Deniz Yatırım, BİM için hedef fiyatını 142,50 TL'den 196,50 TL'ye yükseltirken, "al" tavsiyesini sürdürdü
Printable View
Deniz Yatırım, BİM için hedef fiyatını 142,50 TL'den 196,50 TL'ye yükseltirken, "al" tavsiyesini sürdürdü
Tahtacı abiye benden bi aferin, şımarırsa tokatlarım bak ona göre :)
Bugünü de 135,90 üstünde kapatırsak, bu seviye güçlü bir destek olacak.
135,90 üzeri, pozitif :)
Şu ana kadar, olağan bir düzeltme gözüyle bakıyorum :ok:
Ama 135,90 altında kapanış yaparsa, işin rengi değişir :thumbdown:
Düzeltme derinleşiyor...
Yarın yukarı dönerse, ne ala.. Dönemezse:
Bir sonraki güçlü destek 124,80 de.. :thumbdown:
Kol kesmek lazım bazen ağırlıklı ortalamaların altında kaldı maalesef. Bilanço öncesi kötü oldu.
Doğru zamanda kesilen kol, hayat kurtarır [emoji106]SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlık olsun yeter ki, sakal gibi düşünün
kestikçe gürleşir
Bilanço öncesi olması nedeniyle, tekrar yukarı ataklar görebiliriz. 135,90 benim için hala önemli bir seviye.
Yükseliş trendinin sağlığı açısından, bu seviyenin üstüne atıp, orada kalıcı olmalı.
8 Kasıma kadar yukarı atamazsa, önce 126 yı test edip, sonra da aşağı kırmasını beklerim :thumbdown:
evet beklentiler ne yönde arkadaşlar güzel bir bilanço gelirse ?
Şuan hissede olup zararda olan bir kişi bile kalmadı, tale bazlı son yılın tepesinde dolanıyoruz, sağlık olsun yeterki, kestiçe sakal gibi gürleşiyor
Temettü verimliliği de artarsa mükemmel olur
Güzel bir kapanış oldu. 8 Kasım önemli, bilanço açıklanacak :rules:
Yukarıda 148 -149 arasında birkaç önemli direnç var. Bu nedenle 149 çok ama çok önemli bir rakam. Bilanço beklentisiyle, dar bir aralığa sıkışmış bu dirençleri aşıp, 149 üzerinde 2 ad. günlük kapanış yapabilirse, ciddi anlamda güçlenir. :cool:
Aksi takdirde, 139,70 - 138,90 ve 135,90 desteklerine sarkmalar izleyebiliriz.. :(
Bu akşam büyük gün: Bilanço açıklanacak !
İnşallah iyi bir bilanço gelir..
149 Civarında şiddetli meydan muharebesi var.. :byr:
Şeker Yatırım:
Bim’in (BIMAS) bugün TR piyasalarının kapanışının ardından 3Ç22 sonuçlarını açıklaması bekleniyor. 3Ç22’de Bim'in, yıllık bazda %123 artışla
39.013 milyon TL (Research Turkey (RT) anketi ortalama piyasa beklentisi: 39.649 milyon TL) net satış gerçekleştirmiş olmasını beklemekteyiz. FAVÖK
tarafında ise RT ortalama piyasa beklentisi 3.244mn TL iken bizim beklentimiz ise 3.229mn TL’dir. Sonuç olarak, Şirket'in yılın üçüncü çeyreğinde 1.920mn
TL net kâr elde etmesini beklemekteyiz (RT ortalama piyasa beklentisi: 1.913mn TL).
Bilanço beklenilendem kötü geldi. Yarın ayılar iyice ezer gibi görünüyor.
nesi kötü arkadaşlar . % 500 mü çıkması lazım illa satıışların. mis gibi hisse
Net kâr ortalama beklentilerin %10 civarı altında gelmiş ama diğer yandan nakit akışını baya güçlendirmiş. Bu durum, beklentinin bir tık altı gelen kâr rakamının göz ardı edilmesini sağlayacak kadar güçlü bence. Bir ihtimal yarın yine de ufaktan basabilirler ama genel çerçevede herhangi bir sorun gözükmüyor diye düşünüyorum.
Ciro: 41.026 mil.
Kar: 1.777 mil.
Bilanço, piyasa beklentilerinin altında geldi.
Açıkçası, benim de beklentimin altında....
%135 lik ciro artışına rağmen, nasıl kar artışı %99 da kaldı, bunu becerenleri tebrik ediyorum.. Yarın piyasa açılınca da "ayılar" tebrik eder herhalde !!!!
Kar güzel ama beklentilerin altında,
Yani burda bu beklenti içine girenler hayal kırıklığına uğradı.
Arkadaşımızın demek istediği piyasa bunu fiyatlarken beklentiyi yüksek tutmuş, piyasa hayal kırıklığına uğradığı için yarın biraz sakalımızı kesicekler.
ama dert etmeyin
Sakal kestikçe gürleşir :ok:
tamam anladım ben sizi teşekkür ederim cevaplar için ama bu beklentiye yakın bir rakam. arada inanılmaz bir fark yok bunu demek istemiştim. iyi forumlar
kötü çarptılar..
Geçmiş olsun, olur borsada böyle hayal kırıklığı
Çok büyük bir gapla açıldı ve hala kapanmadı.
Hiç hoş değil.
Akşam kapanışı görmeden yorum yapmak istemiyorum. Ama,
En abuk şirketçiklerin bile uçtuğu şu ortamda, böyle bir bilanço olamaz. Bim yönetimi ne yapmak istiyor anlamış değilim.
KY yı resmen yanıltıp, terste bıraktılar. Kasıtlı olduğunu düşünüyorum :seyt:
Net satışlarını geçen seneki 3 ncü çeyrek bilançoya göre % 104, net kârını kârını % 109 artırmış. Beklentileri karşılamamış olması sadece fantazi, alttan mal toplamak için ağalara sebep lazımdı, bulmuşlar sebebi :)
40 yıllık BİM oldu spek hissesi...
Açık'cıların pozisyon kapamasıyla, 140 üstüne attı...
Önümüzdeki günlerin ne getireceği belli olmaz, risk almak istemeyen ve karda olanlar için, pozisyon kapatma fırsatı verecektir..
Kalanlar riskin farkında olarak devam etmeli.
Sonra, geçmişte olduğu gibi, ağlama duvarına dönmesin burası :kahkah: