3.20 TL olması lazım ki alayım hala bekliyoruz spek .
Printable View
3.20 TL olması lazım ki alayım hala bekliyoruz spek .
7 yıldır topluyorum daha alırsam gözüme dizime durur .
6.82 dan da aldım geçen gün ona kızdı galiba .
Benim maliyet 1.xx lerde bana komaz .
Benim için hiç bir tavanın önemi yok .
Az da olsa 100 olsun benim olsun der alırım .
Dip NoT : 3.200.000 LoT olunca almayacam söz .
Hisse tarihi zirveleri görüyor
Kimsecikler yok [emoji2]
Abisi konya gibi olacak mı bakalım
İzliyoruz ...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse tarihi zirveleri görüyor
Kimsecikler yok [emoji2]
Abisi konya gibi olacak mı bakalım
İzliyoruz ..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konya gibi derken? Düzeltme gelir mi acaba buralardan?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin maliyet olası en düşük 3. maliyet 1. benim 2 defa alıp sattım
2.22 - 2.40 al 3.20 sat 1. satışta tamamını
2. sinde 30% luk kısmını 4 lerden verdim 2.60 - 2.80 geri aldım
Son düzlükte geçen 3 ay da malın yarısını 4.60 dan verdim ama geri gelmedi
tahminen kalan da 1.07 dir diye yazdım ama sanırım maliyetim 1den bile aşağıda
Ama önemli olan bu kağıdın OCAĞA Kadar nerelere gideceği
58 TL Ekim Kasım sonuna kadar görülürse ve dahi
86 TL yi Aralık sonuna kadar görebilirsek yol haritası ortaya çıkar
126 TL - 320 TL Ocaktan sonra Hedef olur ve 2 yılda gidebilir
Sonrası Yönetime bağlı olacaktır ki Sürekli KAR lı bilançolar
Temettüler 4 - 5 bilanço dönemi açıklanmalı ki
Fk ve Pd/dd düşmeli böylece fiyat yukarı çıkmak zorunda kalır
Yani yönetimin de destek vermesi kuvvetle muhtemel .
Hayali bile güzel
[QUOTE=mertfatih;4795204]Bir hata yok dimi maliyette ( q3 aylık gibi )
Benim maliyet ;
https://i.hizliresim.com/xFNDLZ.png
Listende Çok çimento var EGEEN ve LOGO ya bak derim .
İnşaat sektörü lokomotif olacak ise Cimsa doğru da KONYA ı ıh
bu hissenin dibi ; 1,74
Artık dibi 3.62 - 4.26 Arası Oldu senin oralar ( 1.7x ler ) Hayal oldu . . .
https://i.hizliresim.com/D5Lpc9.png[/QUOTE]
yaklaşık 1 ay önce 4,00 TL iken dikkat çekmiştim.O zamana dönüp bakarsanız bu sayfaya pek kimse uğramazdı.Yarın itibariyle satıp çıkacağım.Buralar artık riskli oldu.Kız istenirken verilirmiş.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Fiyat bakımından Konya cimento gibi olur mu demek istedim Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2013 yılından beri tasıyorum hisseyi
Hisse hareketlenince kimse yok diye yazdım
Hala forumda 3-5 kişi var
Başka hissede bu tavanlar olsa yıkılırdı forum [emoji2]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz yabancıya kız vermeyiz . Kızı çok olan ve dahi değersiz olan hemen verr . 7 Yıldır toplarım BIST te Tüm gün işlem görmeden satanı da ilk defa gördüm .11 yıldır bu kadar çok tavan yapmadı neden çıkıyor diye araştıracaklarına satmayı teşvik ediyorlar .
BASCM nin yanında DNISI gibi ne idüğü belirsiz kağıt 22 tavan yapmış , Millet BAscm i sorguluyor .
Bu günleri 7 yıldır bekleyenler 4 , 5 tavan a malı vermez . 11 Yıl önce 9 TL idi bu kağıt . Güldürmeyin beni . . .
BAscm KONYA dan 4 kat büyük ve arsasında bile 2 dağ var 2.40 lardan beri toplarım geç dikkatini çekmiş o yüzden maliyetin bana göre deli yüksek . Yanlış yorumlamayın satmayın demem 10% portföy den satıp alanları da teşvik etmek gerek , Kağıt yukarı yaparsa 90% Bizde geri gelirse Sattığımız kar .
Satıp ne almayı düşünüyorsunuz onu da yazsanız iyi olurdu .
[/QUOTE]
anlatamadım galiba ; ben 1.70 ı dip gosterırken , sizin malyet nasıl 1 oldu demek istedim... o fiyatı bekliyorum demedim. ben fiyat vermem...sizin 3 kusur bekentiniz vardı :)
ayrıca benım malıyet 2.18 , neden 3 dediniz ? resim var orada :)
https://i.hizliresim.com/fwqxOx.png
benim 3 kurumda hesabım var ; birde bunlara bakın bakalım hosunuza gidecek mi? nasıl portfoy
ayrıca çımento sektoru guzel su an , ve hısse fıkırlerınız , oneriniz ıcın tesekkurler :)
sosyal medyada; kişilerin hisse görüşlerine göre , grafıklarıne göre , beklentilerine göre , vs vs hisse almam.
kendim bakarım , kendim karar veririm.. sizin ne bilginiz , ne tecrübeniz var , bilemem ..o kadar cok bilmiş var ki 2 , 3 satır yazı yazınca havaya giren.. ha o kadar da cok bilmeyen ,bu insanları hoca kabul eden kişilerde var .
Bu arada ; maiyet konusuna dönersek , ben cebimden para koymadım .Konya'nın temettüleriyle topladım..
en basa dönüp okursanız orada olacaktır.. Konya topiğindede bir çok kez ima etmişimdir , 'küçük kardeş' diye zamanı gelince spek kademeye bizde koyarız o lotları diye :) hayırlısı
1 ay önce 4,00 TLdan aldığımız kızımızı bugün 12,84'den verdim.Allah sahibine bağışlasın. Yerine parsan ve avıva aldım.1 ayda böyle bir kazanç bereket versin dedim.Daha gidermi gidebilir.Ama ben borsada bunu bilir bunu söylerim.Kağıt üstündeki kar kar değil.Ben sattım cebe koydum.Kalanlara bol kazançlar olsun.
Dostum ben 2 defa satıp aldım maliyetim tahmini , sıfır bile olabilir . Bu satıp geri almalar yüzünden de portföyün 40% ını 4.20 TL civarı sattım . Trade yapmanın riskide getirisi de vardır . Ana lotlarım artık satılmaz 158TL Seneye bekliyorum . Şartları da yazdım her QTR KAr artacak . Temettü artacak ciro artacak . Tüm çimentoları geçeriz bence .
Tek sorun Elimde kalan malın her hafta 10% kadarını satarım .
anlatamadım galiba ; ben 1.70 ı dip gosterırken , sizin malyet nasıl 1 oldu demek istedim... o fiyatı bekliyorum demedim. ben fiyat vermem...sizin 3 kusur bekentiniz vardı :)
ayrıca benım malıyet 2.18 , neden 3 dediniz ? resim var orada :)
Eskiden dip 1.70 idi 3 Küsür oldu anlamında
benim 3 kurumda hesabım var ; birde bunlara bakın bakalım hosunuza gidecek mi? nasıl portfoy
ayrıca çımento sektoru guzel su an , ve hısse fıkırlerınız , oneriniz ıcın tesekkurler :)[/QUOTE]
Mertfatih portföyünüz benim için tamamen ters ,
Banka sigorta ve finans kağıtlarını almam .
ISCTR yi Banka kağıdı olarak görmem
Sodsn , BAscm logo egeen Itochu , Boeing elde tutulan ,
Fmizp sodsn jants otkar sasa mgros ISctr Blcyt
ALark PSDTC CCOLA Enkai Şişe Vesbe erbos
Hektas Aefes KArel Ulker Ismen Alınmayı bekleyen
diğer kağıtlar ilgimi çekmiyor
NoT : satış şeklimi yazdım Her hafta elde kalan malın
her fiyattan 2% si ni
28Tl den sonra 3% ünü
58 TL den sonra 5% ini
128 TL den sonra 10% unu satarım
Hani ihtimal 4xxTL olur diye bir kısmını saklarım
Dediğim gibi ; sizin portföy benim hoşuma gitmez , benimki sizin hoşunuza gitmez ..herkesin bildiği, gördüğü, düşüncesi kendine.. haftalarca tartisiriz , onun için hayırlısı olsun.
Mal sizin istediğinizi istediğiniz yerden satabilirsiniz..
Bascm satan egeen e geliyor . . .
BASCM de 3.66 TL ye geri dönecek ! . .
887 : KAP *** BORSA İSTANBUL A.Ş. *** BASCM,COSMO,KERVN,SELGD *** Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
Yatırım Aracı Bazında Tedbir Uygulanması
Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi’nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler
çerçevesindeTedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasalarında gerçekleşen işlemler nedeniyle Kervansaray Yatırım
HoldingA.Ş. (KERVN.E), CosmosYatırım Holding A.Ş. (COSMO.E), Baştaş Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BASCM.E)
veSelçuk Gıda Endüstri İhracat İthalat A.Ş. (SELGD.E) paylarında 15/10/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle “Emir
iletimkanallarının kısıtlanması (internetten emir yasağı)â€, “Piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin
kısıtlanmasıâ€ve “Emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması†önleyici
tedbirleriuygulanacaktır. Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 14/01/2021'dir.
Çıktığı gibi düşüyor . Her kademede elindekinin 10% unu satanlar için Firsat doğdu .
Haydi hayırlı traşlar . MAL satanlardan emikleme zamanı geldi .
Sayın Yetkili,
BİST'te yatırım yapan bir vatandaşım. 8.10.2020 tarihinde ARTI,BALAT,BMELK,EMNİŞ,UZERB,YAPRK hisseleri ve 14.10.2020 tarihinde BASCM,COSMO,KERVN,SELGD,BRKO 5 er adet hisse olmak üzere toplam 11 hisseye ,internetten işlem kısıtlaması getirilmişti.Bu arada benim bildiğim 11,daha da fazla olabilir.Ve bunun yanında başka tedbirlerde vardı.Üstelik 3 ay sürecek. Bu tedbirler sözde küçük yatırımcıyı korumak içinmiş.Her hissede ortalama en az 50 bin yatırımcının olduğunu varsayarsak,en az 600 bin kişinin internetten emir verememesi anlamına gelir...sabah 9 dan saat 9.55 e kadar acaba ,bu kadar yatırımcı kişiden kaç tanesi aracı kurumuna veya bankasına ulaşabilir de emir verebilir.Telefonlar kilitlenir.Hadi kilitlenmedi desek bile, bir yatımcıya 2 dakika süre versek...bir aracı kurum 30 kişiye hizmet verir.sabah açılış bölümünde...11 hissede 300-400 kişi yapar en fazla...Hani diğer yüzbinlerce ky nın hakları...Günümüz internet zamanı,telefon zamanının biteli yıllar oldu.Sözde bu uygulama biz küçük yatırımcıyı korumadığı gibi,daha zarar veriyorBu tedbirler geldikten sonra hisselerin akıbetini görebilirsiniz..Bu çağdışı tedbirin ,bir daha uygulanmamak üzere kaldırılmasını talep ediyorum.Küçük yatırmıcının BİSTten uzaklaşmasını ,altına,dolara yatırım yapmamasını ,ekonomimize can katmasını,büyük yatırımcılara yem olmamasını istiyorsanız şayet bu önerimi dikkate alırsınız.Teşekkürler,saygılarımla.
NOT:Arkadaşlar siz de cimere yazın,spk ya yazın.hakkınızı arayın…
YAsaklar BASCM e olumlu yansır fiktif emirler robot kullananlar al sat ile KY nın algısı ile oynayanlar acaip iyi sopa yedi . Şimdi KY telefonu açacak tahtaya emir yazdıracak bu da çok kolay rahat rahat alacak demektir . Yada satacak anlamındadır . Oysa Spekülatörler manipülatörlerin Robotlara ve kurallı emirlere ihtiyacı var yani şu olursa bunu sat bukadar sat bu fiyatı görürse bunu al bunu sat gibi emirleri robotlara yaptırıyorlar idi bu kadar çok emir de Herkesin algısını bozuyor idi .
Özetle : Elinde milyon lotu olan ile TEK lotu olan aynı şekilde emir verecek tataya gelecek telefon edecek 1 milyon lotu yazadıracak tabi broker bulabilirse . Tek emir vermek zorunda oyun oynayamayacak demektir .
Bu operasyon KY ye çok yarayacaktır . Aradan SANAL Emirler robotlar algoritmalar çıkacak .
Dün e kadar tahtada 20 lot bulamazdım şimdi kademede 20 000 Lot görüyorum
spek sıkı ise yazsın şimdi tahtaya 20 000 lot da görelim .
Şimdi Gerçek Alım satım yapanların zamanı . Aradan robot algo yapay zeka çıktı
Bakalım Spek robota yaptıracak isi Broker e yaptırabilecek mi ? Bence hayır .
KY de aynı Speğe tel ile bağlanacak .
Şimdi adalet oldu .
Her tavana eldeki malın yarısının 5% 6% 7% 8% 9% 10% 11% yani
1 er puan artacak şekilde vermenin önemini ne yapmış olduk ?
hep beraber öğrenmiş olduk .
:seyt::byr::kahkah::yahoo:
6.40 dan sonra her Tabandan
eldeki malın 1% 2% 3 % ... sini ne yapmak lazım ?
almak lazımdır onu da tarihe not olarak düşeyim de bulunsun
Ya arkadaş nerde yaşıyorsunuz anlamış değilim.iyi oldu diyorlar birde.hisseler kaç gündür taban oldu.bu mu iyi...Sistemde satıcılar hep aynı, 1,2 tane..Sistem öncelik balina da,ky ı düşünen mü var..ky satmayı bırak,satış emri veremiyor bile ilk açılış seansında...anlayana,tabii..
1.7 - 2.40 TL arasından alanlar için iyi tabiki
Hisseye hareket geldi tabiki iyi
8 den beri her tavan a mal satan arkadaşlar var tabiki onlar için iyi
dünya adam vermiş . Şimdi onlar geri alacaklar tabi ki iyi
Yukarıdan ver aşağıdan al tabiki iyi .
MAL Ucuz ken alınır 7 sene 2 tl olan kağıdı 12 TL den alıp
Sonrada milletin günahını alma vebal alma diyeceksen
Onu senden önce diyenler oldu
MArifet 2 TL de al diyebilmekte .
12 den alan var vebal alma diyen speğin adamıdır .
Usd / grafık
https://i.hizliresim.com/ujHwOa.png
Gerçek hayatta tanışıp Whatsupp grubu kurulması iyi oldu .
Çok önceden yapmalı idik . Geç de olsa bu iyi bir başlangıç oldu .
Demin kağıdımızın BAKLA FAlına baktım ve sonra Bakladan FAVA yaptım .
FALDA çıkanlar özetle şunlar ;
16.86 TL Kağıdımızın 31 Aralık 2020 Fiyatı olacak
BAscm Güneş gibi Akrep burcuna giriyor
Seneye EL Yakacak, çok kişinin arkasından koşarken tabanları acıyacak
12 Aylık Yıl sonu bilançosu beklenmedik şekilde KAR lı Gelecek
Seneye temettüvermeyecek ama HAziranda KAR Büyük olacak
Ana PAZAR a dahil olmak için Aralık ve Ocakta eksiklerini tamamlayacak
Şubat ta Ana PAzarda olmak için başvurusunu yapacak
2021 de KAtma değeri yüksek bir çimento çeşidi üretecek
Daha sonra Kurşun dökeceğiz ve TAROT FAlına bakacağız . . .
3 -4 Hafta Sürecek bir RAlli olabilir
7.32 TL den Alım gelecektir . . .