Hala bedavayiz , 588 Milyon dolariz ve kukla pandoranin icraatini bekliyoruz . Pandoraya aksam mesajimi atayim unutmadan
Printable View
Hala bedavayiz , 588 Milyon dolariz ve kukla pandoranin icraatini bekliyoruz . Pandoraya aksam mesajimi atayim unutmadan
Bu şirkette kimse gerçekten çalışmıyor herhalde
Günboyu hep beraber otlayıp uyuyorlar
Hadi şovmen bilmiyor, anlamıyor; bu şirkette ya da holdingde Finansdan anlayan kimse yok mu?
Elini sallasan CFO rütbesi ile beslenen bir sürü adam vardır, birisi kalkıp da “ bu şovmen batırdı burayı” demiyor mu
Otluk kardeşim burası otluk
https://www.mersin.bel.tr/haber/buyu...lesimi-yapildi
Seçer’den ana konteyner limanını TBMM’de gündeme getiren milletvekillerine teşekkür
Mersin’in ana konteyner limanı ihtiyacı olduğunu Türkiye Büyük Millet Meclisi bütçe görüşmelerinde dile getiren Mersin milletvekillerine teşekkürlerini ileten Başkan Seçer, “Cumhur İttifakı vekillerimizin de içinde olduğu Mersin milletvekillerimiz Meclis’te yaptıkları konuşmalarda, yine en son Cumhur İttifakı’na mensup milletvekilimiz bütçe görüşmelerinde Mersin’de bir ana konteyner limanı ihtiyacı olduğunu, bunun da zaten Kalkınma Programı’nda olduğunu ve Mersin için çok hayati önem taşıdığını ifade eden bir konuşma yapmıştır. Bu gibi girişimler Mersinimiz adına önemli girişimlerdir. Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bizim de zaten defaatle konuyu açmamızın nedeni; liman genişleme çalışmalarının yapılmasının burada ikinci transit ana konteyner limanının yapımını engellemeye yönelik bir adım olduğu düşüncesiyle bu uyarımızı sürekli dile getiriyorduk. Milletvekillerimiz bunu duymuş. Diliyorum kentin diğer bileşenleri ve aktörleri de bu sese kulak verir ve Mersinimiz adına gerekli mücadeleyi sürdürürler†ifadelerini kullandı.
Yeter **, çökün **, telef olduk **.....:drunk:
Sayin Balikci
LinkedIn Instagram bakin Sirket pylasimlarina herkes dua edio , calisanlar mutlu . Sirket ortaklari bizler disinda herkese comert , tek dudukledikleri biziz . Diger ana hissedarlar sirketlerine menfaat sagliodur zaten , calisanlar tikirinda isler rahat hesap soran yok . Olan Bizim paralara oldu yatirdigimiz para pul oldu bu serefsizler yuzunden , Pandora skinde olur mu ya Sirket buyumus kuculmus alir parasini gider
Grafik >> https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post5626568
Maksimento.. sen bakma grafiğime. cemal abi baksın, o anlatır sana.. :he:
Başkan Seçer, Ana Konteyner Limanı hakkında değerlendirmelerde bulundu
Mersin’e yapılması planlanan Ana Konteyner Limanı hakkında da değerlendirmeler yapan Seçer, şunları söyledi:
“Mersin’de bir liman var. 10. Kalkınma Planı’nda yer alan Mersin'de bir Ana Konteyner Limanı hükmü var ama 11. Kalkınma Planı’nda bu Doğu Akdeniz'de bir Ana Konteyner Limanı olarak değiştirilmiş. Bu bizde bazı şüpheler uyandırdı. Acaba Mersin'den başka bir yere mi kaydırılıyor, yani Doğu Akdeniz’in başka bir şehrine mi? Sizin de söylediğiniz gibi ben de inceledim. 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programını. Şöyle diyor, yine Doğu Akdeniz’de, işte Doğu Akdeniz çanağından Ortadoğu'ya ve Orta Asya’ya açılacak bir kapı niteliğinde bir Ana Konteyner Limanı, Transit Ana Konteyner Limanı. Ancak şunu diyor. 2022 programında yer tespiti yapılacak, etüt proje çalışmaları yapılacak. Mersin'de yeri belli, imara işlenmiş, her türlü çalışma yapılmış. Şimdi mevcut Liman’ın genişleme çalışmaları var. O ayrı bir proses. Orada da bazı hukuki sorunlar yaşanıyor. Bu ayrı bir iş. Acaba birbiriyle ilintili mi? Hani 1 milyon TEU ile Mersin’i çırak çıkaralım, Liman’ın kapasitesini arttıralım, bu buraya yeter. 2.6’ydı, 3.6 olsun. Bu 12.8 milyon TEU’luk kapasiteli Ana Konteyner Transit Limanını da alalım, bir başka yere götürelim. Böyle olabilir. Ben Belediye Başkanıyım. Bunları tarihe not düşme adına söylemek zorundayım. Eğer merkezi yönetim benim partime mensup bir Cumhurbaşkanı ya da Bakanlar tarafından yönetilmiş olsa elimi masaya vururum, 'Siz ne yapıyorsunuz? Daha önce bu çalışmalar yapılmış, burası da son derece uygun, lokasyon olarak uygun, altyapı olarak uygun. Mersin'in vizyonu, misyonu, geçmişi, liyakati, birikimi olarak uygun' derim ve bu planın da uygulamaya konulmasını sağlarım.â€
“Ben Mersin'e katkı yapmak istiyorumâ€
İsmail Küçükkaya’nın “Bu isteği Cumhurbaşkanı ile de konuşun, geçen Mersin’e geldi görüştünüz mü?†sorusu üzerine Başkan Seçer, şu açıklamalarda bulundu:
“Maalesef çok arzu ettim, çok rica ettim. AK Parti yöneticilerinden, siyasetçilerinden. Benim hakkımdır. Ben Mersin Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Bakın buradan ilk kez bir şey anlatacağım. Sayın Cumhurbaşkanı’nın Mersin’e gelişi bize de bildirildi. Gittik Sayın Cumhurbaşkanı’nı karşıladık, önümüzü ilikledik, biz de kendisine saygıda kusur etmedik. Dedim ki, ‘Sayın Cumhurbaşkanı ile 10 dakika görüşmek istiyorum. 11 dakika değil. Kentimle ilgili bazı hususlar var. Bunu rica edeceğim.’ Önce, ‘Yoğunluk, yarın görüşürsünüz vesaire’. Ertesi gün bir açılış töreni düzenlendi. Ben de gittim ama bakın oraya ben AK Parti'nin Genel Başkanı’nın toplantısına gitmedim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı’nın toplantısına gittim. Başta Sayın Kılıçdaroğlu'na, muhalefete, yine ağzına geleni söyledi. Biz bunları da sineye çekiyoruz. Sonra oradan ben yine ayrılıp gitmek zorunda kaldım ve Cumhurbaşkanı da kentten ayrıldı gitti. Şimdi size soruyorum, bir kentin Büyükşehir Belediye Başkanı ile bir ülkeyi yöneten Sayın Cumhurbaşkanı, hele hele oraya konuk olacak, hele hele o kentin Büyükşehir Belediye Başkanı gidecek, karşılayacak, saygıda kusur etmeyecek ama 10 dakika görüşemeyecek. Biz bu ülkeyi nasıl yöneteceğiz, nasıl fayda sağlayacağız? Ben Mersin'e nasıl fayda sağlayacağım? Orada olumsuzlukları nasıl aktaracağım, birinci ağızdan kime aktaracağım? Kim var Sayın Cumhurbaşkanı ile Bakanlar Kurulu kabinesinin dışında birebir görüşebileceğim hangi sıfatta, hangi makamda insan var Türkiye'de? Büyükşehir Belediye Başkanlığından daha alası var mı bu hakka sahip olan? Ama görüşemiyorsunuz. Ben Mersin'e katkı yapmak istiyorum, ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanı olarak seçildim. Ama söylüyoruz herkesi kucaklıyoruz. Herkesin belediye başkanıyız.â€
FOX TV DEN....
https://twitter.com/kararhaber/statu...394574866?s=21
Bu fiyatlara ciftci nasil gubre alsin , fiyatlar katlaniyor surekli . Ya devlet katkiyi arttiracak ya da gida enflasyonu alacak basini gidecek ithal e yuklenecez
https://twitter.com/faiktoy/status/1461798104336945162?s=21
https://pbs.twimg.com/media/FElHjPdX...jpg&name=small
Tarımın yanında birde bu var. Terminaller hariç 253 milyon tl satış var ama kar sadece 8 milyon tl, üstelik süper ciro artışlarına ragmen.....Bunları satıp parasını tl mevduata yatırsalar daha çok kar ederdi şirket akaryakıta sürekli zam geliyor, stoklardan kar yazar ibişler ama oda yok......
Haklisin ortak
Evden gelme Pandorra ayakta uyuyup, boşa ahkam keseceğine en azından bunları halletsin.
8 ayda tek icraatı danışman şirkete para vermek (orada da akrabası varmış) oldu. Senin kapıcı Cafer bile daha çok karar verirdi.
Baksana şovmen bile hala etrafta
Degisen Hicbir sey yok hatta Haci Murat doneminden daha kotuyuz Pandora doneminde . Alinmis 1 tane is yok , yatirim karari yok , umut yok isik yok . Cok zor mu su adami Bloomberg e cikartmak sirketi tanitmak . Hektas yonetimi sicsa bugun sictim diye haber veriyor , siz 100 bin ton organomineral fabrikaniz bitti bir tane KAP yok . Kapici Cafer burayi okuyorsun, seni de sildim sen de orada birinin tetikcisisin benim gozumde artik . Onceden savunurdum ama yok bu carkin icindesin sen de . 140 Milyon dolar ek is gelmis haber yollamazsin, fabrika acildi mi acilmadi mi haberimiz yok linkedinden milleti stalkliyoruz da buluyoruz . Diyeceksin simdi bana mail attiniz da sordunuz da cevap mi vermedim ; ya da Klasik 2 Milyon tonun icinde ne olacak 100 bin tonu bildirmemisiz. Ben niyete bakiyorum . Ventures acikladik dersin ama onu exit olmasa yine aciklamazdin. Ne yazik ki hisse fiyatini kasten bu seviyelerde tutmak isteyenlerle ayni gemidesin , backlog daki artis 140 Milyon Dolar nasil haber vermezsiniz zaten issizlikten kiriliyoruz niyet iyi olsa Yatirimci dostu olsaniz o haber verilirdi
Yahu 19 temmuzda D serisini yapan PİVOT BİO nasıl 6 aylık bilançoda görünüyor onu açıklasın önce o kapıcı....9 aylıkda da ventures rakamları dogru değil, yıllıkda gerçek degerleme karları görünmezse yine yazar baa d.tü sıkıştığı için....Caferrr şimdiden kendine yeni bi tower ayarla, kafayı fena bozdum ona göre....:oleyo:
Basitçe 425 milyon dolar degerleme, %1.54 pay ve 6.5 milyon dolar dedikleri PİVOT BİO 4 kat yükselip 2 milyar dolar olmuş iken bizim 6.5 milyon doları hangi inek içti?????....
KPMG denetcileri sene sonu bunlari gorebilir mi hic zannetmiyorum. Onumuzdeki ay twitterdan tacize baslarim KPMG denetcilerini. Ancak kilifina uydurmuslar , bir Haydar Acun gibi yuksek para yatirmis adamlari da taciz sart
MAXİ 700 milyonluk TAŞUCU LİMANI ihalesine Toros girdi, kap açıklaması varmıydı yok. Ertesi gün birileri Tekfenin adını kullanıp 3 milyarlık KALAMIŞ LİMANI ihalesinde Tekfende var diye çeşitli haber kanallarında, sitelerde yayınlanmadı mı. Cafer ne diyor gidin bu haber dogru mu yalan mı siz bulun, benden hesap sormayın, gidin yalanı kim söylüyorsa ondan hesap sorun demedi mi????* Bu ibişler bizi ite köpeğe yem ettiler, tabiki itliği yapan kendileride olabilir. Bundan daha NET-SOMUT kanıta gerek varmı. Kapıcının işini burada biz yapıyoruz **....
Sildim onu ortak , 1degil 2 degil . 140 Milyon aciklanmayan backlog dan sonra sildim onu . Kazakistandaki sikko 5 milyonluk isi bedeli belli olmadan kap gonderionuz da madem niyetiniz iyi bunu da gonderirsiniz . Ben gectim tasucu limaninini falan , sorsak her girdigimiz ihaleyi bildirsek her gun kap atariz derler .
1- meram ne zaman faaliyete gecti kap yok
2- Yalan haberler Foreks gibi kanallardan piyasaya duser yalanlama yok
3- 140 Milyon Dolar ek is alinmis yok
4 - gecen sene de katarda 200 evlendi ; ne olacak dusuk pay dendi kap aciklamasi yok
Tamamen kagidi bu seviyede tutmak isteyen isme hizmet eden bi yapinin parcasi kapici cafer de . Seninle ayni fikirde degildim ama artik bu konuda yanindayim. Enayi yerine konulmaktan biktim artik bu sirkette . Hirsiz tekfen diye Yeni hesap actim beyler Twitter da desteklerinizi bekliorum , itibarlarini bes paralik edecem . Haydar Bey e de yazdim eski sayin liberalin paylasimlarini falan . O da killansin biraz bakalim
Ortak
Eğer SOCAR ‘ da da KPMG denetçi ise o zaman köklerine kibrit suyu
Zarar eden Socar’ a 1 milyar dolar değer biçen de KPMG ise sonları yakın
O raporu imzalayan denetçinin başı belada ..
Yaşı müsait olanlar hatırlar, koskoca Arthur Anderson denilen odit firması Enron denilen bir şirkete kasıtlı olarak yatırımcıyı yanıltan rapor verdiği için battı.
https://pbs.twimg.com/media/FEobaa_X...g&name=360x360
Haftalık takaslar....Burgan nasıl +345bin oluyor. Erhan amca başka kurumlardan virman mı yapıyor, çarşı karışık...:drunk:
https://www.alanar.com.tr/wp-content...im-768x576.jpg
Maxi seninkinin keyfi yerinde gapmış sarışını....:yahoo::halay:
https://www.alanar.com.tr/afyon-yesilciftlik-bahce
ALANAR SAYFAYI YENİLEMİŞ....
Iblis klas takilio , bizim paralarla ne lobi yapti herif . Gecen de Alaton ile resim pylastiydi. Oglunu da Dacka takimina sokmus Bunak Zeko el atmis heralde . Adam 4 koldan inanilmaz cevre yapti bizim tekfen tarimi kullanarak , bize de zarari gorup cildirmak kaldi . Bunlar beyaz turk lobisi ya masonmudur nedir artik , hepsi ayni bokun laciverdi. Islamci iblislerden daha sinsi bunlar
** çocuklara daga taşa fidan dikip bizi dikiyorlar. Alara alındı ama yetişkin agacın oldugu 5 tene bahça yok ibişlerin resimlerinde....:drunk:
https://www.alanar.com.tr/malatya-balaban-bahce
https://www.alanar.com.tr/wp-content...1-300x225.jpeg
Tekfen Malatya balaban kayısı bahçasını gururla sunar....
Buradan gelecek kayisilara kaldiysak yandik zaten :)
Bir yerde 359bin agaç diye hatırlıyorum. Tek tek agaçları saydım **.
Kiraz.....109.889 adet agaç
Kayısı.....65.926 adet agaç
İncir.......28.905 adet agaç
Nar........37.388 adet agaç
Erik.......15.199 adet agaç
M.yemiş.13.133 adet agaç
TOPLAM..270.440 adet agaç
toplam 664.2 dönüm bahçe.....
Bursada incir bahçeleri yok, 270bin agacın 269bini yeni dikilmiş fidan ve bahçalar çorak arazide.....2033 yılında zenginiz galiba...
** çocukları sadece bu yıl ettikleri -71 milyon tl zarar ile bu dediklerinden fazla yetişkin agaçların oldugu bahçe alırlardı o pereyle...venturesi, tarımı, inşaatı her yerden pislik fışkırıyor...
Hirsizligin kitabini yazar bu Haci Murat
https://www.haberturk.com/tekfen-33-...784394-ekonomi
Tekfen'den yapılan açıklamaya göre, şirketin bağlı ortaklığı Tekfen Tarımsal Araştırma, Alanar Meyve ve Gıda'nın yüzde 90'ını 48.9 milyon liraya, kardeşi şirketi Alara Fidan Üretim'in yüzde 90'ını da 735 bin liraya satın aldı.
Yüzde 10 hisse ise kurucu Yavuz Taner'de kalacak.
Tekfen, ödemelerin yüzde 80'ini peşin yaparken, kalanı üç yıl içinde ödeyecek.
....
Satın almanın ardından, 3 bin 600 dekar büyüklüğündeki bahçelere 6 bin dekar daha eklenerek, 2028 yılında da toplam cironun 800 milyon TL mertebesine çıkması için çalışılacağını açıklayan Gigin, 2017‘de 3 bin ton olan üretim kapasitesinin ise 2028’de 15 bin tona ulaşmasını, üreticilerden tedarik edilecek 20 bin tonla toplam 35 bin ton ihracat hedeflediklerini†belirtti.
MAXİ BAK 3600 DEKAR BAHÇE ALMIŞIZ, BİZİM BAHÇALARI KESİN ÇALDILAR, BEN KARAKOLA GİDİYORUM....:drunk:
https://www.alanarfidan.com.tr/bahcelerimiz
MAXİ hırgızları yakaladım. 2 depik, 3 zumzuk hepsini nakavt ettim.....:drunk:
2 FARKLI ALANAR SİTESİ, 2 SİNDE BAMBAŞKA BİLGİLER, BEN BUNLARIN CİDDİYETİ, CİBİLİYETİNİ DİKEYİM....** her işleri yamuk bunların....:drunk:
Alanar Ezine Bahçe' de 9330 adedi kiraz, 2540 adedi Japon erik, 11707 adedi kayısı ve 9640 adedi elma olmak üzere toplan 33247 fidan bulunmaktadır.
...
Alanar Ezine bahçesinde 24836 adet kiraz agacı bulunmaktadır.
2 FARKLI SİTE 2 FARKLI RAKAM....GELDE SÖVME....:drunk: