130 mil tl ihale kazandı tık yok...
herşeyi satış amaçlı kullanıyorlar, gelde iyi niyetini koru bakalım.
Printable View
130 mil tl ihale kazandı tık yok...
herşeyi satış amaçlı kullanıyorlar, gelde iyi niyetini koru bakalım.
Kim beddua ettiyse tövbe etsin ki hisse çıksın
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba uzun zamandır takibinde olduğum Konya kağıt için alım fırsatını gördüm ve aranıza katıldım.
Zaman ne gösterir bilemem ama şimdilik niyet kalıcı olmak.
Bu hissede tek tereddüt ettiğim ana hissedarın ezici bir çoğunlukla tek bir holding olması yani temettü dağıtmakta pek istekli olmayabilir.
Umarım temettü hissesi olur.
YTD.
ey konka yönetimi geri alım işi ne durumda?
hayırdır inşallah bugün de tavana kilitleyecek gibi...haber mi gelecek yoksa başka bişey mi bi var...ama nereden nereye çıkıp nereye düştüydük..zirvelere bakarsak geçen yıla göre çok aşağılardayız
3 gün üst üste tavan kaparmıyız bilemem..
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ka...genel/2522689/ detaylı bilgi var incelersiniz müsait zaman
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1082891 kap ta da haber böyle
Süper yatırım gerçekten,kağıdı zıplatan neden bu.Hayırlı olsun.
bu kadar yeter mi dediler çok gittin ya...
izmirdeki fabrika haberi eni sonu düşecek..vırt zırt mileti dökemeye çalışıyorlar..80 kırılırmı ona bakın..bırakın oynaşsınlar..
fabrika başlarsa bu sektörün lideri olur..bilanco ayni .yatırım hızlı devam ediyor..kar dağıtımı beklemeyin ancak öz kaynak katlanır..2 yıl sonra kar dağıtmaya başlar ama harbi kar dağıtır hise başı 10 tl gibi..
tarih 16 haziran 2023 fiyat 35,22
bi senasta okadar gidip geliyor zaten..
dolaşan hisse 66 dan alınıp 55 lerden zarara verilmiş..onlarda 40 lara alanlar 35 lere ..ciro ayni bunun cirosuna 12 aylıkta bakın değişik bir ortaklık yapısı var.halk bank ın 8 lerden verdiği 2 milyon lot dolaşıyor basıları kıpraşmıyor uzun vadeci.sıg bir tahtası var.
uzun vadeci kağıdı..eger alan taşısa zaten gidecek.izmir deki fabrika cok değer katacak bilancoda giderek güzelleşecek..uzuncular kazanacak.
patron 1 milyon alcam demiş 3 yıl içinde o malı alsa hiç dolaşan kalmaz..umarım almaz.umarım uzun süre sermaye artırmaz..
6 aylık bilançoda bilanço düzelir..12 aylıkta daha güzel olur..ilk bilançoda biraz kalem oynatmışlar.çünkü satış rakamları iyi
sürekli büğüyen bir şirket.belki izmirdeki fabrikayı açıp halka arz edebilir..
bre konka artık sana son kez bir fıkra ile cevap veriyorum..hani bir dayı hamamdan çıkmış içmiş soğuk gazozunu ...sonra giyinirken bütün organlarıyla konuşmuş dizlerine demiş ey dizlerim bana hakkınızı helal edin sizinle iyiye çöktük kötüye çöktük..gözlerine demiş iyiyi gördük kötüyü gördük..ellerine demiş iyiyi tuttuk kötüyü tuttuk..falan filan haklarınızı helal edin..tam külotunu giyerken bakmış boynu büküğe demişki senin hakkında da bir kaç söz ederdim ama bizde adetdir ölünün arkasından konuşulmaz...
bre konka kalk..yüksel dikel dik durrrr..esas duruş.....ahahhahahahahaha
120 tl ol canımı ye hak ediyorsun...
dekorkağıt ve enerji... teşvik kapsamında italatı önliyeceği için 2 yıl ödemesiz kredi ve teşvikler söz konusu..bayramdan sonraya kaldı haberi..40 kırıldımı abbas..
böyle güzel şirketi *** edenlere selam olsun
1 tl kara satım diye sevinme 20 tl üsten aldım diye üzülme
kurban alacaklara ucuza mal satırmak için viyop çetesi endeksi bastı ancak mal basmadılar üsten verip altan sürekli aldılar.
oyak meksa a1 herzaman gibi kaçırdıkları treni yakalamakiçin tavandan aldıkları alışlarını silip serbest fiyat satılar..herzamanki halleri..nasıl can vereceksiniz bilmem..eni sonu sizi pala biyerde yakalyıp gereğini yapar ki şahidim yapıyor..
analiz ve beklentiyi yazdım..
al sat tavsiyesi değildir
benden başka kimsede kalmamış heralde
tahta boş diye günlükçüler duman atırıyo..al malını koy kenara mal bulamazlarsa..bulaşamazlar..al sat yaparken arkadan bakar kalırsınız..
internet fenomeni biri iyi pazarlıyor bizim bir yıldır anlattığımız hikayesini millete ballandıra ballandıra anlatıyor akp seçimi kaybetse 10 liranın bile altına düşerdi demiyor satışlar ona oynadı çünkü