Izmır torbalı daki fabrikada yangın cikmis. Yeni kap geldi. Olumsuz bir durum yok geri dönüşüm stoğunun oldugu alanda cikmis.detayli bilgi için kapa bakabilirsiniz.
Printable View
Izmır torbalı daki fabrikada yangın cikmis. Yeni kap geldi. Olumsuz bir durum yok geri dönüşüm stoğunun oldugu alanda cikmis.detayli bilgi için kapa bakabilirsiniz.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...zeq29_ylg&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...y7vt-eVrQ&s=19
2.emeklilik hissesi.
2007 deki türk traktörü 7 liradan alıp satmışım. Nerden nereye. Şimdi yıllık 25 lira temettü veriyor. Bu kadar yıl dağıtılan zaten hisse fiyatını geçti.
Tezol için de aynısını yazacağımızdan eminüm.
Biriniz tercüme etsin
YKB Ersin Tezol bugün öğlen Bloomberg tv ye çıkmış. 15.98 atağın sebebi.
Mersin ocakta devrede
2 milyar ciro
600 milyon kâr
%50 ihracat
Daha ne olsun kardeş ya.. mş mş.
16 tl ler hayırlı olsun darısı 20 tl lere inş.
Uyuyan bir dev
İkinci fabrika yeni kan demek
Sinsice iyi gidiyor
Bu ay 20 leri çok rahat geçer bence
Bu bilinirlik 3 - 5 yıl sürer o zamana kadar patron tüm sözlerinde durursa büyük fonlarda alımlara başlar çünkü artık bir temmettu şirketi olmuş olur. O zaman fiyatlar çok farklı yerlere gelir o zamana kadar toplamaya devam. Herşey yolunda şimdilik. Sene sonu 600 milyon üzeri kâr bekliyorum
Uzun ince bir yoldayım.
Arzdan beri 11 ay bekledik %50 aldık,son 3 ayda ise bir %70 daha aldık şükürler olsun. Enflasyonu kurtaramadık sma ezilmedikte.
Her yıl verdiği bedelsiz kadar kâr dada aynı oranda artarsa oda nakit sayılır,tabi fiyat tarafından . Bu yıl olduğu gibi ..
%55 nakit %120 bedelsiz %175 yapıyor, kardaki büyüme %200 bekleniyor. Dolayısıyla fiyat yukarı gidiyor, nakit kâr payı saylır. Yoksa bedelsizin manası kalmazdı
Bilanço gelmesine biraz zaman var. Bir tahmin yarışması yapalım ne dersiniz. 1Ç/92 milyon,2Ç/255 milyon gelmişti.sizce 3Ç ner kar nekadar gelir. Ilk ben tahminimi yazayım. 437 milyon net kar bekliyorum 3Ç te.
450 milyon gelir, 20 tl yi deviririz inş.
Yılbaşına 30 ve 40 hedef inş.
Bende yaklaşık 450m. Net kar bekliyorum.
Ama asıl beklentim ve heyecanım 2023 1. Çeyrek ne gelecek? onu da o zaman düşünürüz...
Her düzeltmeyi bir alım fırsatı olarak görüyorum.
bir süre misafirliğe geldim...2023 ilk çeyreğe kadar burdayım sonrasına bakarız..
Şahane hisse,konka dan farkı yok,,büyümek istiyor.
Patron Erdemoglunun İzmir versiyonu adamm adammm adamın dibi , böyle patronu şirketini aldimmi akşam kafan rahat rahat yastığa koy yat uyu.
Usd bazlı çanak boyun direnci geldik bugün ufak bir kulp takıp yolumuza baksak süper olur süpper. Bugünkü %4 düşüşte kulp işi bitse ne güzel oludu be.
orta ve uzun vadeciyim hisseye güvenim tam...inşallah daha yukarıları hedefleyecektir...bu çalkantı da iyi duruyor
maşaAllah ın var yine
adem abi gel su sıcak..bi temettü kaadı daha buldum..gördüngü..:))
Konka yı 18 den alıp 30 dan satmıştım,,uçtu gitti,,bunu bari kaçırmayayım diyorum.Biriktirmeye devam.
elimdeki kağıtlarla bedelsizde aldım temettüde. fakat seneye umarım sadece yüksek bedelsiz verir. seneye bedelsiz vermezler sanmıyorum. keşke daha fazla alsaymışım diyorum ama nasip işte parayı 8-9 kağıda bölünce işte alınabilecek rakam ufalıyor.
JCR Eurasia Rating kredi derecelendirme kuruluşu Şirketimizi "Yatırım Yapılabilir" seviyede değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Notu 'nu ‘AA (Tr)', Kısa Vadeli Ulusal Kurum Kredi Notu‘nu J1+ (Tr)' ve söz konusu notlara ilişkin görünümleri ‘Stabil' olarak belirlemiştir. Diğer taraftan, Şirketimizin Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para ve Uzun Vadeli Uluslararası Yerel Para Kurum Kredi Notları ise, BB/Negatif olarak belirlenmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
kap düşmüş aloooo
%50 bedelsiz verirse yaklaşık 1.3 lira net temettü vermesi gerekir. Tabi yıllık 600 milyon kar geldigi takdirde.
Yıl sonu 600 - 650 arası kar bekliyorum, nasip...kur bu fiyatlarda olursa...
Devlet kredi kullandırmıyor dövizini bozmayan şirketlere... tezol da dövizini yeteri kadar tl ye çevirmedi ise... Bu şartlarda istediği krediyi alamaz ve temettü dağıtımı sıkıntıya girebilir.
Ancak benim için her iki türlüde sıkıntı değil , para kasada kalacak öz sermaye güçlü olacak. Fakat düzenli temettü dağıtımı yapmak isteyen bir yönetim stratejisi var.
%50 bedelsiz konusunda bir fikrim yok.
Ayrıca 2023 teki 2. Fabrikanın geliri en çok 2. Çeyrekten itibaren hissedilir diye düşünüyorum.
Pozisyonumu aynen koruyorum 2023 tede devam.
Ayrıca umarım yatırımcılar için başka sürpriz haberler düşer.
Kâr 550 gelse hbk 2.5 eder. %70 dağıtacağına göre 1.75 tl eder. Ne şekilde verirse versin, karlılık bedelsiz oranında arttığı müddetçe sorun olmaz.
Çok seviyorum bu bist kesiciyi:)
Mal satan yok , tahtada öyle milyon lot satan yok 2 gündür tacirlerin yüzünden devre kesiyoruz. Epi topu 800 bin lotu var adam cücük kadar malla tahtanin içinden geçiyor ama o bilanço elbet gelecek düştükçe ekliyoruz.