https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bf3d3d5b52.jpg
Yatırım tavsiyesi içermez, al/sat için uygun değildir herkes kendi kararlarından sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bf3d3d5b52.jpg
Yatırım tavsiyesi içermez, al/sat için uygun değildir herkes kendi kararlarından sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
Vakıf Oyak ve denizin ciddi mal alışı gözleniyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba,
Eski foruma baktım da bulamadım...Ben kendi öngörülerime göre beklentileri ve muhtemel sıralamasını yapmıştım.
En büyük beklentim Tmsf değildi elbette...
Tmsf olayı yanlış anlaşılmasın...
Tmsf şirketleri ibra ettiğinde, beklentilerin kapısını sonuna kadar açtı... Bundan sonra, o beklentilerin sıra ile gerçekleşmesini bekleyeceğiz.
Beklenti demek de doğru değil de... Beklentilerin, olmazlıkları da vardır. Sıra ile olacaklar demek daha doğru olur da, piyasa dili işte...
Kemal Zorlu, yaptığı ve yukarıda özü olan beyanatta, şu ana kadar maruz kaldıkları haksızlıkların hesabını soracaklarını söyledi;
Bu benim beklentilerim arasında kaçıncı sıradaydı hatırlamıyorum ama 3 ayrı yazımda -2011 den başlayarak- mahkemeye giderek hesap sorması gerektiğini yazmıştım...
Adam da biliyormuş da, mahkemeye gitmeyi...Ama kimi kime şikayet edecek bilememiş... Her yer çete ve işbirliği halinde...
Olgunlaşmasını ve devranın dönmesini beklemiş.
Kemal'cim seni tebrik ediyorum kardeşim.., bu konuda seni anlamamışım. Şu an kozlar tamamen elinde. Nafiz bir briç üstadı olarak, sana stratejide yardımcı olsun. Birlikte çalışın.
Bu dava süreçleri şu an için bizi bağlamıyor. Ancak zamanı geldiğinde, çok büyük sıçramalar yaptıracak. Umuyorum belediye dava süreçlerine maruz kalmadan bir şeyler düşünür ve bu sebep olduğu zararları kapatır.
Ben şimdi, Kemal'ciğimden " VakıfBankı ödedim yahu! Haberiniz yok..." demesini öncelikle bekliyorum.
Sonrakiler sırayla. Hadi Kemal, bunu açıkla ki diğerlerine de sıra gelsin kardeşim...
Tamam sabırlıyız da, ara sıra bir şeyler göster artık.
Hadi Kemal'cim kal sağlıkla.
İyi bir gece olsun. Saygılarımla,
Al-Keyfin bilir. Sat-Keyfin bilir. Tut-Keyfin bilir. Benim yazımla, hisse alacak-satacak kadar akılsız değildirsin.
Merhaba,
Daha öncesini bulamadım da, 2014 den itibaren yazdığım 3 yazı. 2014 deki bu günlere ışık tutmuş;
Merhaba, (18/04/2014)
Mahkeme kararını buraya taşımanız çok güzel olmuş Doktor Abi. Burada açık seçik görünen şey; önceki davalara dayanak olan, itirazların tamamının giderilmiş olduğu ve bu gerçekle, Çakmur'un aynı gerekçelerle dava açamadığıdır. Bu yüzden saçma sapan bir gerekçe ile dava açmış ve bu dava da reddedilmiştir.
Bu da şu demektir; Bu adamın Kemal Zorlu ve Kemal Zorlu şirketlerine kişisel bir husumeti vardır. Bu son yaptığı itiraz bile, şirketlere yüz milyon dolarlara mal olmuştur. Keza, küçüğünden büyüğüne kadar bir çok yatırımcıyı da mağdur etmiştir. Bence danıştaya gitmesi söz konusu dahi olamaz.
Bu aşamada yapılacak şey -daha önce de yazmıştım- Kemal Zorlu'nun Çakmur'la birlikte hareket eden kişilere yıllar içerisindeki maddi kayıpları da içeren bir tazminat davası açmaktır. Bunu geciktirmeden yapmalıdır.
Artık şirketlerin de, Basmane çukurunun da önünde hiç bir engel yoktur. Bunun aksini iddia eden, Çakmur zihniyetli yada birlikte çalışıyordur.
Alan alır, satan satar...kalan sağlar bizimdir. İyi bir hafta sonu ve iyi bir kapanış seansı olsun.
Saygılarımla,
Merhaba, 20/12/2016
Genel kurulun ertelenmesinde bir keramet vardır diye düşünüyorum. Daha önceden elbette ki Z kardeşlerin anlaşmış olmaları gerekir.
Kankam, Değerli arkadaşım Kemal'e, asıl sorumlu ve hedefinin Belediye olduğunu söyledik. O da "300 milyon tazminat davası açarım..." falan dedi ya; şimdilik bir şey yok...
Daha önceden bir arkadaşımız paylaşmıştı-şimdi araştırmayacağım- 10-20 milyonluk işi geciktirdiği için açtığı davada yanlış hatırlamıyorsam 200 M civarında bir tazminata hükmedilmişti.
300 milyonluk bir tazminat davası açarsa, belediye bu parayla canını kurtaracağına dua etsin diyorum.
İşin 20 yıl geciktirilmesi, yokuşa sürülmesi dışında, belediye bu şartlarda %30 u da alamaz. Ona o hakkı GB holding vermiştir.
Bu iş karşılıklı görüşmelerle halledilebilir mi?
Tmsf ibra tutarını makul bir rakam şekilde ortaya koyarsa, KZ Tmsf ve Sancak'ı serbest bırakır ve diğer meseleleri Belediye ile çözer.
Diğer türlü Sancak'ın da ömrünü yer o çukur.
Hayırlısı olsun. Ne diyim...
İyi bir gün diliyorum. Saygılarımla,
Merhaba, 12/01/2017
Volkan kardeşim ve toplantıya katılan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Orada bulunmanız ve bir çok soruyu sormuş olmanız çok önemliydi. Yatırımcıların her şeyi çok ciddi olarak takip ettiğini göstermiş oldunuz.
Arkadaşlarımızın aktardıklarına binaen benim fikrim;
Her şeyden önce, daha önceden defalarca yazdığım gibi, Basmane çukuru şirketin olmazsa olmazı değildir. Şirketi çok hırpalamış, Türkiye'nin ilk 10 şirketi arasında olabilecekken, şimdiki durumuna düşürmüştür. Ancak ayağa kalkması için, Basmane olmazsa olmaz değildir. Şirketin ayağa kalkmak için kaynakları vardır ve hatta şirket "Ayaktadır ve dimdik yoluna devam etmektedir."
Daha sonra, Basmane ile ilgili davalardan gelecek paralar(Belediyeye açılacak davalar) ile şirketler şahlanacaktır.
Kemal Zorlu'nun, Nafiz Zorlu ile GK'a katılmış olması bile, birlikte hareket etme hususunda, asgari müşterekte birleştiklerinin göstergesidir.
İhalenin iptali davası reddedilmiştir ve temyize gidilmiştir. Temyize gidilmemesi halinde, Kemal Zorlu'nun havlu attığı düşünülebilirdi. Kemal Zorlu da biliyor ki, temyiz başvurusu da geri dönecek. Ancak, AYM başvurularında tüm hukuki süreçlerin tüketilmesi gerekiyor. Belki AYM'ye giderek süreci uzatmaya çalışacak. Hukuki süreçler de, TMSF, Sancak ve Belediye için bela demek. En azından bu izlenimi veriyor ki, pazarlıkları güçlü yapabilsin. Nihai olarak, Tmsf ile anlaşılacaktır. Başka yolu yok.
Vakıfbank ile görüşüldüğü bilgisi çok olumlu ve beklediğimiz bir şey. Çok kısa zamanda çözümlenecek görüntüsü veriyor.
Bu işin bedelini belediye ödeyecektir ve bu hususta gecikmeden mahkemeye gidilmelidir. Belki de kargaşaya sebebiyet veren Tmsf'nin belediye için bir takım isteklerde bulunmuş olması olabilir.
Bence, belediye meclisi hemen toparlanarak bu işi mahkemelerden önce nasıl çözeceğini konuşmalıdır. Şirketin zararlarını karşılayacak bir araziyi bu işi çözecek şekilde Şirkete hibe etmelidir diye düşünüyorum. Belediye'nin verdiği zararlar bir yana, hissesindeki %15 lik artış bizim şirketlerin cebinden çıkmıştır. Bu %15 lik kısım Sancağın ifadesi ile 120 milyon liraya karşılık gelmektedir.
Şirketin, Fabrikanın performansı ortadadır. Rekor bir üretim ile rekor bir kar açıklayacak. Rusya pazarının tekrar güvenli hale gelmesinden sonra, Ortadoğu'da da bir istikrar sağlanması halinde, ortaya çıkacak şeyler tahminlerimizin çok çok ötesinde olabilir.
Hisseler fiyatlamıyor... yakında fiyatlar. Bazı hisseler 15 günde 5 kat yükselir ama, bazı hisseler de 1 sene içerisinde 10 kat 2 sene içerisinde 20 kat yükselebilir. Ben hissenin bir anda astronomik rakamlara ulaşacağını düşünmüyorum. Haberler yavaş yavaş gelecek ve sindire sindire gidecek. Benim daha önceden yazdığım, sıraladığım şeylerin olacağı düşüncesindeyim.
Sonuç olarak; bana göre GK olumlu ve verimli geçmiştir. Öncelikle Vakıfbank haberini görelim, sonrası yavaş yavaş gelir.
Volkan, Altay ve Dmart kardeşlerime Genel Kurula katıldıkları ve bilgi ve izlenimlerini aktardıkları için teşekkür ediyorum.
Bekleyelim görelim. Beklemek bizim işimiz.:yes:
Bütün yatırımcı arkadaşlarıma selam ve saygılarımla iyi geceler diliyorum.
Bir şey merak ettim; Bir kahve yada çay ikram ettiler mi?
Yazdıkarım al-sat-tut ifadesi içermemektedir. Her ne kadar olumlu ifadeler içerse de, şirketin geçmişini ve bilançolarını incelemeden, forumdaki tüm yazıları okumadan işlem yapmayınız.
Alan alır, satan satar...kalan sağlar bizimdir. İyi bir hafta sonu ve iyi bir kapanış seansı olsun.
Saygılarımla,
-----------
İyi bir hafta temenni ediyorum. Kemal kardeşimden öncelikle şu Vakıfbank ödemesini yaptığı haberi göndermesini bekliyorum.
5 aydır ibrayı yaptı ve Vakıfbank anlaşmasını yada ödemesini yapmadı mı? Bana biraz tuhaf geliyor...
Hadi Kardeşim, saklama. Artık şu haberleri zamanında göndermeyi bir alışkanlık haline getir.
Ben halen, senin yatırımcını seven bir insan olduğunu düşünmüyorum...
Düşünmüyorum da, insanlar bir ömür önce paralarını senin hisselerine yatırmışlar, sana destek olmuşlar. Tamam başına gelenleri anlıyoruz.., ama babamızın oğlu da değilsin Kemal. Hadi...
Dürüstsün ama yatırımcından her zaman bilgi saklıyorsun...Etik değilsin.
Saygılarımla,
Kemal?
Neredesin kardeşim? Hadi bir açıklama yap dedik.
Bak Kemalcim, sen açıklamazsan ben açıklayacağım...
Sonra da Kemal aradı beni bilgi sızdırdı.., diye sana çamur atacağım kardeşim.
Çamura yatma Kemal...
Haaa, çamura yatıyorsun ki, çamur atarlarsa belli olmasın diye...Hımmm, seni çakal. Dehşet adamsın yahu.
Yargıtaydan "Karar düzeltme" talebinin sonucunu bekliyorsun değil mi?
Buna ihtiyacın kalmadı ki Kemal..;
Sen bunu zaman kazanmak, fabrikayı kaybetmemek için yapmıştın kardeşim. O karar olumsuz gelecek zaten.., öyle olduğuna göre, sen Vakıfbankla o kararı beklemeksizin masaya oturmuştursun. Zira bir şey ifade etmiyor. Her şey senin istediğin gibi neticelendi kardeşim...
Haa, o gelecek ret kararını Kap'a yollarım, 2-3 adam daha döker, 2 gün sonra da Borcu ödediğimi, yada, taksitlendirdiğimi, yada yarısını ödeyip kalanı taksitlendirdiğimi, yada tamamına yakın bir miktarı ödeyip de "Hesap kapanmasın" düşüncesiyle bıraktığımı, açıklarım diyorsan.., O ayrı Kemalcım...
Ben ödediğini düşünüyorum. Kredi lazım olursa, bundan sonra itin olurlar kardeşim. Boş ver ne alacaksın, bir sürü devlet teşviği var...Şimdiye kadar borçlu gözüktüğünden onlardan bile kullanamıyordun. Sonuna kadar kullan kardeşim.
Hadi, haberleri bekliyoruz kardeşim.
Sağlıkla kal Kemalcim...Bir sıkıntın olursa ara. (Kenarda 10-15 bin bulundururum kanka) Manevi destek istersen de ara...
Hadi, iyi geceler Kemal...
Saygılar Kardeşim, (Sen büyüktün yine unuttum. Abicim)
(Rica ediyorum beni mahkemeye falan verme, berat ederim de, sana şirkete yük olmayayım)
Kemal... (Ben yine Kemal diyeyim, genç gösterir seni)
Dilediğin zaman ara kardeşim.
Ben çok yazarım ama çok konuşmam. İnanıyorum telefonum bir yerlerde yazılıdır.
İyi dinleyiciyim kardeşim.
Hadi...
Hadi sağlıkla kal. Rahat ve huzurlu uyu. Her şey geçti Kemal...
Hörmetler Kardeşim,
Kemalcim,
Plastik fuarı varmış kardeşim. Katılımcı listesinde adını göremedim de, bir haber edeyim dedim. Büyük bir fuara benziyor. Hem Avrupa'dan hem Asya'dan katılımcılar var.
İnternet adresi; http://plasteurasia.com/
Hadi kardeşim hayırlı işler...
Haa...Ne oldu bizim şu haber işi kanka? Bekliyorum hadi...Alışları tavana yazdım da, bir göndermesi kaldı. Bilgisayar başında beklemekten uyuştum yahu...
Hadi...
O ooo halen oturuyorsun...Hadi dedik ya!
Hörmetler kardeşim,
Alan alıyor....6184 pay daha cebe inmiş..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...361110e3c3.jpg
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Genelde alan hep vakıf çıkıyor. Vardır bir bildiği diye düşünüyorum
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler Sayın Beyti
Yatırım tavsiyesi içermez. Sitedeki bütün yazılarım kişisel öznel görüştür ve aleyhimde kullanılamaz. Doğruluğu ispatlanmamıştır. Lütfen kimse kimsenin önerisi ile yatırım yapmasın ya da yaptığı yatırımdan vazgeçmesin.
Kemal?
Sesleniyoruz, sesleniyoruz bir ses vermiyorsun be Kemal...
Seni çok taktir edeceğim ama, mecbur kalmadıkça yatırımcına bir bilgi, haber vermiyorsun.
Huylu huyundan vazgeçmez de, bir gün düzeleceksin diye umuyorum kardeşim.
Hadi kardeşim, yayınlayacağın çok haber var da, bir yerden başla...
5 aydır ibralaştın...
Anlaştın...İstediklerin oldu ki ibralaştın...
E eeee?
Sonuç ne Kemal? Ne aldık ve ne olacak Kardeşim?
5 Aydır ne oldu?
Hadi Kardeşim...Mecbur kaldıkça değil.., zamanlıca açıkla...
Hadi Kemal...
Sen yaparsın Kardeşim...
Vakıfbankı ödedine eminim de.., bunu senin açıklaman gerekiyor...
Hadi Kardeşim Sağlıkla,
Selamlar,
Merhaba Kemalcim,
İyi bir pazar diliyorum Kardeşim.
İyi haberleri bekliyoruz kardeşim.
Şirketlerin önü açıldı, yapılacak çok iş var da..,
Yapılanlardan bir haber ver artık kardeşim yaaa...
Hadi bekliyoruz Kemal...
Bana özelden yazsan da olur Kemal'cim...
Hiç mi hatırımız yok Kemal?
Saygılar Büyük Hisseli Ortağım...
Sağlıkla Kal Kemalcim. Görecek günler var daha.
Hepinizin Bayramı Kutlu Olsun. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Kemal,
Yazmayı unuttum da Kardeşim, sana gün kurusu Kayısı getirdim kanka. Şu Vakıfbankı hallet göndereceğim. Yoksa göndermem ona göre...
Hıııı
Güçbirliği Holding, Basmane Projesi ile ilgili Belediyeye karşı her türlü yasal hakkın sonuna kadar aranacağını bildirdi
20.10.2017, 13:30:10
Güçbirliği Holding, Basmane Projesi ile ilgili Belediyeye karşı
her türlü yasal hakkın sonuna kadar aranacağını bildirdi.
Holding'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun
Basmane Projesi ile ilgili yaptığı değerlendirmelere ilişkin bir
açıklama yaptı.
Holding'in açıklaması şu şekilde:
"Açıklama iyi niyetten ve gerçeklikten uzaktır. Şirketimiz "o
adamlar" diyerek hafife alınacak konumda değildir. Bu ifade Sn.
Başkan'a yakışmamaktadır.
Kamu arazileri her hangi birinin tasarrufu ile birilerine
verilebilen araziler değildir. Bu arazi Belediye tarafından 2886
sayılı Devlet İhale Kanunu şartları gözetilerek kamuya açık ihale
sureti ile Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi niteliğinde
projelendirilmiştir. Her hangi bir Belediye Başkan'nın bireysel
tasarrufu söz konusu değildir ki işlem "vermek vermemek" sığlığında
değerlendirilebilsin.
Sayın Başkan "adamları ben iflas ettirmedim" ifadesi ile projenin
gerçekleşememesindeki belirleyici sorumluluğun Belediye'de olduğu
gerçeğini örtmek istemektedir. ŞİRKETİMİZ İFLAS ETMEMİŞTİR, AYAKTADIR.
BU İFADE İLE TİCARİ İTİBARIMIZA SALDIRI OLMUŞTUR, TAZMİNAT HAKKIMIZ
SAKLIDIR. PROJENİN GERÇEKLEŞMEME SEBEBİ BELEDİYE'NİN BELİRLENEN İHALE
KOŞULLARINA UYGUN OLARAK İMAR PLANI YAPIP SONUÇLANDIRAMAMASIDIR. PİLOT
FİRMAMIZ İHALE KOŞULLARINA UYGUN OLARAK NAKİT ÖDEME, ÇOK KATLI OTOPARK
İNŞASI, TEMEL HARCAMALARI VB. NEDENİYLE İMAR PLANI İPTALİ DAVASI
SONUCU İNŞAAT DURDURULANA KADAR 40 MİLYON$'A YAKIN HARCAMA
GERÇEKLEŞTİRMİŞ BULUNMAKTADIR. PROJENİN GERÇEKLEŞTİRİLEMEMESİNİN TEK
SORUMLUSU İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'DIR. Belediyeye karşı
her türlü yasal hakkımız sonuna kadar aranacaktır.
Yani, inşaatın yapılamaması Şirketin aczi veya kötü niyetinden
değil, Belediye'nin imar planlarını uygun yapmamasından
kaynaklanmaktadır. Ve halen kesinleşmiş bir imar planı
bulunmamaktadır. İlgili dosya izmir 5. İdare mahkemesi'nin…dosyasıdır.
Sn. Başkanın "kamunun, belediyenin ve İzmirlinin hakkı
yenilmiştir" yönündeki açıklaması da gerçek dışı ve talihsiz bir
açıklamadır. Sn Başkan'da çok iyi bilmektedir ki ihalede firmamız
İzmirlilik bilinci ile Kamunun ve İzmirli'nin hakkını gözeterek en
yakın yarışmacı firma tekliflerinin çok üzerinde teklif vererek
ihaleyi kazanmıştır. Projedeki Belediye payının yükseltilmesi Sn.
Başkanın kişisel çabası ile değil imar planını iptal eden Mahkeme
kararındaki kamu yararı hususunu yerine getirmek ve sorunun bir an
önce çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına taraflarının mutabakatı
ile gerçekleştirilmiştir.
Yapılan tüm fedakarlıklar, gerçek İzmirlilik ruhu taşımamızın
sonucudur.
İmar durumu kesinleşmeden ihale yapılmış, Şirketimizle ilişki
devam ederken TMSF'nin teamül dışı satışına muvafakat eden Sn.
Başkan'dır. Bu kamu hukukunu savunmak mıdır? Üstelik satış izni
verirken Meclis'ten karar alınmış mıdır?
Şirketimizin ödemeleri 40 milyon$' a yakın ve belirli iken
satışına muvafakat verilen arazi için Başkan'ın tabiri ile "ADAM"
Belediye'ye bedel ödemiş midir?
Tüm bu hususular ortada iken Sn. Başkan'ın delikanlı uslübu ile
sorumluluğunu örtmeye çalışmasını yadırgamış olduğumuzu kamuoyu ile
paylaşırız."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
Merhaba Değerli Kardeşim,
Ne çekmişsin be Kemalcim..;
Çok eleştirdim, başkaları da az da olsa eleştirdi. Kimi zaman yol gösterdik, gösterdiğimizi sandık.., ancak, şimdi her şey daha iyi anlaşılıyor ve görünüyor kardeşim.
Şu an kuyruğu yüzüyorsun belli ki kardeşim. Şimdiye kadarki sessiz kalmaların, daha önceki gazete demeçlerin hepsi yerinde ve zamanlıymış Kanka...
Bomba belediyenin kucağında... Ya kucağında patlayacak, yada bu işi oturup çözecekler...
Yürü be Kardeşim kim tutar seni!
Şaka kardeşim yürüme...Oturarak daha fazla iş görür ve bağlarsın. Yürüyüşlerini sabah erken yap. Normal tempo ile. 10 bin adım diyorlar da, saçmalıyorlar. Sana 3-4 bin adım yeter. Ben 5 bin yürüyorum Kardeşim.
Şu vakıfbankı hallet de Kanka, gerisi yavaş yavaş olur. Zaten Vakıfbank hepsinden bağımsız Kardeşim. Sen taksite bağla, paran olunca, tak diye masanın üstüne atarsın...
Bu da şakaydı Kanka... Ödediğine inanıyorum da, Onu niye açıklamıyorsun bilemiyorum...
Hadi kardeşim görüşmek dileği ile.
Saygı ve hörmetler, büyük hisseli ortağım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ecb86fac18.jpg
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn beyti emeklerin için tşkler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...770ee905c4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b6386e3bc0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...260bfbfd13.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cfc46882fb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...896ced4e36.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cfcb6c3908.jpg
Teşekkürler Sayın Beyti.
Az kaldı inşallah bekliyoruz bakalım. Ha bu arada trajikomik bir şekilde az dediğim bir iki yıl yani.
Bir ara eski bir yorum vardı mynette miydi öyle bir yerde. Bizim hisseler 0,33 - 0,50arasında takılırken. Biri Eplas 7,00'den virman yapılır diyordu. O zaman hafifçe güldürmüştü. Şimdi bakıyorum bir de. Güçlüyüz umutluyuz. 7'den virman yapacak arkadaşı şu anda bulabileceğimizi sanmıyorum. 15'e çekmiştir ya da değeri.
İşin şu boyutu da var. Hisseyi satınca büyük bir boşluğa düşeceğim. On küsür yıldır her gün bak, takip et, bazen sevin, bazen üzül.. Zor olacak alışmak.
Kemal Zorlu iyi hoş lakin çok yavaş ilerliyor. Diğer vizyonu düşük patronar gibi değil ama. Sabredersek birlikte kazanacağız ama işte, sabır sınırlarını zorluyor yıllardır.
Ha bir de yine site yorumlarında.. Mzhld 2 olduğunda dolandıracak küçük yatırımcı arıyorlar diyenler vardı. Bir bilseler hissenin içini. Biri de 10.000 lot ile tavan mı olur, yarın görürsünüz diyordu. %19,## vurmuştu yine.
Bu hisse beni çok güldürdü. Allah daha fazlasını hepimize nasip etsin.
Borular ihaleler fabrika, şimdilik dursun. Onlar sonraya yatırım. Şu anki fiyatı etkilemeyecek 100 milyon $ altı ihaleler. Ama ufak ufak birikerek şu ana olaylar çözüldükten sonra etkisini finansal tablolarda gösterecektir diye düşünüyorum. Ana olaylar çözülmeden onlara kimse bakmaz şu anda sanıyorum ki.
Allah'a emanetsiniz hayırlı geceler dilerim.
Yatırım tavsiyesi içermez. Sitedeki bütün yazılarım kişisel öznel görüştür ve aleyhimde kullanılamaz. Doğruluğu ispatlanmamıştır. Lütfen kimse kimsenin önerisi ile yatırım yapmasın ya da yaptığı yatırımdan vazgeçmesin.
Fabrikamız ya full çalışıyor yada ışıklar açık kalmış :)
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...055598734b.jpg
YEŞİL YATIRIM HOLDİNG ten neyın eksık.fazlan var eksıgın yok...
Dengi bile olamaz bakın çok yakında neyin ne olduğu ortaya çıkar, ben yıllardır çamura bulandırılmiş SOM ALTIN derken laf olsun diye söylenmiş bir benzetme değildi
MZHLD Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 17244541 Yıllık Değ%:86 Ana Ortaklık Payları: 8287656 Yıllık Değ%:83
GÜMBÜR GÜMBÜR GELEN BİR HOLDİNG, taşlar yerine oturuyor sn Ercan bey hep yazılarında hindistanı görüyorum derdi sanırım artık aracımız son pit stoplarını yapıyor sonrası malum yapıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada sabırla, saygıyla güvenle bekleyen tüm eski yatırımcı arkadaşlara eplas ve mzhld dostlara hayırlı uğurlu olsun
Yedi yıldır bir kelime yazmadan hep okuyarak sessizce takip ettim inşallah herkes beklediği iyi günlere kavuşur.
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de olmasam bu hisseleri kim yükseltecek yav...Hissenize sahip çıkın diyenlerin ceplerinde akrep var herhalde....
Öyle bakma veren versin yaptığın yatırım altın değerinde alınmış alınmıştır, mecburiyet ten satanlara sözüm yok lakin asansör peşindekilerin vah haline baka baka kalmak işte o zaman buz gibi suyu hazırlasınlar
Mzhld özsermaye -,eplas + ...dogrumudur....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...77850847cb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...93b7add520.jpg
Sayın ercanbay ! Bu ZORRO' ya birşeyler yazsanız. Yeter artık bu kadar da ağır davranılmaz ki. Kaplumbağa bu resmen.Varsa bir müşkül açıklasında bilelim değil mi yani. Selamlar,saygılar.
Sn knsvsn
Güzel bir nostalji olmuş. Elinize sağlık.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
Hep dediğim gibi eski yatırımcıların en yüksek getirileri elde etmeleri tek dileğimdir.
Merhaba,
Değerli Batırık Kardeşim ve Diğer yatırımcı arkadaşlar,
Biz, uzun vadede bekleyen yatırımcılar için elbette gelinen noktada fiyat performansı iyi değil. Ancak, hisseyi son bir senede keşfedenlere sormak lazım...
Zaten geçen senenin Ocak ayından beri taşlar yerine oturmaya başladı. Terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimiyle, grup üzerindeki oynanan oyunlar da ortaya çıkmış oldu...
Geçen seneden bu yana, basmane çukurunun satışından beri, hisselere bakıldığında, hangi tarihten bakarsanız, %200-300 arası fiyatlama var.
Ben şu andaki fiyatlamayı, kendi projeksiyonuma uygun buluyorum. Zaten fiyat şu an 9-10 olsa (fiyatı atıyorum) da alt taraf boş olduktan sonra, kimse elindeki malı satamaz. Herkes satışa yığar mallarını, bu da büyük bir satış baskısı yaratarak fiyatı çok aşağılara çeker.
Yani kitaba uygun davranıp, gelişmeleri bekleyip pozisyon almak lazım. Geçen hafta satışta Tek kalem 52 bin lot gördük. Alıcısı olsa dahi o malı almak istemez. O rakam oraya yazılmışsa, bir kaç kademe daha aşağıya yazılmasını beklerler. Ama biliyoruz ki, bu aşamadan sonra oyuna yeni oyuncular katılıp o miktarları gördükleri anda çizebilirler.
Köse kardeşim sermayenin artıya geçmesinin öneminden bahsediyor. Çok önemli.., ama bana göre değil. Zira bu üretim-satış ve kar rakamlarıyla o iş çoktan hallolmuş ve aşılmış görünüyor. 2 sene daha karlar, geçmiş dönem zararlarına devredilir, daha sonra temettü vermeye başlar. İsterlerse, daha önce de verirler. Ancak, vefalı ve uzun vadeli yatırımcısına bu süreç içinde bedelsiz verebilir.
Yine hepimizin merakla beklediği bir Vakıfbank borcu var. Onun ödenmesi yada bir plana bağlanması gerekiyor...
Ben onun ödendiğini yada bir plana bağlandığını düşünüyorum. Vakıfbank borcunun, hiç bir şeyle ilgisi yoktur. Çukur yada Tmsf ile alakalı değildir...
İlişkilendirebilirsiniz, diyebilirsiniz ki "Ya o paralar çukura gitti, şirket zor durumda kaldı, Tmsf falan filan yaptı..."
Ancak alacaklı paranın nereye harcandığı ve sizin başınıza neler geldiği ile ilgilenmez. Alacaklı her koşulda parasını ister.
Şirketin başına gelenler tamamen Belediye ve Tmsf ile ilgilidir. Belediye senelerce yapması gerekenleri zamanında yapmamış ve yokuşa sürmüş; Tmsf de şirketin elini kolunu bağlayarak, neredeyse grubu iş yapamaz duruma getirmiştir.
Tmsf ile yapılan ibranın detaylarını tam olarak bilmiyoruz ama, Kemal beyin Tmsf ile Vakıfbankı da içeren bir anlaşma yapması muhtemel görünüyor.
Bu borcun ödendiğini yada bir plana bağlandığını düşünüyorum…
Doktor abi eplas sayfasında icra ile ilgili olarak “Bu konuda çok algı yaratılmak istendi…” diye yazmış ve değerli Köse’ye de fikrini sormuştu. Bu konuda en çok ben yazdım ve algı yaratacak bir şey de yok. Her şey çok açık;
İcrada satıldı. Şirket iptal davası açtı. İcra satışı iptal edildi. Banka itiraz etti, kabul edildi. Şirket itiraz etti kabul edilmedi. Şirket son koz olarak karar düzeltme istedi…
Buradan ne sonuç çıkar?
Şirket borçlu mu? Borçlu…
Önceki yazılarımda dedim ki; Kemal Zorlu şartlar gereği zaman kazanmak için bu itirazları yapmak zorundaydı. Sonucun olumsuz geleceğini o da biliyor. Şimdi Şirket borcunu hem ödeyebilecek yada yapılandıracak duruma geldiğine göre, mahkemenin bu itirazı reddetmesi hiç mi hiç önemli değil. Zaten o borç ödenecek…
Borcun ödendiğinin yada yapılandırıldığının açıklanması için o mahkeme kararının gelmesi bekleniyor…
Daha önce birkaç kez yazdığım başka bir şey; bu red kararını, sanki çok olumsuz bir karar gibi kap’a bildirerek hisseleri biraz aşağı çekmek için kullanacaklar. Aslında bu mahkeme kararı bence şirketler için milat olacaktır. Zira benim öngördüğüm gibi Vakıfbank anlaşması yapılmadı ise, ivedilikle yapılması sağlanacaktır. Bence rakamlarda anlaşma sağlanmıştır…
Yani değerli kardeşim, eğer yüklü miktarda hissen varsa zaten satamazsın. Onun için beklemek, Vakıfbank anlaşmasından sonra Ulusala çıkışı da görmek şart.
Ancak “o zaman satın “ demiyorum. Bence hisselerin hikayesi daha sonra başlıyor;
Egeyıldız şimdiye kadar boyacı sandığı gibi duruyordu… Belki halka açılacak.
Ares var… İyileştirme ve yenilemeler yapılacak. Onun lisansı bile para…
Söke var Tire var.., Yeniden değerlemeler var…
Her şeyden önemlisi belediye var…Bakalım ne sunacak?
Falan- filan İnter-Milan var…
Çok şey var da, bekleyene var Kardeşim. Ancak gemiyi ilk terk edecekler için en iyi sat zamanı Ulusala çıkıp da, hem alış hem satış kademelerini dolu gördüğümüz zamandır.
Sonuç olarak başa dönersek, endişe etme. Kaplumbağa gibi görünse de, ben şu an Kemal Z. kardeşimin işi doğru götürdüğü inancındayım. Ama ararsa da söylerim kendine. :-)
Saygı ve selamlarımla,
(Yaz yaz bitmiyor ki! Doktor abi eline sağlık. En çok sen yazıyorsun. Üstelik ben 10 parmak da yazıyorum.)
Elinizdekini tutun anlamına gelmez, satın anlamına hiç gelmez.., Alın anlamı çıkabilir ama onu da siz bilirsiniz. Ben alın demiyorum.