Ülkenin asıl gündemi ekonomi, diğer konuları konuşmaya bile gerek yok.
2023 de 10 büyük ekonomi yapacağım demiş hatta seçim bildirgesine yazmış. Sonuç g21 e düştük.
başka konuşulacak birşey yok.
Printable View
Ülkenin asıl gündemi ekonomi, diğer konuları konuşmaya bile gerek yok.
2023 de 10 büyük ekonomi yapacağım demiş hatta seçim bildirgesine yazmış. Sonuç g21 e düştük.
başka konuşulacak birşey yok.
1 milyon üstü kredilerde 0.5 puan,1milyon altında kredilerde 1 puan indirim var
2 puan indirim kredilere yansımadı
Onun alanı yalanomi ve talanomi.
bu can bu bedende oldukça papazı vermem
pilav yicez dersin
bir twit gelir gavurdan pilavı yiyemezsin
papaz evine gider
sırada kavala kurubiyesi var
kahkah
birde elçiye zeval olmaz derler
tez kafaları vurula
kahkah
Ankara büyükelçilere alternatif çözüm arıyor: Yetkililer
Dosta dostça sorular
ne dersin dostum
papazı boyun eğip verdik
kavalayı da verelim
15 temmuzda meclisi
bombalayanların önden koşanlarının her birine kallavi koltuklar
ağa babalarına da bakanlıkları verelim
olsun bitsin
ne işimiz vardı
altaylardan çıkıp da buralara gelmişiz?
gelip de yurt etmişiz
otursaydık oturduğumuz yerde.
Bu iş,( Kavala konusu) en sonunda, Ali Erbaş'ın; " Elçiye zeval olmaz " , Büyük devletlere kavga etmek yakışmaz, fetvası ile biter.!
Dostum ab ye diyorsun ki kanunlarim senin gibi olacak demokrasim senin gibi olacak bende o birliğe girmek istiyorum
Adam hakkında verilen kararlar a sonra ben o mahkemeleri tanımıyorum de
Ülke zarar görüyor
Yakında ekmek olacak 2.5 tl
Ben buna üzülüyorum
Inan yoksa umurumda degilGT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD Türkiye Büyükelçiliği :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2c85dc7ab4.jpg
Madde 41 Konsolosluk memurlarının kişisel dokunulmazlığı
1. Konsolosluk memurlarının tutuklanmaları veya göz altına alınmaları, ancak, ağır bir suç
halinde ve yetkili adli makamın kararı ile olur.
2. Bu maddenin 1. fıkrasında öngörülen hal saklı kalmak üzere kesinleşmiş adlî bir kararın
uygulanması dışında, konsolosluk memurları hapsedilemez ve herhangi bir şekilde kişisel hürriyetleri
kısıtlamaya tabi tutulamaz.
3. Aleyhine cezaî bir dava ikame edilen konsolosluk memuru yetkili makamların önüne çıkmak
zorundadır. Bununla beraber, dava, konsolosluk memurunun resmî durumu icabı kendisine
gösterilmesi gereken saygı ile ve bu maddenin 1. fıkrasında öngörülen hal hariç olmak üzere,
konsolosluk işlemlerinin yerine getirmesini en az etkileyecek biçimde yürütülecektir: Bu maddenin 1.
fıkrasında zikredilen hallerde, bir konsolosluk memurunun gözaltına alınması kaçınılmaz olduğu
takdirde, aleyhine ikame edilecek dava en kısa zamanda açılmalıdır.
https://inhak.adalet.gov.tr/Resimler...94424bm_16.pdf
Devletler arası hukuk adalet
kağıt üstünde kavramlar
güçlü isen haklısın
ülkenin köküne kibrit suyu ekenlerin fikir babaları
koordinatörleri
maşaları
masum değildir.
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği geri adım atarak Viyana Sözleşmesi'nin 41'nci maddesine riayet edeceğini duyurdu. -AA
Gavurun
Boyalı kağıdına 2.5 trilyon gaymeyi gömmüş bekliyoruz
bu doğru bi şey değil
para
yatırım aracı değildir.
kriz yokluktan değil
bolluktan çıkıyor demiştim
galiba.
e tabi kriz çıkarılınca da
ekmek
2.5 lirada olur 3 lirada.
Viyana sözleşmesinin 41. maddesi:
1. Kabul eden Devletin kanunlarına ve nizamlarına riayet etmek, ayrıcalıklarına ve bağımsızlıklarına halel gelmeksizin, bu gibi ayrıcalıklardan ve bağışıklıklardan yararlanan her şahsın görevidir. Anılan Devletin iç işlerine karışmamak da bu şahısların keza görevidir.
2. Gönderen Devlet tarafından kabul eden Devlet nezdinde yapılması misyonun uhdesine tevdi olunan olunan resmî işler, kabul eden Devletin Dışişleri Bakanlığı veya mutabık kalınacak başka Bakanlık ile veya aracılığıyla yürütülür.
3. Misyonun binaları, misyonun bu Sözleşmede belirtilen görevleri veya diğer genel uluslararası hukuk kuralları veya gönderen ve kabul eden Devlet arasında yürürlükte olan özel anlaşmalar ile bağdaşmayacak bir tarzda kullanılmaz.
Erdoğan büyükelçilerin açıklamasını `olumlu' karşıladı: Aa
Buyur
tutarlılık gerekli işte
tutamayacağın arkasında duramayacağın lafı söylemeyeceksin
Reis..
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
26/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 44 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Ak Parti Sözcüsü Çelik: Diplomatik misyonların Viyana Sözleşmesi'nin 41.maddesine riayet ederek çalışmalarını sürdürmesi olumlu karşılanacaktır-Bloomberg HT
sapla samanı karıştırmayalım..
türkiye AİHM kurallarına uymayı yazılı uymayı taahhüt etmiş,mahkemede bir türk yargıç bulunduran bir ülke.AİHM kararlarına
uymak boyun eğmek değil öncelikle meseleyi o noktaya getirmemektir .4 senedir içeride suçsuz tutlmak normalmidir ? sadece
kavala olayında demiyorum bunu. bir çok kişi şu anda benzer nedenlerden dolayı hapis yatıyorlar.
işe kendimize çeki düzen vermekle başlasak daha iyi değilmi afaki söylemler yerine
50. mezuniyet yıllarını Kuleli Askeri Lisesinde kutlamak isteyen subaylara Lise, turizm bakanlığına devredildiği için izin verilmemiş.
https://www.medyatava.com/haber/kule...ke-etti_229591
https://twitter.com/AliCaatay/status...829980677?s=20
Günaydın,
Bugün itibarıyle Türkiye’de asgari ücret 289 dolara düştü. Böylece, Avrupa’daki son ülke Arnavutluk’a da geçilmiş olduk
iki haftada maaş 400 tl eridi
dondurma mı len bu diyor
kahkah
Kabine toplantısı sona erdi Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor
Erdoğan : Son dönemde bazı ülkelerin büyükelçileri tarafından yapılan hadsiz ve talihsiz açıklamalar oldu . Bu açıklama doğrudan ülkemizin yargısını ve egemenlik haklarını hedef almıştır . Bu tüm yargı mensuplarımıza yapılmış bir hakarettir . Anayasamızda belirtildiği gibi Türk yargısı kimseden talimat almaz kimsenin emrine girmez .
Erdoğan: (Büyükelçiler) Gereken cevabı vermek bizim görevimizdir
Erdoğan: Niyetimiz asla kriz çıkarmak değil ülkemizin onurunu korumaktır
Erdoğan: Viyana sözleşmesi'nin 41. maddesine bağlılıklarını ifade eden bu büyükelçilerin artık beyanlarında daha dikkatli olacaklarına inanıyoruz
Erdoğan : Ülkemizin bağımsızlığına saygı duymayan hiç kimsenin bu ülkede barinamayacagini ifade etmek istiyorum .
Erdoğan : Gezi olaylarında neredeyse 1 ay boyunca ülkemizden yapılan oyunları hatırlayın , ülkemizin yakın tarihlerindeki en büyük ihaneti olan 17-25 Aralık ile ilgili yapılan fırtınaları hatırlayın , deas ve PKK’nın gerçekleştirdikleri kanlı eylemini ve 15 Temmuz darbe girişimini hatırlayın , bu olayların hangisinde ülkemize demokrasi dersi vermeye çalışanların adaletten , meşrutiyetten , insanlıktan yana olduklarını gördünüz?
Erdoğan : 2023 hedeflerimize ulaşma azmimizden zerre kadar geri atmayacağız .
Erdoğan : Ekonomimize yapılan saldırıları engelledik engellemeye devam ediyoruz
Erdoğan : Avrupa’nın ve dünyanın en kıdemli lideri olarak tüm bu tecrübeler ışığında ve kurduğumuz güçlü alt yapı üzerinde başlattığınız demokrasi ve kalkınma hamlesini sonuçlandırarak büyük ve güçlü Türkiye’yi inşaat etmeye çalışıyoruz . Milletimiz rahat olsun bu hedeflere çok yaklaştık .
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü : Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu sayesinde Viyana Sözleşmesi’nin 41. maddesinin ilgili büyükelçilikler tarafından teyit ve temin edilmiş olması memnuniyet vericidir.
Hiç kimse Türkiye’nin bağımsızlığına ve egemenliğine gölge düşüremez.
Diplomasi, bir milletin hakkını, hukukunu ve onurunu korumak için yapılır.
Türkiye herkesle iyi ilişkiler geliştirme çabasındadır. Kimseyle kriz arayışında değildir.
Karşılıklı çıkar ve saygı esasına binaen her alanda büyük ve güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.
Erdoğan : CHP’li aşı yok eve götürecek ekmek yok diyor , ya şu anda her evde araba var , kapıcısında araba bar , su anda ikinci el araba yetişmiyor , bunları nasıl görmemezlikten geliyorsunuz
Erdoğan : Bu sözlerinizle vatandaşı kandirabilirsiniz ama bizler kandiramazsiniz
Erdoğan : Nice krizleri ve saldıraları geride bırakan ülkemizin bu küresel türbülansı atlatacağını biliyoruz . Üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz .