Fiyatı önemsemiyorum, beklemeden kazanmak zaten çok zor..yabancının gelmesi lazım..oda bu aralar zor gibi.. sıkıntı yok...beklicez..en büyük risk tl de beklemek.
Printable View
Fiyatı önemsemiyorum, beklemeden kazanmak zaten çok zor..yabancının gelmesi lazım..oda bu aralar zor gibi.. sıkıntı yok...beklicez..en büyük risk tl de beklemek.
Cuma günü öğleden sonra en fazla satışyapan yabancılar. Aselsan hissesini oyuncak haline çevirdiler.
Çavuşoğlu: ABD yönetiminin F-16'lar konusunda kesinlikle olumlu bir tutumu var.
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rus uzmanlara göre Türkiye, Suriye'den sivil ve askeri uçakların Rusya'ya geçişini yasakladı. Ancak Türkiye'nin boğazları kullanarak Suriye'ye askeri araç ve malzeme taşıtan ticaret gemilerine de yasak getirmesi bekleniyor.
Rusya ise İran hava sahasını kullanmaya hazırlanıyor. https://t.co/WdPp7RntB6
ASELSAN....Ek 28531
Tr için olumlu diyor...Ek 28532
ASELSAN yabancı oranı 22 Nisan 2022 % 33,83. 21 Nisan 2022 % 34,00.
Fark % -0,17. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Umarım 9 gün tatil olmaz, baksanıza borsa boşaldı banka arttı, 9 günlük faiz getiri çok fazla, borsa açık olmalı
Zaman ve para kaybı ikitane hovardanın elinde pavyon gacısı gibi bir o kucağa bir bu kucağa
kurthan
Merhaba, bilanço yarın mı geliyor?
Bugün bilanço, beklentim yine leş bir bilanço yarın hafif GAP Li aşşağı açış sonrasında bayram ve yaz , yazı 22-23 lerde bekleyerek geçirir sonbaharda hareketlenebilir belki ( yatırım tavsiyesi değildir , şahsi fikirlerim )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ASELSAN yabancı oranı 22 Nisan 2022 % 33,83. 25 Nisan 2022 % 34,13.
Fark % 0,30. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Bunlar yukarıdan onay almadan bu akşam bilanço dahi açıklayamaz.
Milli değeri çöp seviyesine getirdiler.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İkincil halka arzdan 2.3 dolardan diye tahmin ettiğim fiyattan alım yapanlar iyi çarpıldılar , hisse 2 dolara yaklaşamıyor bile , yazık Günah insanlara , onlar 2.3 dolardan aldı ben 1.4 dolardan aldım , insanlar umutla bekliyor , ev alsalardı 5 kat gitmişti , burda yamyam bir tahtacının insafına kaldılar . O da zırnık koklatmaz . Şirket zaten kamu kurumu gibi , ekonomi yönetiminin iyi olduğunu sanmıyorum , Allah yardımcınız olsun sağlığınıza dikkat edin, son baharda daha iyi olur inşallah ( şahsi fikirlerim gerçekle alakası olmayabilir , yatırım tavsiyesi değildir )
dönem karı :1.676.941
nakit akışı eksi 1 milyar çok kötü
Bu ne demek Hasan'im,
Urun uretiyor, satiyor, ama nakti akmiyor mu sirkete? Birileri urun alip, odeme mi yapmiyor? Ne is?!
Siha, yerli ve milli, diriliş, 2023, 2071
Hiç bir beklentisi ve numarası kalmadı , artık aşşağı basarlar zevkle , temettü de yok
18 kuruş net temettü
bedelsiz yok.
:vk:
ödenme tarihi de dalga geçer gibi : 18.11.2022
Yerli ve milli sefalet.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Borsa da yıllardır rezilliği tüten bir hisse bu. Çok da beklentili ve pembe hayaller peşinde olmamak lazım.
Ne yazıkki burada insanlar celladına aşık , yaZık günah , adamlar resmen dalga geçiyor
Birilerinin elinde fiyaskosya dönüştü.
Tuvalet kağıdına yatırım yapsan bundan fazla kazandırır.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18 kuruş temettü oda yıl sonu, şaka gibi..
Reis yatırımcılara bonkör davrandı 18 kuruş temettü harca harca bitez oda yıl sonu şimdi sen bu hisseye birde salak pordon yatırımcı beklersin
kurthan
18 kuruşunuzu alın oturun kenara.... karşılığında bir %5 daha sizin için düşerim ben.. :) diyor asker
https://www.trthaber.com/m/?news=sav...obile_app=true
Bu haber on numara bir haber ülkemiz için çok seviniyoruz bu tür ürünleri kendimizin üretmesine de bu bataksana varmı bir faydası yok bedavadan yıllardır hisselerini bize tasitarak hamballik yaptırıyorlar...
Millet satip da, endeksi dusurmesin diye o kadar gec tarihe koymuslardir. Kafa bulur gibi resmen. Kaldi ki 18 Kurus icin zaten kims ebu hisseyi almaz da, elinde tutmaz da. Daha saglam, akli basinda beklentiler lazim bu sirkete. Ama o zaman da butun bu kayiplarini telafi edecegini dusunuyorum. THY gibi olur yani, sabredene...
yenileri bilmem ama eskilerin halen nakit akışına takmalarını anlamam..pes
Tablolar genel olarak beklentiler dahilinde gibi gözüküyor. 300 milyonluk vergi geliri net kârı desteklemiş. Ancak geçen çeyrek toparladığı nakit akışı tekrar sarpa sarmış. Temettü desen yine yok. Kanımca devlet yönetimi değişmeden bir ileri iki geri hareketi ve mokoko formasyonu devam eder.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
#ASELS (ASELS) 2022/3 BİLANÇO ANALİZİ
Genel yorumlamam -Mali Analiz.
https://www.youtube.com/watch?v=IlAHw70Hb0c&t=124s