Basmane de çözülürse kaymaklı kadayıf olur.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Basmane de çözülürse kaymaklı kadayıf olur.
Merhaba,
Ne forum ama arkadaşlar, bu saatte 5 online üye var.
Yaza yaza bir şey kalmadı, bekleye bekleye de bu günlere geldik. Bekleyelim biraz daha, ne olacak yakında göreceğiz.
Saygı ve selamlarımla,
YENİDEN DEĞERLEME ÜZERİNE BİR FİKİR OLMASI ADINA BİR KIYASLAMA
ARALIK AYINDA BORSAYA YENİ GELEN KAYSERİ DE KURULU OLAN RNPOL ŞİRKETİ
yapılan değerleme sonucu:
Şirketin, Kayseri'de 5 bin m2 açık alan 5 bin m2kapalı alan olmak üzere toplam 10 bin m2 alandakurulu olan fabrikasında ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde kiralık 3.600 m2 açık alan 6.200 m2kapalı alan olmak üzere toplam 9.800 m2 alanda kurulu iki üretim tesisinde 6 farklı üretim hattındapolikarbonat levha, panel ve profil üretimi yapılmaktadır.
Halka Arz Büyüklüğü 118.800.000 TL
Halka Arz Öncesi Piyasa Değeri 198.000.000 TL
Halka Arz Sonrası Piyasa Değeri 297.000.000 TL
gelelim EPLAS a
Egeplast A.Ş. halen İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 80.000 m2 açık, yaklaşık 50.000 m2 kapalı alan
kapalı alan olarak PNPOL a göre yaklaşık 8 katı.
RNPOL 297.000.000 ise eplas bu değerleme göre yaklaşık 2.500.000.000 TL olur
bunun yanında biri kayseri de - biri İzmirde. arsa değerini koymuyorum bile
Aynen sayın köse, eplas bir elmas, fakat anlaşılmasın diye türlü türlü numaralar çekiliyor.
Burda konuştuğumuz konudan senin anladığın bumu
Diyelimki eplas hissesi 30 TL’den 500.000 adet satıldığı tarih 2021 5. Ay. 15 milyon TL yapıyor.
Birde üstüne 10 aylık getiriyi koyarsan bu para 18 milyon ediyor şimdi bu para ile yaklaşık 900.000 bin adet eplas hissesi alıyor.
Allah vere daha çok alsın ama bizim sıkıntımız anlatmaya çalıştığımız şey küçük yatırımcıyı bu kadar öpmesinler küçümsemesinler diyorum ki bu kadarda ********lik olmaz anladın mı sıkıntımız bu
Al takkeyi ver küllahı ile bizim işimiz olmaz
Rusya-Ukranyaya girsin ardından
Kemal Abi şirket ile ilgili hemen olumlu bir habar paylaşır:))
Şu operasyonu kimler yapıyorsa; kemal sibel vs kim varsa hepsinin anasını avradını yedi ceddini……
Maalesef bu hafta da SPK dan Kemal Abiye
Olumlu cevap gelmedi
Bence de gelmemeli
Gelmesi için yapması gereken
Çok basit
Yatırımcısına karşı şeffaf ve dürüst olmalı
Akıl sağlığım için hisse fiyatını ve forumu bir süre takip etmeme kararı aldım.
Bu kemal adama külah giydirir
Bu kadar yıl burada sabır edenleri; çelik gibi iradeleri ve korudukları akıl sağlıklarından dolayı cidden tebrik etmek gerekiyor
Hadi bakalım,ben en kötü senaryoya göre kafam oynattım olacakları. İstediğin kadar düşür. Kemal efendi.. 40K Lot ilave edeceğim ucuza mal vermiş oluyorsun. Ben filmin sonunu görüyorum. Tek başına yiyemiyeceksin. Artık vakit daraldı. En kötü senaryomda 6ay daha bakmam ekrana. Senden daha ucuza arsa mı var? Benim en iyi ikinci yatırırım olacaksın.. 40k lotu almayan şerefsiz olsun... alınca resmi koyarım:)
Güzel hesaplamışsın da bir şeyi atlamışsın, PARA NEREDE !!!
Sana söyleyim nerede vakıfbank ta, bu para karşılığında vakıfbank ne verdi, vakıfbank eplas a tapu verdi, doğrumu bu dediklerim?
Peki senin hesabına göre 18 tl den 23 tl den mazharın sattığı hisseleri piyasadan nasıl alıcaz, para vakıfbank ta bizim elimizde bir kağıt var tapu denen birşey.
Burada konuşuyonuzda boş konuşuyorsunuz, ver mahkemeye bakalım hakim ne diyecek sana, söyleyimmi ne diyecek benim dediğimden farklı bir şey demiyecek. Hatta birde fırça atacak mazhar denen şirket sayesinde fabrikanızı geri almışınız daha ne istiyonuz diye..
Kemal deyip duruyorsunuz tahsisli onaylanırsa Kemal in cebine gitmeyecek o hisseler Mazharın kasasına konacak. Basvuruda Kemal yazıyormu yazmıyor daha niye Kemal deyip duruyonuz anlamıyorum.
Bak ben bugün de hisse aldım çok düştü diye, buraya yazanlar dan hanginiz benim gibi aldı merak ediyorum. Madem hisseler dipte alım fırsatı veriyor, buraya yazıp izleyeceğinize ucuzken alın sizde, almak isteyen gayet rahat alabiliyor. Satmak isteyende satabiliyor.
Evet fiyatlarda bir baskı var bende çok net hissediyorum, baskılayanlar sayesinde de gayet uygun fiyatlara hisse geldi, piyasa değeri sırf fabrika arsası değerinde neredeyse, basmane, romanya, almanya, tire tekstil, şirketin marka değeri, tecrübesi, bayi ağı (bu konuda pek verimkar olmasalarda) da bonus olarak duruyor.
Ben kimim onuda söyleyim 10 yıl evvel yani hisse 1 tl civarlarında her an batma riski olan, herşeyi hacizli, hammadde almak için para bulamayan, fabrikasının bahçesinde hacizlerden dolayi satilamayan hurda reno12, tofas şahin kartal dolu olan, tüm mülkleri vakıfbank tarafından icradan satın alınmış her an kapı önüne konulabilecek bir firmaya güvenerek yatırım yapan biriyim, emin olun ki halen de yatırım yapmaya devam ediyorum. 0.80 tl zamanından da 45 tl den de hisse aldım, hatta en son değerleme haberiyle 27-28 tl lerden de 20 bin e yakın hisse aldım. Bu hisse hepimize çok şey öğretti, ama en önemli öğrettiği şey sabır oldu, sabreden eninde sonunda kazanacak..
Her genel kurula katıldım ve gördüğüm en büyük izlenim Kemal bey in çok yaşlanmış olmasıydı, cebine 100 milyon tl para koyun ne yapayım ben bu parayı der gibi duruyordu, farkettim ki ona lazım olan şey para değil itibar, zamanında zedelenmiş olan itibarını fazlasıyla geri koyabilmesi için paraya ihtiyacı yok, bize ihtiyacı var, bizleri mutlu ederse herkes onu konuşur, hisse sahibi olanda olmayanda, eminim bizleri mutlu edeceği zaman çok yakın..
Saygılar
Sadece Kemal zorlu ile kısıtlamayayım
10.02.2022 de iki kamu bankası halk ve vakıf tahsisli için SPK'ya başvuruyor.
Maşallah SPK'mıza o koskoca 2 bankanın ihraç belgelerini, bilançolarını, ıvırlarını zıvırlarını öyle hızlı okuyor ki. 8 gün sonra ikisine de onay veriyor.
Kafayı yememek elde değil
mazhar Zorlu’nun sattığı hisseleri alanlar spekülatör Fahrettin göllü ve adamları a 1 capital ile hareket ettiler
Hisseyi 50 TL ye çok güzel haberlerle taşıdılar
49 den 23 kadar boşalttılar mal küçük yatırmcıda değil diyen arkadaşlara katılmıyorum
K. Yatırımcı da 5 milyonun üstünde mal var kimse satmıyor. Spekülatör bu Malı yerine koyamadı Ayrıca senin dediğin gibi her kademede düştükçe nitelikli yatırımcılar geliyor çünkü şirket varlıkları ve değerlemeleri çok yüksek bunu herkes görebiliyor piyasada Ege plastiğin gücünü gören insanlar oldUkça çok Gürcistan’da bir arkadaşım var plastik boru imalatı yapıyor ona biraz bahsettim de Ege plastiğin ekonomisi nasıl pek bilmem ama asmaların borusu iyi olduğunu söyledi
Şirketin kar marji ortada.
Gelelim mevzuya
Kemal zorlu en büyük hatayı Bu spekülatörlera teslim olmakla yaptı şimdi tahsisi sermaye artırımı yaparak şirketi borçsuz bir hale getiriyorlar yeni bir plan var değerlemeler gelecek oyun büyük hayırlısı olsun Biz de dayanabildiğimiz kadar dayanacağız çocukların düğününe 5,10 sene var:)
Merhaba,
Neden Melasis? Sebebini de yazaydın bari, haddimizi bilelim.
Yavuklun mu? Yasak aşk falan mı var?
İsmi geçmese de, adam 7 sülale diyince zaten kurtuluşu yok.
Kemal'e giydiriyorsun bir zamandır, bir yazında da "sen de bu işin içindeysen diye.." ona da giydirmiştin.
Bir süredir, hesap sormaya gücümüz de var, diyorsun. Daha önce bu anlamda yazanlar da oldu.
Artık sorun şu hesabı da bir görelim.
Adam ne yatırımcıyı, ne de devlet kurumlarını takmıyor...
Hadi hesap soracaklar, birleşin ve sorun hesabı...
Ben ancak buradan, yazarak sorabiliyorum. Senelerdir hesap sorarken, beni sorgulayanlarınız vardı.
Sorun hesabı...
Yada kestirmeden gidelim, laf söyletmeyecek kadar yakınsan Sibel'e, bir zahmet ona sor,
"Ne var, ne yok, ne oluyor?" diye.
Yaaa...
İyi bir hafta sonu diliyorum.
Saygılarımla,
https://i.hizliresim.com/63lbdhv.png
17 ARALIK 2021 - 18 ŞUBAT 2022 EPLAS TAKAS ANALİZİ
28.01.2022 tarihinde tahsisli sermaye artırımı için başvuru yapıldı. Tahminen ne zaman cevap gelir. Bedelli ve bedelsiz sermaye arttırımları gibi aylarca sürüklerler mi ? süreç nasıl işleyecek sizce
Tahsisliler çabuk onay alıyor
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Işin içinde Kemal Abi var ise
Mutlaka bir terslik olma ihtimalini
Göz önünde bulundurmalısın
10 ile 20 işgünü içinde karar açıklanıyor diye biliyorum.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SPK son bir yılda mazharın ve mazhar ortaklarının yaptığı satışlara bakıp şartlı onay verecektir. Aşağıya DERHL nin onayını koydum. Onay geldiği tarihte fiyatı 5 civarı ama SPK 6,67 şartı koydu ve alım işlemi bu fiyattan yapıldı. Borsa dolandırıcı patronlarla dolu ama SPK yı da o kadar hafife almamak lazım. Bedellinin neden red edildiğini şirket açıklamadı ama bilen biliyor. O denetçi raporuyla, s... keyfine göre yazılan iştirak bilgileriyle sermayeyi 1 lira bile artıramaması gerekiyor. Yeniden değerleme raporu yapıldıysa yapan şirket biliyor, mazhar yöneticeleri, bunların akrabaları biliyor. Bir tek yatırımcılar bilmiyor. Bu açık açık bilgi saklamaktıri suçtur. Berna denen şahıs hiçbir maile cevap vemiyor. Hal böyleyken, SPK o raporları görmeden, defter değerindeki değişimi görmeden incemeyi tamamlamamalı. Ben, SPK nın bilançoyu bekleyeceğini düşünüyorum. Onay verse bile fiyat şartı koyacağını, işin BIST kısmının prosedürde kalacağını, işlemin SPK nın koyacağı değerle gerçekleşeceğini düşünüyorum.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/995652
DERLÜKS YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
DERHL
Şirketimizin 27.750.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı nakden ve tahsisli olarak Sayın Cemal Güzelci tarafından karşılanmak suretiyle, %15 oranında 4.162.500 TL nakit (tahsisli) artırılarak, 31.912.500 TL 'na çıkarılmasına ilişkin Yönetim Kurulumuzun almış olduğu 25.11.2021 tarih ve 2021/50 sayılı tahsisli sermaye artırım kararına istinaden yapmış olduğu başvuru; Sermaye Piyasası Kurulu'nun 20.01.2022 tarih ve 2022/03 sayılı haftalık bülteninde;
a) Beher payın satış fiyatının baz fiyattan aşağı olmamak kaydıyla, Cemal GÜZELCİ tarafından 2020 yılında gerçekleştirilen pay satışlarının ağırlıklı ortalama fiyatı olan 6,67 TL olarak belirlenmesi,
b) Cemal GÜZELCİ'nin sermaye artırımından elde edeceği payların MKK nezdinde hesabına geçtiği tarihten itibaren 3 yıl boyunca Borsa'da satışının kısıtlanması, satış kısıtının söz konusu payların Borsa dışında satılması halinde, payları satın alan yatırımcılar için de geçerli olması şartlarıyla olumlu karşılanmıştır.
Tahsisli sermaye artırımı işleminin tamamlanması amacıyla Borsa İstanbul A.Ş. ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdinde gerekli başvurular yapılacak olup, konuyla ilgili gelişmeler ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyunun ve yatırımcıların bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
DERHL hissesinde 3 yıl boyunca Borsada satış kısıtlaması getirilmiş.
EPLAS başvurusunda, tahsisli sermaye artırımından gelecek hisselerin borsada satılabilir olmasını istiyor.
Bu hususta SPK ne yönde karar verecek takip ediyor olacağız.
Belli bir süre boyunca satış kısıtlaması mı getirecek yoksa direkt olarak borsada satılabilir hisse mi olacak?
Borsada satmak için tahsisli yapmak sermaye arttırma mantığına ters değil mi? Şirkete sormazlar mı ? Sen al satçı mısın yoksa ortaklık payını eski haline yükseltmek isteyen patron holding mi?
Yoksa KZ bu spek çetesiyle hisseleri geri almak üzere anlaştı, ama piyadan geri toplayamadılar, bu yüzden mi satışa uygun şekilde tahsisli istiyor ?
Geçen yıl şubat ayında verilen damlama sulama desteğine bazı yeni bentler eklenmiş ve değiştirilmiş
mesela akıllı sulama sistemleri de (vodafone tarzı ) teşvik kapsamına alınmış
Başvurular;
Bu yıl 15 martta kadar, önümüzdeki yıllar 1 ocak- 28 şubat arasında yapılabilecek
4. çeyrekte ziraat satışları hızlanacak anladığım kadarıyla
Eski tebliğ;
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20210225-3.htm
Yeni eklenenler ;
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20220222-4.htm
Zalım patron birkere yatırımcıyı düşün her koşulda hissene sahip çıkki, ilerde iyi adamdı desinler yeter bu kadar aldığın beddua
Merhaba,
İlahi kardeşim, zalım patronun en mutlu günü bugün. Savaşın büyümesine de duacıdır o. Şimdi bir yerlerde kurban falan kesiyordur. Yada adaklar falan adamıştır.
O buna benzer toplumsal, ulusal, küresel, doğal felaketleri çok sever...
Onun kullanmak için kıyameti dahi istediğinden emin olabilirsin. Adama Eşşek beyni yedirmişler, kafa kurtarmaz dünyanın sonu olacağından.
Ellerini oğuşturmaktan tahriş etmiştir o şimdi.
O artık tahsislinin onayını nasıl geciktireceğinin peşine düşmüştür.
O aslında ölü de, yaşadığını sanıyor...
Hayatının son bir kaç gün, ay, yada yılında iyi bir şey yapayım diye düşünmez.
Tdk bu adam için uygun olacak bir sıfat araştırıyor. Zira sözlüklerdeki ve halk dilindeki hiç bir sıfat bu adamı tanımlamaya yetmez.
İyi bir akşam diliyorum...
--------------------------------
Ne demilş?
Rusları kışkırtmayın...
Arapların kendi aralarındaki kavgalarına girmeyin...
Batı ile iyi geçinin fakat, emperyal oyunlarına alet olmayın...
Sizden fikriniz sorulmadıkça, müdahil olmayın.
Bir de;
"Yurtta sulh, cihanda sulh..." demiş.
Akıl?
Deha?
Daha ötesi...
Saygılarımla,
Bu haftada karar yok . Nurol onaylanmış ve yine fiyat şartıyla. Bugün kapanış 4,770 ama 02-29.12.2021 döneminde gerçekleştirilen pay satışlarının ağırlıklı ortalama fiyatı
olan 6,76 TL den alabilirisn demiş. Eplas onay alırsa satışlara bakacaklardır. Kağıdı 17 lere basmak çete işi. Bunların bir sonucu olacak elbette. Sabırla beklemeye devam.
Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (Şirket) 400.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 310.200.000 TL
olan çıkarılmış sermayesinin mevcut hissedarların rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak Borsa İstanbul A.Ş.’nin (Borsa) “Toptan
Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürâ€ü (TSP Prosedürü) çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle
170.000.000 TL satış bedeli karşılığı hesaplanacak nominal tutarda artırılması ve sermaye artırımı sonucunda ihraç edilecek B
grubu payların tamamının halka arz edilmeksizin, tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.’ye (Nurol Holding) satılmasına ilişkin
ihraç belgesinin onaylanması talebinin,
a) Tahsisli sermaye artırımına konu payların satış fiyatının, TSP Prosedürü çerçevesinde belirlenecek baz fiyattan aşağı
olmamak kaydıyla, grup şirketleri tarafından 02-29.12.2021 döneminde gerçekleştirilen pay satışlarının ağırlıklı ortalama fiyatı
olan 6,76 TL olarak belirlenmesi,
b) Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payları tahsisli olarak satın alacak olan Nurol Holding’in söz konusu payları
elde etme tarihinden itibaren 6 ay süreyle Borsa’da satmayacağına ve ikinci altı aylık sürede ise belirlenen satış fiyatından daha
aşağı bir fiyattan Borsa’da satmayacağına ilişkin taahhütname vermesi
3. Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin (Şirket) 400.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 310.200.000 TL
olan çıkarılmış sermayesinin mevcut hissedarların rüçhan hakları tamamen kısıtlanarak Borsa İstanbul A.Ş.’nin (Borsa) “Toptan
Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürâ€ü (TSP Prosedürü) çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle
170.000.000 TL satış bedeli karşılığı hesaplanacak nominal tutarda artırılması ve sermaye artırımı sonucunda ihraç edilecek B
grubu payların tamamının halka arz edilmeksizin, tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.’ye (Nurol Holding) satılmasına ilişkin
ihraç belgesinin onaylanması talebinin,
a) Tahsisli sermaye artırımına konu payların satış fiyatının, TSP Prosedürü çerçevesinde belirlenecek baz fiyattan aşağı
olmamak kaydıyla, grup şirketleri tarafından 02-29.12.2021 döneminde gerçekleştirilen pay satışlarının ağırlıklı ortalama fiyatı
olan 6,76 TL olarak belirlenmesi,
b) Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payları tahsisli olarak satın alacak olan Nurol Holding’in söz konusu payları
elde etme tarihinden itibaren 6 ay süreyle Borsa’da satmayacağına ve ikinci altı aylık sürede ise belirlenen satış fiyatından daha
aşağı bir fiyattan Borsa’da satmayacağına ilişkin taahhütname vermesi
şartlarıyla olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
evet dediğiniz gibi sn dufresne...
mzhol un ve kardeşinin satış ortalamalarını baz fiyat olarak almak durumundalar bu karar emsal olur...
27 tl gibi bir rakam cıkar buradan.....26 küsür fiyattan mzhol satmıştı 28 küsürden de patronun kardeşi...
nugyo 4.77 civarında kapatmıştı...6.76 dan tahsisliye onay verdi...ve 6 ay satmama sonraki 6 ayda tahsisli fiyatının üzerinde satabilme koşulu ile onay verdi....
aynı tebliğ ve esasların eplasta da uygulanması gerekir...
Merhaba,
Bu karardan sonra, artık çabalarının beyhude olduğunu görecekler.
Keyifleri bilir. Bu fiyatlardan toplamak bir yana, hatırı sayılır bir miktarda hisse kaybettikleri kanaatindeyim. Dün ufak bir alım da ben yaptım.
Şeytanlıkları ve bütün çabası sadece zaman kaybına sebep oluyor. Kendi için de bizim için de...
Şeffaf ol artık, tuhaf insan. Eline ayağına dolaşıyor. Beceremiyorsun, elinde kucağında patlıyor.
Sana insansın diye yol gösterdik, hiç birine uymadın.
Satın alamayacağın tek şey zaman...
Paran var, tamam. Hayatlarınızda bir şey eksik değil. Ama, görmeyi istediğin şeyi görmeye senin de çocuklarının da zamanı kalmamış olabilir...
Yaaa...
Umarım öyledir.
İyi bir gece, hayırlı ve bereketli bir cuma diliyorum.
Saygılarımla,
* Yukarıda Ulu Önder Atatürk'ten yaptığım alıntı, büyükelçileri yurtdışına uğurlarken yaptığı konuşmadan bir kesittir.
Aynen öyle sevgli arkadaşım. Bu adam açgözlülük, ahlaksızlık ve aymazlığin zirvesinde bir narsist. Tahsisli satış fiyatlarının altında olursa son nefesimi verene kadar peşini bırakmam KZ ve kızının. Davanın biri biter diğerini açarım. Gerekirse örgütlü şekilde yaparım, aynı dilekçe ile onlarca kişi dava açar. Benim paramın %25 i bu hissede idi ama ben de senin gibi alıma devam ettim. Şu saaten sonra işin rengi başka. Herkes hak ettiğini / iyi ya da kötü) alacaktır.
Ata'nın öğütleri her zaman kıymetli ama böyle günlerde daha da kıymetli. Her millet bizim kadar şanslı değil. Değil Türkiye'ye, dünyaya çok nadir gelen bir deha bize nasip oldu.
Bu savaşın uzun süreceğini düşünmüyorum ama KZ'nin Putinden daha mutlu ve heycanlı olduğu kesin. Savaştan medet umam, özgürülük ve hak düşmanı herkese lanet olsun.
saygılar, selamlar.