Nebati kaçta konuşacak bugün?
Bilen var mı?
Printable View
Nebati kaçta konuşacak bugün?
Bilen var mı?
Bol fırça birlik bereket enflasyon timi yeni model devamı saraydan naklen
Müjde geliyor
Temel Gıda Ürünlerinde % 8 olan KDV % 1’e indirildi.
Pazartesi gününden itibaren gıda fiyatlarında % 7 indirim bekliyorum dedi.
Marketler fiyat indirir mi emin olamadım.
Enflasyonla mücadele timleri marketlerdeki fiyatları sıkı denetleyecekmiş.
Kalın sağlıcakla yüzde yedi fasulye ucuzladı
Erdoğan : Temel gıdada KDV'yi yüzde 1'e indiriyoruz'
Hicbir faydasi olmaz. Fiyatlara bir kurus yansimaz ama Tuvik yansimis gibi kabul edip hesaplar bu ay :)))
Butçe yapilirken kdv, ötv, gelir vergisi vs her şey hesaplanip bütce yapilir.
Kdv'yi, ötv'yi düsürürseniz bütce acik verir. .
Butçe acik verince para basilir
Para basilinca enflasyon olur.
Enflasyon olunca hayat pahalilasır.
Not: Ekonomist degilim
Boş isler..
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gıdada KDV
alamıyordu onu bağış etti
Mevzu altın gerisi patlak onuda anlatamadı nebati neyini anltcn zaten
Asıl olay martdan sonra kopacak.Nebati tüm planı turist gelecek hesabına göre yapıyor.Rusya ukrayna işi olayı bozabilir,fed martda faiz artırdı mı dolar endeksi patlar dolar bizde de el mahkum artar bu kkm yi fonluyacak bütçede bir lira yok,tek yol var o da malum venezuela ve arjantin olayı.Fragmanı aralıkta seyrettik asıl filmi de yazın seyrederiz.
Altın işi komik,yahu aralıkta resmen tırstım hayatımda ilk kez fiziki altın aldım kasaya koydum,halbuki iki yıl önceye kadar gözümü kırpmadan 2045 2047 vadeli eurobond alacak kadar sisteme güvenen adamdım.Baya baya sistemden çıkış yaptım.Azalan döviz ve tl mevduatları var ya eminim içlerinde benim gibi düşünen binlerce insanın parası vardır.Millet banka kasasıdır evde saklamadır her neyse baya baya fizikiye geçiyor sistemden çekilen her dört doların bir doları merkez bankasının rezervinden eksiliyor,e taze dolar nerden gelecek con ahmetin makinası da bir yere kadar işler ondan sonra film kopar
Sisteme güvenmeyen adamın yatırımıdır altın.Sen zaten korkup kaçmış adamı gene kümese sokacaksın ,e dönelim dönmesine tamam kabul ama sen de hele bir 20 aralık gecesini bir izah et ,tiyatro ile 20 aralıkta milleti dolara saldırtıp 18 den dolar aldırdıp gece 10 lara kadar bizim paramızı kimlere sattın onu bir anlat sonrasını düşünürüz.Kimse salak değil herkes ne nedir biliyor görüyor nebati,senin gözünün içine bakınca ben o gece için yalan söylediğini anlıyorum.
Nebati, tüketiciye fiyat takibinin yapılmasına fırsat verecek ve en uygun fiyatla ürün bulmasına katkı sağlayacak bir mobil uygulamanın 1 Mart'ta kullanıma sunulacağını bildirdi
Erdoğan: Ülkemiz ekonomisini yatırım, istihdam, üretim ihracat ve cari fazlayla büyütme yolunda kararlılıkla ilerliyoruz
Nebati: Bakanlığımızca oluşturulacak Enflasyonla Mücadele Timi ile
firmalar yakınen denetlenecektir.
Arz-talep dengesiyle uyuşmayan fiyat hareketleriyle ilgili her türlü
enstrümanı, ilgili bakanlıklarımızla yasal zemin dahilinde kullanacak ve en sert
tedbirleri alacağız
Nebati: Tüketiciyi yanlış yönlendirici bir pazarlama stratejisi olarak kullanılan önce fiyat
yükseltip daha sonra kampanya adı altında gerçekleştirilen indirim şeklindeki
uygulamaların 1 Marttan itibaren önüne geçiyoruz
Nebati: Üretim ve satış noktalarının gönüllülük esası çerçevesinde fiyat indirimlerine katkı vermesini
sağlayacağız.
Üreticiden tüketiciye tüm kesimlerin işbirliği ile enflasyonu düşürerek kaz*****n Türkiye olacağı
bir sonuca ulaşacağız
Eskiden goldist gmstr falan güveniyordum ,bankadan gr altın gram gümüş hesabına aklım ermiyordu da gldtr gmstr vasıtasıyla altına gümüşe yatırım yapıyordum artık onlardan da tırsar oldum.
Neden 1 marttan itibaren şubat 12 yiz şu ana kadar enflasyonla mücadele tim leri neden kurulmadı, tim komutanları nerede tim avcı adımı ile tek sıra a101 e mi girecek , tim yürüyüş kararı sayacak mı ?
Bence sorumlu kişi , şahsi görüşüm Kılışşşşşdaroğlu dur .
Adam sürekli enflasyonu artırıyor, nasıl mı Kılışşşdaoğlıu yaptığı açıklamalarla üretici ve tüketicilerin morelini boziyor moreli bozulan üretici zam yapıyor İşte durum sadece bundan ibaret .Bunu anlamayan zındıklar da sürekli konuşuyor .
Yahu bu işler akp nin kendi ayağına sıkması.Sen herkesin maliyetini yüzde yüz artır malına yaptığı işe zam yapmasını engelle o kobiler o küçük esnaflar akp nin oy depolarıydı,artık ne kadar sıkıştılar anlayın.
İlk önce bizim marketle hesaplaşırım.
O zaman bugünden başlayın derim.
Misal, bugün belirleyeceğiniz 15-20 ürünün fiyatını bir kağıda not alın. (Un, Makarna,Pirinç, Ayçiçek yağı, Şeker, Su, Yoğurt, Peynir ….. gibi.
Sonra aynı ürünlere Pazartesi günü tekrar bakın , % 7 fiyat indirimi olmuş mu?
Bu çalışmayı ilgili bakanlığa gönderirseniz CV’niz ile birlikte. Tim’e dahil olursunuz bence.
altınım var sisteme soktum ne kar edeceğim hiçbir şey anlamadım ne faiz vereceklerde hanım altınlarını teslim edecek
Son dakika: Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim her dakika artarken Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşları için uyarıda bulunarak "Mecbur kalmadıkça Ukrayna'nın doğu sınırındaki bölgelere seyahat etmeyin" açıklamasında bulundu.
Son dakika! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bilgin, "Önümüzdeki hafta Memur-Sen masada olacak. Orada 3600 ek göstergeyi müzakere edeceğiz. En adil bir şekilde düzenleyeceğiz." sözlerine yer verdi
https://i.hizliresim.com/idbajst.jpg
Sanal marketten prtsc aldım 4 temel ürün 156.2tl
146.xx olmalı hadi bakalım[emoji3]
Foto ve video çeken tim komutanları Pazartesi günü hayal kırıklığına uğrayacaklar.
Bırak indirimi aynı fiyatı bulurlarsa öpüp başına koysunlar.
Ben ne olur ne olmaz birkaç temel ürün stokladım bugünden.
Gazete köşesinden ona buna akıl dağıtan Kavcıoglu, T.C Merkez Bankasına müdür yapılınca gık çıkaramaz oldu..
8 Liradan 18 liraya çıkan Doları, Geceyarısı tiyatrosu ile 13 liraya ancak indirip,bunu da başarı masalı olarak Işıldak Nebatiye anlattırıp duruyor..
Marttan sonra,Almancı ve Rus turistler de gelmez ise,Nebati de koltuğu bırakıp,fenerini alıp kaçar..
Bakalım ,o güne kadar o koltukta durabilecekler mi.!?
https://i.hizliresim.com/jngmzrz.jpg
Hevesinizi kırmayayım ama, seçtiğiniz sepetteki ürünlerin tamamı zaten % 1 KDV'ye tabi.:oleyo:
Dondurulmuş gıda veya konserve v.b. ürünlerdeki KDV'nin % 8 olması lâzım, onları takip edin.