vay vay vay vay,,tam çakal bunlar :halay::halay:
Printable View
vay vay vay vay,,tam çakal bunlar :halay::halay:
sen saat 17.20 ye kadar dökmek ıçın uğraş sonra on dakıkada kılıt...vay vay..:halay:
artık yenı bır sayfa açmalısın yeo..denızden 450 bın lot almış agalar..tek kurumdan ..!!usd bazlı dırencte geçildi...:!!!
Eupwr ı traşlayıp geldim bugün hayırlısı diyelim..
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...tD2QODxsw&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/sefa_toptan1/sta...869630982?s=20
260 tl hedef fiyat ,,vavvvvv:kahkah:
integralin ,767 mılyon net kar beklentisi varmış yıl sonu için,eğer şirket bu kar rakamına ulaşırsa bugun için,,767 mılyon/ 96 mılyon sermaye:hisse başı 8 tl kar yapar şirket,, 109/8 : 13fk ,, bu kar beklentısı gerçekleşırse 13 fk dan işlem görüyor demektır yeo..hayırlısı..
O değilde zamanlamam muhteşem olmuş Allah bozmasın, hayırlı olsun :)
denız resmen show yapıyor tahtada,,450 bın lot artıda..
denız..529 bın lot..
denız...559 bın artıda...
1.633.699. Yeotk geçen yıl yaptığı ciro
Bu yıl şimdiye dek sadece aldığı dolar bazlı ihaleler 150 m dolara yakın bu kabaca dolar 30 tl olsa 4.500 ciro anlamına gelir sadece ihaleler, harici satışlar olabilir ayrıca yılın geri kalanıda hesaba katılırsa geçen yıla göre müthiş bir ciro artışı dolayısıyla kar artışıyla karşı karşıya kalabiliriz buradaki her düzeltme alım fırsatı olacak gibi çünkü şirket bu hızla giderse atacağı yeni adımlarla farklı bir düzeye çıkabilir görünüyor hayırlısı bakalım 109 da boşluk var umarız doldurmaya gelir. ytd.
bu hafta 119 ustu kapayalım yeter..,,kredılı ışlem yasagına takılanları dokmek ıstemış olabılırler..
vay vay vay vay...:halay::halay:...
yenilebilir enerjide yeni cevher bu olsa gerek nasipte neler olacak bakalım buda alfas gibi gider deniz yatırım bunda ytd
emsallerının 1/3 pıyasa degerınde şuan..onları yakalayalım sonrasına bakarız...
:halay:::halay: ,,,,¦.!!!!
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1173919
Benimlemisin İskoçyalı :halay::halay:,,,!!!!!
Şuan pıyasa değerımız 12.600 milyon ,, bu gidişle bu yıl pıyasa değerimiz kadar iş alacağız ,, bakalım ağalar bu durumda nasıl bir değerleme yapacak!!!,, beğenmeyıp çıktığım cw nin pıyasa değerı 30 mılyarı aşacakken bakalım biz yeoda neler göreceğiz!!!:halay:
Güzel kap hayırlı olsun
Maşallah diyelim neler oluyor 😁
Piyasada çok enerji hissesi var çoğunu da aldım bu güne kadar, yeotk haricinde. Son gelişmeler iştah kabartıcı, her ne kadar rsi 91 olmuş olsa da uzun vadede önü çok açık görünüyor ve potansiyeli çok iyi gibi.
Yarın inşallah aranıza katılacağım
bugun ku halayımızı çekmedık:halay::halay::halay:....
işte böyle yeo,,şu ankı pd 14 mılyar düz hesap,,en iyisi sensın oğlum unutma,,cw 32 mılyar pıyasa degerine dayanmışken ,alfas 33 mılyarken senin fazlan var eksığın yok,,,bu sektörde en büyük sensın unutma,,neredeyse panel satmaktan başka bır numarası olmayan şirketleri arkanda bırakmak yakışır sana ...!!!!!!!!!!!!! reap batarya şirkete ayrı bır ıvme katacaktır,,,
kısada sert yukesldık yenı malıyet yapacaklar dıkkatlı olsun,düzeltme gelebılir...göstergeler şişmiş durumda ,bılanço ıle normalleşir bir çoğu..!!!
kontr e ımrenmemek elde değil pd 40 mılyarı geçmiş...!!!!!!!!!!
Alfas ve europower’lardan traşlayarak kısada düzeltme ihtimaline rağmen bugün aranıza katıldım, diğer hisselerim de oldukça iyi performans gösterdiği için sorun olmaz diye düşündüm, hayırlısı. En büyük 2. hissem oldu.
Enerjilerin hepsi çok iyi gitti, biraz soğumaları faydalı olacaktır.
Her şey olabilir elbette fakat mal meydanda yüzde yüz ucuz olduğu için bütün düzeltmeler fırsata dönüşecektir çünkü şunuda göz önünde bulunduralım bu şirket 2024 ilk 3 ayında bire 5 yada daha üzeri kar getirirse ne olur getirebilirmi?sanırım hiç kimse bu performansla getiremez diyemez katmerli katmerli büyümeye devam edecek gibi görünüyor hayırlısı olsun inşallah. ytd.
Kendi açımdan no panık yıl sonu bilançoya göre biz çok ucuzuz ,pahalı olanlar düşünsün !!!
Hocam 7-8 milyar tl ciro olursa, %20 net kar marjından 1.4 milyar-1.6 milyar arası bir kar gelmesi gerekmez mi? Şirketin net kar marjını bilmiyorum ancak %20 marjı yakalayabileceğini düşünüyorum, belki daha bile iyi olabilir. Bu durumda integral'in 800 milyona yakın olan kar tahmini çok az kalır. İnşallah dediğiniz cirolar yapılabilir. 1.4 milyar tl olması durumunda ve 35 fk olması durumunda 500 tl üstüne geliyor.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkür ederim kwon hocam. Son 6 ay içinde benim bildiğim 4 ayrı hissede ortak olmuş olduk zaman zaman da olsa :)
Sektör çok iyi, bu sektörde de ucuz olan son 8 ayda hep diğerlerinin piyasa değerine yakınlaştı, bunda da öyle olmasını bekliyorum.
Aslında 1 senedir takibimde olan bir hisse, zaten diğer hisselerimizden dolayı tüm yenilenebilir enerji hisselerini takip ediyorduk. Yeotk'nın anahtar çözümler sunması, depolama işinde olması üstüne dolar bazlı gelirlerinin ciddi oranda olması bence artıları.
Mutlaka bir düzeltme olacak ancak ben düzeltmenin çok derin olmasını beklemiyorum tabi kişisel görüşümdür. Bugün kendime göre epey mal aldım, her ihtimale karşı da bir miktar alımımı sonrasına bıraktım, birkaç gün daha görelim.
Ancak şunu söyleyeyim, fazla dağılmayı sevmiyorum, normalde stratejimde 2 maks 3 hisse almak vardır ancak piyasanın son durumundan kaynaklı riski dağıtmak adına hisse çeşidim fazla idi, bunları yeo'da birleştirdim, yakın çevreme de düşüncelerimi aktardım umarım mahçup etmez :)
https://pbs.twimg.com/media/FyCmj84W...jpg&name=large Kar marjı 20 civarı hocam.
Burada dikkat edilmesi gereken piyasadaki düşüşlerde panik yapıp malı kaptırmamak gücü olanlar ve işin uzmanları zaten ilave alımlar yapacaklardır neden dersek hem döviz yükseliyor yükseldikçe karlar yükseliyor ayrıca aldığı işler ortada zaten yılın geri kalanıda boş geçmeyecektir bu arad bir iki ihale haberi daha gelirse hiç belli olmaz tabi neler olur artık hesabını iyi yapmak lazım borsada risk elbette her zaman için vardır fırsatlarda öyle ,herkes için her şeyin hayırlısı olsun.ytd.
integral yatırımın raporuna göre ; Yeotk 2023-2024 tarihlerinde toplayabildiğin kadar topla, 2027 ye kadar tut..
Buralardan satan adam borsadan para kazanır ama zengin olamaz..