Memet yeni paket yeni nik lazım gönder bunu yenisi gelsin
Printable View
Faizden rahatsizsan başkanı çağır ve ilet.'Zaten sana rağmen yapamaz.Boyle bir yöntem en kötüsü.
Bence devleti yönetenler bu kadar fazla ekrana,tv ye çıkmamalı.gunde 2 kere olmaz..
Değerli zamanlar perde arkasında değerli istişareler için harcanmalı.
Timothy ne durumda acaba ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay anasını
Pazartesi borsayı açmasalar daha iyiydi
iyiydi
Kabine değişikliği söylentileri vardı. PazaRTEsiye kadar azledilen MB başkanının, Maliye Bakanı olarak atanmasından başka hiçbir şey bu işi temizleyemez. İnanmıyorum ama belki bir ihtimal.
valla perşembe gecesiydi galiba yazdım imkansız artık MB başkanı bir daha değişmez itibar yerle bir olur dedim...adam imkansızı başardı ve MB başkanını değiştirdi...
Şimdi bofanın robot nasıl piyasanın içinden geçmesin. İyi ki poz değişmedik ama bu ülkeye yabancı gelmez. Ben olsam gelmem. Döviz kuru düşmesi için tek silah faiz idi onu da iç ettiler. İstanbul sözleşmesi olayı daha feci bence. Hani reform adalet hukuk insan hakları olacaktı?
Ekonomi çok karışık birşey değil abi.
ABD canı sıkıldıkça 2 trilyon dolar basıyor..
Basmasa amerika yerle bir olur.. ABD liler mağazaları yagmalar silahlı çatışma çıkar Hollywood filmine döner.
Ekonomi yi bogarsan para yoksa açlık olur sefalet olur.
Japonya her gün basıyor.. Avrupa basıyor..
Ekonomi çok basit abi..
Bas..
Sasa ile borsayı tutsunlar artık
3 ayda bir merkez bankası başkanı değişse herkesin başkan olma ihtimali artıyor gibi 🤣🤣
yabancılar ısrarla dibs alıyordu 7 haftadır...son hafta verisine bakmadım...adamlar faiz düşüşüne oynuyordu yani...yeni gelen takır takır faiz indirirse şaşırmayacağım...öyle ya naci ağbal'ı niye aldın görevden muhtemelen faiz arttırdığı için o zaman yeni gelen bunun tersini yapmalı....
ne biçim yönetiliyor bu ülke arkadaş...faiz indiriyor görevden alınıyor...faiz arttırıyor görevden alınıyor...ne yapmak lazım?
Günaydın millet,
Şimdi yeniden düşünelim...
Sidik yarışı yapıldığı görülmekte...
Demekki faiz artırılmasaydı doları zıplatamazdınız imasını da görüyorum...
Şimdi bunu kontrol altına alanlar davranışlarını sürdürebilecekler mi...
Durum değişirse ne düşünmek lazım...
Amaç faizi ben artırmıyorum algısı ki forumun tamamı yemiş. [emoji3]
Şimdi millet bu faiz kaçmaz diye yüklenecek [emoji3]
Aslanım sen faiz artırırsan konut kredisi oranı da artar. O zaman benim müteahhit nasıl iş yapar naaaciiiii? Unutma faiz sebep, enflasyon neticedir naaaciii. Kovirem lan seni :wave:
yenisi faizi yavaş yavaş düşürürse sorun olmaz,ama hızla yine negatif reel faiz durumuna düşülürse dolar/tl yeni zirve yapar.........ytd
Pztesi çok yoğun döviz bozumu bekliyorum kaçmaz bu faiz. [emoji3]
Anketler sıkıştırdıkça ne yapacaklarını bilmiyorlar
Pazartesi ye kalmadan reform rönesans program açıklanmasını bekliyorum..
Istifada teşekkür etmesi bile anlam ifade ediyor bakabilene.[emoji3]
Türkiye Merkez Bankası'na 20 ay içinde 4. kez başkan atandı.
Financial Times
o değilde dünayaya maskara oluyoruz...
Allahtan longum hissem bişeyim yok...
tlref dayadım parayı haftasonuna keyfime bakıyorum...
don atlet değişir gibi merkez bankası başkanı değiştiriyoruz...
hadi değiştirelim gelen kim...????
köşe yazarı.
O be kurtuldum bu stresten diyordur belki koltuktaki hiçbir zaman kendisi gibi olamayacak birileri ne istiyorsa öyle sürekli bir baskı.. şimdi bir sonraki toplantıda yani nisanda faiz artmayacagi kesin de düşme ihtimali de kuvvetlendi. Bankalar biraz daha düşerse alttan toplanabilir. Belki de artık sanayi yerine bankalarla piyasayı tutarlar. Ama bu hemen olacak bir durum değil .. ytd
Market çok değişik bir noktada birşeyler açıklanması gerekiyor.. öyle saldım çayıra zor. Turnpoint de..
Salı ve çarşamba açıklamalar olacaktı pazara salı günü açıklamaları çekilmesi gerek.
Düzgün net açıklama ve reform paketi kararları pazar alınmalı..
Atomu parcalamiyoruz egonomi basittir..
Gidişlerini fiyatliyoruz daha neler görücez az sabır [emoji3]
Su akar yolunu bulur.
Döviz büroları kaçta açılıyor:)
YTD
Ağbal a kredi vermişti piyasa,hatta yurt dışından yapılan yorumlar hayli olumluydu,şimdi bonoya giren para çıkarsa hızla tl yine değer kaybeder enflasyon (açıklanan) yüzde 30 u da geçebilir maalesef......
Ne reformu ne hukuk
1900 lu yıllara döndü zihniyet.
Artık batı TR den reform meform beklemez.
Çıkarı gereği davranacak.
Kontrol altında dursun yeter.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.