Twitter da hareketlilik var bakalım hisse de olacakmı?
Printable View
Twitter da hareketlilik var bakalım hisse de olacakmı?
Bist, eski zirvesini geçti, biz ise zirvemizin 100 lira altındayız...
1400 den 1600 ya gedik halen aynı yerlerdeyiz..
Endekse sert satış gelmez umarım, kimse gözümüzün yaşına bakmaz...
Eğer endeks yataya sararsa bizim gibi hisselere de geçiş olabilir, yoksa çok bekletecekler gibi..
Spegim bugün bi TABAN çeksene.
Aşağıda bekliyorlar.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Investing teki yazicilar ALLAH tan burda yoklar.
Tahtaci ve spegi delik desik ediyorlar orda.[emoji23][emoji23]
Bu şu anda baskı altında.
Bir gün gelecek düşsede alsak diyecekler, lâkin gittikce gidecek.
Mecbur arkadan bakmakla kalınacak.
O günleri burdaki arkadaşlar inşallah gürürler.
Ytd
Tahtacıda para kalmamış herhal.
Hepsini bist 30 a koymuş.
Ordan malı kuçük garibanların eline verince gelir bunu götürür zannımca.
Baksanıza endeks nerde bu nerde.
Sıkışmaktan patlayacak.
Ytd
Sayın sevgili tahtacım benim.
Burda benim gibi kaç tane ky kaldı ki dökecek.
Beni de zekâtından say.
Daha fazla germe burayı.
Sür eşşegini niğde ye.
Deh de.
Hadi yakışıklım.
https://i.hizliresim.com/7akn16v.png
https://i.hizliresim.com/51lfnl5.png
Ege gübrenin aynı döneme ait fiyat ve yabancı takas grafiği...
Ne kadar benziyor, hatta tıpkısı gibi...
Takas grafiğindeki görülen kişi muhtemelen spekülatörümüz (bence manipülatör)
Bir daha gelmesini beklemekten başka çare yok...
sevgili radyocu hocam bu dengesizler şu kırizin başlarında da aynı şeyi yaptılar digerleri epey yol aldı bu hınzır daha sonra gaza bastı ben o zaman diger gidenleri vermiş onlarla almıştım ama bu sefer elimizi kolumuzu bagladı bu hınzır şimdilik güzel giden hisseler var onları bir süre sonra bu gafura gömecem onu bekliyor şimdilik elimdekilerle yetinmek zorundayım umarım digerleri hızlı gider de gömü nasıl oluyor görür bu zart zurt milis.
Bagfas ta iyi bilanco gelmis. 58 milyon 9 aylik kar gelmis... Gecen sene ayni donemde 112 milyon zarar vardi. Satislar, brut kar, FAVOk guzel bir sekilde artarken borclar azalmis. Ekurinle yarin tavan gitme de gorureyim seni :) Kesinlikle YTD
rica ederim sevgili dostum bu düzenbazlara yem olmayalım diye ben kendi adıma önceki sermaye artışında yaptıklarını ve endeks haricinde hareketlerine dikkat etmelerini ve bıktım yeter dedikleri anda bu hokkabazların götüreceklerini bu yüzden unutup sabretmeleri gerekir diye bir dilegimi daha önce paylaştım benim bu huysuzda şimdilik 700 lotum var pörtföyün çok azı bunda önceki çıkışında portföyün yarısını gömmüştüm gene aynı nakaratı uyguluyor ve ben de aynı şekilde bunlara gömüye hazırlık yapıyorum kısmet bakalım bundan önce alcar bryat marşal fmızp vardı şimdi yok onların işleri bence bitti şu aralar diger bedelsiz beklentililere yattım hayırlısı bakalım.
Üstadım şimdi küçük yatırımcıların elindeki malları bunlar nasıl tesbit ediyor.
Hepimiz farklı kurumlar üzerinden alım satım yapıyoruz.
Aklıma şöyle birşey geliyor.
Ya, bu aracı kurumlar üzerinden fişleniyoruz, ya da kurumlar üzerinden hisseler dağınık görünmesinden tahta sahibi baski kurmaya devam ediyor.
Bütün şirketler, aracı kurum çokluğu ile islem yapiyor.
Bunlar da dağınık değil mi?
Yoksa dağınik olmasına ragmen kesretin(çokluk) icinde hepsi toplu mu oluyor.
Yatırımcılara bu haysiyetsizligi yapanlar iflah olmasın ve olmayacaklar.
Türlü hilelerle yapılan işlem ve baskilar helal değil.
Yatırım hiç değil.
Aldatma ve sahtekarlıktır.
Gerci bunlarda bu degerlerin bir önemi yok.
Ölene kadar bu hırsla yasayıp ölürler.
sn aslanselim hocam bu adamlar patronsuz tahtacı degillerdir genelde tahtacı ve patronlar birlikte hareket ederler ve hisselerin çogunlugunu ellerine geçirirler ve hiçbir tahtadaki spek hisselerin egerki bir beklentisi varsa hisseden komple çıkmazlar belli bir kısmıyla al ver yapar ve karlarıyla ya başka gözlerine kestirdikleri hisselerde hareket yapar bu tür ellerinde yogun olan hisseleri kendi haline bırakır veya durgun zamanlarda düşüşüne destek vererek hissenin kıvamına gelmesi için hem toplar hem düşürürler bizler ky oldugumuzdan tahtalara pek müdahale etme şansımız yoktur tahtacılar genelde 7-8 tane kurum kullanır veya degişik kişilerin hesabını da onlar yönetirler örnek vereyim kent gıda pkent bryat fmizp deki tahtacılar yıllardır aynı kişilerdir benim tanıdıgım 90 lı yıllarda çok büyük bir spek vardı bazan söhbetimiz de olurdu çünkü o aracı kurumda bizler de işlem yapardık ve bir muhabbet oluşurdu aramızda ama hiç bir zaman bir spek hareket getirmeden girdigi veya iş yaptıgı tahtayı ky ye duyurmaz 2 kişnin bildigi şey sır olmaktan çıkar derdi onun o aracı kurumda bir odası vardı orada kendi halinde işlem yapardı ve tlefonla başka kurumlardaki işlemlerini de yoluna koyardı .
yani söylemek istedigim hisselerin aracı kurumlarda dagınık görülmesi demek tahtacının henüz istedigi kıvamın oluşmadıgı anlamına gelir egerki hisseyi boşaltmak isterse bu hisseleri belli bir kaç kuruma virman yaparak toplar ky de bu hisse baya toplanmış zanneder aslında hisse çoktan toplanmıştır artık yukarı giderken yavaş yavaş kıvama getirir ve çok az kalan hisseyi de iyice yönlendirir tabi bunda patronun da haberi oldugu için bir de haber düşer ki degme keyfine spegin istedigi gibi yükseldikçe yavaş yavaş mal yedirmeye başlar bu yüzden aracı kurumlardaki dagınıklıga pek inanmayalım onlar tahtacı patronun tezgahıdır bizdeki hisseleri bilmelerine gerek yok hissenin piyasadaki sayısı belli o sayının belli oranı onda oldugu müddetçe kendinden emindir eskiler çok iyi bilir bir zamanlar halil güvener vardı iki şirkete kafayı takmıştı biri söksa biri dogu boru diye bir firma bunların hisselerini ele geçirmiş ve patronu bile olmuştu hatta söksayı tekstil işinden şarap işine çevirmişti diye biliyorum hayırlısı olsun diyelim ve bizler kedinin cigere baktıgı gibi tahtacı ve patronun keyfini beklemeye devam edelim.
hayırlı kazançlar ve geceler dilerim.
Bandırma tavaın gördü, şimd %7 yukaruda, bizimkinden tık yok, oysa geçmişte Bagfs düşerken ondan daha fazla düşmüştü.:)
Bizim tahtacı kafasını bir aşağı bir yukarı vurmaktan kendisinde beyin bırakmadı.
Bagfaş azıcik öksürse bu hemen kümese geri atlıyor.
Kaçarın yok.
Ya beyinsiz kalacaksın, ya da defolup pılını pırtını toplayıp cehenneme gideceksin.
Maşşallah. Tosbağa gibi kelleyi yine içeri çekti.
Alışkanlık hâline getirdi.
Ama yemezler.
ne öküzmüş ne öküzmüş,hala yerinde sayıyor.180 üzerine bile atamıyor...
sevgili dostum bunlar cehennemi cennet zannediyorlar bu yüzden bir yere gitmezler böyle yaglı böregi yemeden gitmek lugatlarında yoktur bu zırzopların çam sakızı gibi yapışırlar beklentisi olan hisselere boşuna nefes tüketmeyelim ve takip dahi edip strese girmeyelim bizler lanet olsun kurtulayım diyecegimize onlar desin ve götürsün hani bir söz vardır ya öpe öpe yada s.......e s.......e götürecek
Bagfaş artan gübre fiyatlarına paralel aynı 2008 yılı global gübre konjonktür deki süreç benzeri yüksek kâr açıkladı zaten Kâr amacı gütmesi pek düşünülmeyen tarım kredi gübretaş gübrf bile yüksek kâr ederken Tekfen Toros gübre iştiraki nden gelen karlılık nedeniyle benzer bilanço açıklar iken Ege gübredeki gübre segmentinde ki zayıf tablo soru işaretleri dolu bu bilanço hayatın olağan akışına aykırı değilmi ben anlam veremiyorum işin içinden çıkamıyorum nasıl olur gübre fiyatları rekor kırdı benzer aynı işi yapan bırakın başka firma aynı patron Bagfaş bile ayrıca navlun uçtu ihracat rekor gelirler döviz cinsi ve hem döviz arttı hem deniz yolu taşımacılık altın çağına girmiş şimdi nasıl böyle bir bilanço Bagfaş son zamanların en iyi bilanço açıklamış burda da akıl tutulması var malesef aynı emsalleri milyar dolar olan limana sahip iken borsa değerinin 190 milyon dolar da takılıp kalması bunu piyasanın fark etmiyor olmasındaki akıl tutulması benzeri sektörün genel fotoğrafının tersi açıklanan bilanço açıklama istenmeli neden böyle
Üstadım bu hisseyi muazzam fiyatlara götürecekler.
Ondan ötürü piyasaya istedikleri kadar negatif haber vermek istiyorlar.
İstedikleri kıvama getirmeden hareket çekmeye niyetleri yok.
Düşünsenize yapılan yatırımlar hala eski degerinde duruyor.
Bu fiyatlara yabanci bir şirket talip olsa verirler mi.
Yabancılar için çerez parası bu.
Gel gör ki borsaya açilmadan once güzelleme yapanlar açıldıktan sonra hırsızlık pozisyonuna geçiyorlar.
Ne yapalım düzeni ve tezgahı böyle kurmuşlar.
Ytd
Fakat bu beklentiler bizi burda tuttuğundan diger trenleri kaçırdık.
Amma sabrımızın karşılığını bir gün göreceğiz. İnşallah
Ytd.
1 ay içinde endeks 15-20 bin puan çıktı nerdeyse, hisse yerinde bile duramad, aşağıya geldi hatta.
Çok iyisiniz gencolar, önünüz hep açık olsun.
https://imgyukle.com/f/2021/11/11/khtvcH.png
https://i.hizliresim.com/tivouwa.png
ichimoku' ya göre tehlikeli bölgelerde dolaşmaya başladık..
Valla bu hissenin altında kara bulutlar dolaşıyor.
Inşallah kara bulutlar hissenin üstüne çıkmaz.
Bakalim görelim.
Ichimoku bultunun uzerindeyiz. 173.3 a kadar mesafemiz var. Su anda dolar bazli 17.7 civarindayiz. 17.4 dolar bazli dibimize cok az kaldi. Yap bi 2 li dip de sen de rahatla bende. YTD
Çok değerli limanda kimin gözü var Ahmet gençer akıllı ol 100 bin lot geri alım yapman lazım yoksa biz küçük yatırımcıyıda kaybedeceksin limanı elinden alırlar akılı ol
Benim limanım var, değeri 1 milyar dolardan fazla diyeceksin. Hissene biçtiğin değer en az 1000 tl olacak,ama hissen 175 tl de ,yani altıda bir fiyattan işlem görecek.. Sormazlar mı adama 6 da 1 fiyatta işlem gören hisseni ,biçtiğin değere çıkarmak için ne yaptın diye....
Allah muhafaza borsa eksiye geçse taban yapacağız herhalde.
Üzerinde NAZAR var.
Limana kurşun mu döksek.
Yoksa durmadan dökülecek.
Dediğinizi nerdeyse yapacaktı köftehor
“Allahümme inna nec’alüke fi nuhurihim ve neuzu bike min şururihim.”
Allah’ım ! Onların yüreklerine korku sal, bizi onların şerrinden koru !