Yaklaşık 5 million TL zararda yatırım fonları :) gel de inan...
Printable View
hisseye öncesi hariç son aldıgıyla 75 milyon daha bağlayan fonun enf. endexli tahvilden haberi yokmuymuş :) bu sene sadece 400 milyon kira ve bunun iki katı satışlardan kar gelecek olan kasasında 900 milyonu aşan dövizi olan şirket henüz başlamadığı otel için şimdiden bedelli hazırlığı mı yapar yaparmı yapar burası türkiye spk ne der evet dermi der burası türkiye şu fon kimmiş kiminmiş neyin nesiymiş onun araştırılması lazım önce kendisi bile kurmuş olabilir bu adam 1/3 fiyatına hisse satmaz
Halka açıklığı düşük olan hisselerde bedelli yapmak patronun kendi ayağına kurşun sıkması kadar saçmadır..!!!
Onun cebinde 77 bizim cebinizde 23 çıkar, kaldı ki dolaşımdaki hisselerin en az %10 da onun elinde, kendinden topladığı parayla yapacak olduktan sonra kasada okadar olağanüstü yedek tutmanın ne anlamı var..!!!
Beş senede 3 milyar TL ye yakın olağanüstü yedekler diyerek para topluyor, temettü vermemek için bunu bahane ediyor..!!!
Borsadan çıkış olacak iddaasına da katılmıyorum, kim kaldı ki çıksın zaten diplerde geziyoruz, kapatıp dükkanı gitsinler daha iyi..!!!
Her düşüş olduğunda böyle bahane üreten tipler çıkar burada, neyse sende yap işini, Ahmet efendi nin değirmeni susuz kalmasın..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Çarşamba günü %3 düştü, anlaşılan yetmemiş ki bugün de şimdiden %1 düştü.
Tahtacı yaz sezonuna erken girdi galiba, tatil zamanı.
Dün paylaştığım videoyu izlememiş anlaşılan Ahmet efendi..!!
Ne diyelim, nasipsiz olana zorla birşey veremezsin, yazık çok yazık..!!!
Şimdi sizinle neden böyle patronlar insanlara saygı duymaz, onlara işkence çektirmekten adeta zevk alır unu anlatan bir video paylaşıyorum..!!!
Özellikle şişman ve göbekli olanların bunu mutlaka izlemesini öneririm..!!!
Bizim keltoşunda göbeğinin içinde neler gizli olduğunu öğrenmek istiyorsanız mutlaka izleyin..!!!
Kime hizmet ettiğini bilmeden milletin hakkına giren aç gözlülerin aslında kukladan ibaret olduklarını göreceksiniz..!!
Ben bu hırsızlara kızdığım zaman neden reptilyan soyu diyorum anlayacaksınız..!!!
https://youtu.be/0pBUfUYBnrM
mal ne kadar toplu görüyormusunuz ky de takriben 20-25 milyon hisse var onun peşindeler... bok alırlar :)
Kendi aralarındaki fiktif işlemler olmasa tahtada 100K işlem bile olmaz..!!!
2017-2018 arasında çok günler tahtada sadece 60-70 bin işlemle akşamı yaptık..;-))
Yeni toplanmış değil o mallar, çoktantır böyle, arada millete yukarıdan iteleyip alttan geri alıyorlar bir miktarını..!!!
2020 Aralık'ta tahtada 69 milyon lot işlem hacmi varken net işlem hacmi sadece 6 milyon lot olmuştu..!!
Aynı lotları 10 kez takla attırdılar sırf milleti korkutup sattırmak için..!!!
Ne bu günkü hacim nede 13 milyon lotun el değiştirdiği günkü hacim doğal değil, hepsi tiyatro hepsi mizansen..;-))
Bendeki lotları alacak delikanlı yok burada, keltoş dağil..;-))
Beş yıldır sürekli ekliyorum, geçenki düşüşte elde olan nakitle yine aldım, 4,85 altına düşsün kredi çeker yine alırım..!!!
Ben sabırlı adamım, bu oyunlara fırsat gözüyle bakarım kardeş..;-))
Hazır eline fırsat da geçti reptilian ın :( verdikçe veriyor aşağı :( haysiyet önemli mefhum , bu pislikte yok sanırım..
http://share.matriksdata.com/shareMa...05201734508228
OYAK yatırım da operasyon çekenler arasına girmiş, zararına bunca işlemi neden yapar bi yatırım kuruluşu çok merak ediyorum..???
Kimin parasını çar çur ediyor bu kurumlar acaba, hadi şu BOA ve Y.kredi bu işlerin müdavimi, ilk kez OYAK ın bu işlere bulaştığını görüyorum, genelde çıkmadan önce hisseyi toplar ve en iyi fiyata satıp çıkar kendileri..!!!
Keltoşun yeni oyuncağı bu oldu galiba..;-))
Ondan başka kimse zararına işlem yapmaz bu tahtada, 5,44 e alan foncunun %8,5 zararı var an itibariyle, kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar mı desek, yoksa deve kervanı gelecek yerden koyunu esirgemiyorlar mı desek bilemedim..;-))
Şu NATO krizi olmasa ne yapacaktı Ahmet efendi çok merak ediyorum, yalandan bir ihaleye daha girip, tüh bunuda kaybettik mi diyecekti acaba..;-)))
Yalandan kim ölmüş dimi keltoş efendi, uydur uydur gönder KAP'a yalanlarını..!!!
Kuşlu sitede hala ihaleyi alamadık haberi verilip duruyor, yatacak yeriniz yok sizin ya neyse..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
Yine ızdıraba bağladı, fortçu fonculardan başka ne beklenir ki.
İyi haftalar.
dapgm tahtacısı gibi helal süt emmişlere nasıl denk gelecezki... biz hep o. çocuklarına denk geliyoruz....
İtimat süt patronu halka arzdan yüklü almıştı dapgm den... yürütürler diye düşündüm 18 TL civarındayken ... Nasibimizde eksilerde boğulmak varmış böyle hırsız o.ç. sahipsiz hissesinde :(
Dapdm gider..Nurol gider...isgyo gider...hepsinden daha güzel bilançoya sahip bizim kan emici gitmez..
Gel de sövme :(
Düşürün o.ç.ları düşürün!!!
Yine bugün Pirana aç gelmiş belli :)
Sağa sola saldırıyor...
tahta değil foseptik çukuru :)
Adam kanı bozuk reptilyan soyu, ızdırap çektirdikçe zevk alıyor arkadaşlar, görevi bu , negatif planın kuklası..!!!
Herkes sarımsak yesin akşam yarına da gümüş kazıkları hazır edin, bu kan emicinin başka türlü canı yanmaz..;-))
Özak gyo altındır ve en nihayet değerini bulacaktır. Ancak süreç hep sancılı oldu ve olmaya da devam edecektir. Neden özak avantajlı?
Elinde büyükyalı ve göktürk gibi 2 bitmiş proje bulunmaktadır. İstanbulda yeni inşaat arzı hem arsa stoğunun olmaması hem de ahmet akbalık ın dediği gibi inşaat üretim birim maliyetlerin m2 başına 17.000 TL civarlarında olması sebebiyle oldukça düşük. Talep ise hem yurtdışından gelen talep hem de gayrimenkulün bir yatırım aracı olarak görülmesi sebebiyle zirve noktasında. O yüzden yeterki bu dönemde bitmiş gayrimenkulünüz olsun .Ayrıca diğer konuta çevirilecek arsalar ise oldukça küçük ölçekte olup, talep gören bölgelerde.
özak gyo birçok alandan gelir elde eden, vizyonunda ekonomik durumu fırsatları takip ettiğini beyan eden bir gyo. Ekonomik konjuktürün gereğini yerine getirdiği de apaçık ortada . Her daim yeni fırsatlar oluşmakta ve bunların takibini de en iyi şekilde de yapmaktadır.
Hisse performansı ise şirketin gelişiminden daha yavaş olduğu için sıkıntı yaratmakta hissedarlarda. Ancak burası 100 metre değil, 3km lik bir maratondur. Bu gözle bakan sıkıntı yaşamaz dostlar...
İlave olarak Emlak Gyo'dan Büyükyalı'dan toplu olarak alınan satılmaya hazır varlıklar vardı, ne kadar değer kattı şirkete acaba, çünkü günlük olarak artıyor fiyatlar.
Hissenin halka açıklık oranı az olmasına rağmen yine de gayret olmasına rağmen performans sınırlı maalesef.
borsaya yeni giren ucuz hisse arayan sağdan soldan duyan vs vs vs alıp atıyor bunların anlamadığı alanlar al satcı vs değil bunların peşinde koşmak onlara daha fazla mal kaptırıyor... tahtadaki işlemleri kabak gibi ortada acil yeni birşeyler bulmaları lazım:rtfm:
Yine sinirlenmeye başladım,
Ahmet'i getirin bana :)
Ahmeeeeeeet :(
10 Mayıs 2022 den bugüne %10 düşmüş yaklaşık...✋ insaf ahmetcim!