İhraçcı ya son sahiplerini arıyor batıracak ya da finale hazırlanıyor
Printable View
İhraçcı ya son sahiplerini arıyor batıracak ya da finale hazırlanıyor
Sayın alibey benimde dikkatimi çekti. Garip hareketler gerçekten. Adam ya elindekileri gomuyor yada alanlarin elinden cikartmalarini saglamaya çalışıyor. iki gündür islem yapmiyorum bu hafta eritti beni. Pazartesiye göre %30 kaybim var. Sabahtan beri tcell ve eregl yazdiklarim gelmedi. Gelirse ekime gelmesse kasim vadeliye bakicaz artik :D firsatlar bitmez. Gene yakaliycam nasil olsa amma düşüş amma yükseliş.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum geçmiş olsun
bir kaç ileti öncesiydi e.yegen; dostumuz beni sanki kendim kazanmış gibi sevindirdi
bir ara gümledim bıraktım ben yıl 2014 sonradan ufaktan sermaye yaptım son 8 ay iyi kazandırdı bist hisseler
Kardeşimiz gibi hep beraber kazançlar elde ederiz inşaallah ..
sabah ve gece twetterde IHYAY flama bayrak ne ararsan var dediler 0.84 üstü tavan eee herkes mala abanırsa adam götürmüyor baktı millet çoğaldı İHLAS ı götürüp mal veriyo yayında. daha düne kadar 0.20 kuruşluk hisseler revaşta Örene söğmedikleri kalmamıştı. Dün çöp diyenler bugün sıraya girmiş ne değişti şirkette hiç bir şey. Varantta böyle nerede yığolma varsa ters depiyor
Eyvallah sagolasin. Banada 3 aydir thy eregl ve tcell kazandirdi. %300 civari. Ama bazilarinda ozellikle thy ve eregl de satim noktalarimda sabretseydim %3000 bile yapacaktim. Kar cebe yakisir dedikce sattik sattikca yukari sürdü. Elimizde bi daha gitmedi tabi. Alınca da terste kaldik napalim Saglik olsun. Totalde kardayim kardan ise zarardayim. Masa kazaniyo bi şekilde bizde kirintilarla idare ediyoz. Hirs yapmiycam diyorum e onuda beceremiyorum. Oturduğum binanin üst katini yaptircam sözde babama ait onun parasini cikartayim diye cebellesip duruyorum 2 ileri 1 geri. Hemen kazanmaya ugramasam iyi olacak sanirim :D seneye yaza kalacak heralde bizim iş. Hayırlısı bakalım.
Aynen hocamda işte para lazim olunca yardirdik. Yoksa aciliyetim olmasa pazartesi alip parami cekilmistim köşeme :D onumuzdeki maclara bakicaz. Bu arada tcell ve eregliye verdiğim emirleri geri cektim. Birer kademe kalmisti aslinda verdiğim rakamlara ama haftasonuna flat giricem. Islem yok kafa rahat.
alibey yığılma nerede var ise ters tepiyor demişsiniz. örnek vererek bir açıklama yapmak istiyorum.
2 adet garanti bankası alım varantı, vadeleri aynı olsun, ihraçcı tarafından 6'şar milyon adet piyasaya sunulmuş, adları gadık galık olsun önemli değil.
garanti bankası 10 tl
gadık k.f 11 tl varant fiyatı 20 kuruş
galık k.f 11,20 tl varant fiyatı 16 kuruş
şimdi
gadık 6 milyon adetin 5,5 milyonu dışarıda
galık 6 milyon adetin 500 bini dışarıda
şimdi garanti bankası 12 tl olsun diyelim vade sonuna 2 gün kala varant fiyatlarıda
gadık 60 kuruş
galık 44 kuruş
şu durumda hangisine daha fazla yoğunluk olur? ( boldla işaretli olanlar sorudur )
5.5 milyon py elinde kalan varantamı?
500 bin py elinde kalan varantamı?
5.5 milyon dışardaki malı vade sonu almasa bile karşılığını ödemek zorunda ama 5.5 milyon elinde kalan varantın satışını daha fazla yapmak için hassasiyeti ile oynamak zorunda değilmi?
Hangi mantıkla gidersen git yine çözemezsin.Şöyle düşün poker masaında sen rakibin elindeki kartları biliyorsun kendi elini de kaybetme şansın var mı? yok. Dışarıda diye tabir ettiğimiz mallar ortağı bacağı ne dersen danışıklı alıp satabilir. Önemli olan KY nin elindeki mallar onu ne sen ne ben bilebilirim. Sadece ihraçcı bilir.Malın çoğu dışarda ise fiyatı aşağı çeker elinde ise son güne kadar pazarlar sonra son gün düşüşü olmadı vade kaybı kılıfına uydurur. Mal tamamen kendisinde ise şov yapar vade sonu %300-400 lük kar gösterir alıcıyı bir daha vadeye cezbetmek için sen sadece heyecan olsun diye 300-500 çok oldu 100-200 liralık macera ararsın kazansan da devede kulak kalır.
vade kaybında sınır yok her ne kadar hesaplama yöntemi var deselerde inanmam. diyelim 135 bin dayanak son gün 134.999 kapattı sıfırlasa ne yapabilirsin yada 12 lira garanti dayanak fiyat 11.90 dayanağın altındaki kapanışlar çok sakat başa baş kapanırsa ihraçcı kapanış fiyatından uzlaşacak mecbur ama virgüllü altında ne derse o. viob gibi değil yani viobta vade sonu uzlaşma fiyatı belli karın zararın belli bunda keyfi karar çıkabilkir itiraz edemezsin olmadı baktı durum sakat bir yolunu bulur arıza çıkarır işlem yaptırmaz kilitler ekranı telkefonla da satamazsın elinde patlar çok başıma geldi özellikle Deutche de hiç vicdan arama soyar adamı
bende öyle düşünüyorum finans işi güçlü işi üç kağıt işi. fakat şuda var py'nin elindeki malı görme durumunu bir kağıdı ihraç edildikten sonra takibine alırsan bile bilirsin fakat bir sürü kağıt var ve py ile uğraşılmaz. o dediğin şeye örnek verebilirim mesela garanti bankası 10.50 iken varant 35-36 kuruş alış satışı varantını siteden hesaplıyorum 35 kuruş diyelim daha sonra 10.70 olup tekrar 10.50 düşünce satarken 38 alırken 33 kuruşa veriyor ortam sakinleşince yani yataya bağlayınca 35-36 kuruşa iniyor ama aşırı harekete devam ederse sana alım ve satımda baştaki gibi davranmıyor pahalı verip ucuz alıyor. varantta böyle bir şey aslında en iyisi iddia oynamakta dur bakalım daha ütülmedik azıcık ütülelim belki tamamen finansa tövbe ederiz. ayrıca doçe yamuk yapıyor ise siz herhalde sadece işyatırımdanmı işlem yapıyorsunuz?
bende varant alıcam bir iki sorum olacak
1. soru varant vadesi bittiğinde hala satmazsak ne oluyor
2. soru bunda borsadaki gibi günlük %20 kazanma %20 kaybetmemi oluyor üst alt limit ne yani
3. sorumda ben 1000 ile girdim diyelim kaybedeceğim miktar 1000 tl dir değilmi eksiye gidip bana extra bir zarar yazarmı
Hiç başlamamanı tavsiye ederim.
Vade bittiğindede dayanak fiyat gerçek fiyatın altında ise uzaklığına göre sıfırlayabilir sıfırlamsa da çerez parası olarak eline geçer.
Kazançta sınır olmadığı gibi kayıpta da sınır yok. %0-400 arası istisna günlerde kazanç olabileceği gibi günde %0-80 arsaı kayıplarda yaşayabilirsiniz 1000 liranız 200 liraya düşebileceği gibi 7-8 bine de çekabilkir (bu zor ihtimal bin de bir denk gelir vade sonlarında yön sert olur ve tutturabilirsen)
elindeki sermaye kadar riske girersin eksi olayı yok sıfırlamak var sadece.
bugün kazanırsın hırs yapar ertesi gün fazlasıyla verirsin.< stop yapma şansın azdır fiyat küçüldüğünde. siz en iyisi viob ya da hisse takılın tavsiyem naçizane.
teşekkür ederim vade bittiğinde son fiyat ne ise ona göre satış gerçekleşiyor . son fiyat aldığımdan düşükse zarar yüksekse kar doğru anladım sanırım.
borsada baya kaybettim burda kalanın birazıyla bi şansımı denicem artık
tavsiye ve cevaplar için cok teşekkür ederim
Ama vade sonu değer kaybı çok aşırı yüksek oluyorbnilgin olsun dayanağa yakın yada üzerinde bile olsa o gün pozisyonun tersi bir hareket olursa yerler adamı.hareketin yönünü tutturabilirsen şansın var
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump içerde çok zor durumda istifası bekleniyormuş
Zaten ekibi tamamen dağıldı
Kuzey koreyle savaş çıkabilir
Bu hafta vob ta herşeye gebe
Hava güzel cimbom daha güzel
Trump görevini yaptı.Biraz deli rolü yapması gerekiyordu.ABD çıkarları için.Trump gidince kore işi yumuşar.Sağa sola silah siparişleri akınmıştır smaç bıydu zaten.Artık güvercin tavırlı biri geçer.Trump zaten baikanlğlı sevmedim tipim değil diyerek açık kapı bıraktı tani istifa edecek al gülüm ver gülüm kıriz mıriz yok.Her şey daha önce planlanmış by hafta boyu yeşili muhtemelwn bi 110 daha 3 lü tepe 4 lü tepe ne derseniz diyin kamyon kamyon şortcu varsa yola devam
Varant pişmanlıktır başka bişey değil. Amacının dışında alınıp satılıyor. Varant büyük bir yatırım yaptığında küçük bir sermaye ile riski birazda olsa hedge etmek için alınıp satılmalı. Ama bizde tam kumar. Aslında elinde dayanak varlığından bulundurma şartı koysalar böyle bir çok ocak sönmemiş olur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben ce Varant pişmanlıktır..Yol yakınen bu kumarhaneden kurtarın kendinizi..
Piyasaya Şiir Molası:
o kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,
arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer.
utanılacak bir şey değildir ağlamak,
yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer…
belirsizliğe yelken açardı iri ela gözler zamanla,
öylesine derince bakmasalardı eğer…
çabuk unutulurdu ıslak bir öpücüğün yakıcı tadı belki de,
kalp,göğüs kafesine o kadar yüklenmeseydi eğer…
düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman
meydan savaşlarında korkular aşkı ağır yaralamasaydı eğer…
rengi bile solardı düşlerdeki saçların zamanla,
tanımsız kokuları yastıklara yapışıp kalmasaydı eğer…
uykusuzluklar yıkıp geçmezdi kısacık kestirmelerin ardından,
dokunulası ipek ten bir o kadar uzakta olmasaydı eğer…
gerçekten boynunu bükmezdi papatyalar,
ihanetinden de onlar payını almasaydı eğer…
ıssızlığa teslim olmazdı sahiller,
kendi belirsiz sahillerinde amaçsız gezintilerle avunmaya kalkmamış olsaydın eğer…
sen gittikten sonra yalnız kalacağım
yalnız kalmaktan korkmuyorum da, ya canım ellerini tutmak isterse?
evet sevgili,
kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu,
kim uzanmak isterdi ince parmaklarına,
mazilerinde görkemli bir yaşanmışlığa tanıklık etmiş olmasalardı eğer…
https://www.youtube.com/watch?v=gcRPN_k55X0
Keriz silkeleme yeti bence hastalık yapıyo japon gibi sağıla sağıla sütten kesildik iddia oynasak daha şanslıyız en azından ridkin belli haftalık 10 lira kaybetsen hiç koymaz yeri geliyo bir günde 3-5 bin zararla kalktığım oldu.Şurdan döner burdan döner sermaye sıfır sermaye azaldıkça daha çok risk umıtsuz vaka.
Sayın Alibey
Fonların alımgünü olduğunu nerden biliyorsunuz ? Öğrenmek için soruyorum.
Teşekkürler
Bunlar yerli BES fonları öyle biliyorum Tamer öyle derdi
Her ayın 20-21 i düzenli alım yaparlar portföyü değiştirirler.
merhaba nasılsın arkadaşlar varant onerisi olan varmı
Dikkatimi çekmişti geçenlerde UZICE sabah0.14-15 yanıyordu ve deli işlem var hafta sonu sıfırlanma ihtimali yüksek ama ya 135 yakarsa diye çok geçirdim cuma günü ve bugün aynı taktik en düşüğü göster sonra 0.24 şu an deli para yazdırıyor tabi riskini alabilene. sabah yine elim geldi gitti. yemedi alsaydım bi 10 bin adet 1400 oldu 2400 lira 1000 lira kar daha giderse ayrı ama ertesi güne bırakırsan artı da açsa %20-30 eksi vade kaybıyla açar. 135 dayanak üstü şov yapar ama 0.14 ten almadığımı 0.24 ten hiç alamam gideceğini bilsem de
Satımı sabah vermedim kol gibi girdi gene. 101 binciler algımı bozdu yoksa açık yukarı idi. Fon alışları da var .
vrnt kardeş nasılsın. Daha önceleri ilgiyle takip ediyordum taaaa deli zamanında beri hani o meçhul makineleri ile ütülen isim mi değiştirdi battı mı bilmiyorum.
Düşer diyenlere UZDSD ve UZIVS Çıkar diyenlere alım vartları
Vay be sabah 0.14 olan UZICE 0.31 olmuş işte balık dediğin böyle ama hep kaçıyor. sırf bu varanttaki harekete kıl olup 135 ayak sesleri geliyor demiştim 134.200 olmuş kalmış 800 puan boşuna yüklenmemişler bir haftadır milleti döktüler şimdi götürüyorlar.
135 gösterecekler galiba bugün Son bir hafta kaldı ama 140 giderim acaba.
varantçılar nerede? varantımı bıraktınız yoksa battınızmı?
Battık sevgili bb79. HAIUJ ne var ne yoksa aldı götürdü. Sıfırlanmış varantı elden çıkarma hayaliyle bekliyoruz seans sonuna kadar.
off dostum bende satış yazdım zararına ( alış 21 kuruş) 4 kuruşa giderse gitmezse Allah belasını versin ne diyeyim ülkenin durumu belli bir daha tövbe bulaşmayacağım bu lanet kağıda devletin speği bankanın gmy hapis yatıyor. kağıt 2 katına çıktı kim alıyor kolluyor yabancımı kymi. bal gibi devletin speği. yoksa neler olur neler neler dolar 5-6 tl hlkbank 2-3 tl olması gereken buydu biz bunu gördük buna inandık ama hırsız girmiş olan bizim gibilere oluyor. ne yapalım kardeş.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...54abe6d2ac.png
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!
Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
yav he he çıkacak
pxıgc...0,26
dxıfj.....0,32
hayırlı bayramlar