Haftalardır söylüyorum sonbahar sasa nın mevsimi diye. Önümüzdeki günler güzel haberler duyacağız inş. :) YTD
Printable View
Haftalardır söylüyorum sonbahar sasa nın mevsimi diye. Önümüzdeki günler güzel haberler duyacağız inş. :) YTD
Çok güzel hareketler bunlar :)
dede şaşa uçiyaah kaçiyaah :party:
Ek 28945
#sasa teknik analizi
https://www.youtube.com/watch?v=E6G6lzW7lg4
58 den 56 a yuh be yuh bu kadar da ********lik olmaz
Güzel olacak
Artı endekste eksiyiz
Abi bu kız çok kaprisli be
Eksi endekste artuyken iyiydi dimi[emoji3]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakin ol Nikopoli.
Sasa bu , yıLLardır aynı şekiL.
GeÇen sene ve önceki senelerde de bekletti bu aylarda.
Sakin ol champion.
All you need is just a little patience.
Herkese boL kazançlar
Beetlejuice
çok nazlı be hala 18 kız nazı var halbuki 55 yaşına geldi kartladı artık
Yine 55 kim niye bu kadar baskılıyor bu kağıdı
Hisse tavan yapmasa da sabırlar tavan yapıp taştı :) liman ve rafineri haberleri yakındır. İzlemeye devam
Yükselişe ayak uyduramasada, yes sasa no tasa, özlü sözü gereği beklemedeyiz :))
Bu haftanın rüya gibi bir hafta olacağı konusunda hislerim var. Hayırdır inşallah :)
Merhabalar
Yabanci fonlarin elindeki sasa miktarihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e22fcc8cbc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...549845f6bd.jpg
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
bugün şöyle bir %5 yapıp bir daha da o yaptığını geri almadan yükselişi sürdürse miss
55 li fiyatlarda saglam bir ortalama oluştu. Artık gözüm epey yukarılarda. Beklemeye devam
Borsa ralli yaparken baktı bakalım bu hiç iyi olmadı.
Ama tabi bişey demiyorum.cok çok yükselmişti yani
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirketin stratejik hedefleri var. Yatırımlar ülke ekonomisine büyük katkı yapacak. Sasa hissesine orta ve uzun vadeli olarak bu pencereden bakmak gerekir
Vakif 8m satista akşama kap gelebilir yine
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve geldi[emoji28]
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar bazında çanak yapıyormuş koca çanaklı şaşa kızımız
Maşallah. Açılış güzel başladı
Güzel mi başladı :)
Sasaya yakismayan bir performans, diger kagitlara baktikca depresyin an meselesi. Bisti olaki duzeltme yaptiginda insallah sasa en onden kosmaz
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Düşüşlere yine elinde tuzlukla koşuyor -3 nedir arkadaş
ABD de enflasyon tahminlerin üstünde gelmiş. Borsa o yüzden düşmüş. Bizdeki çok da fifi. Bu borsayı anlamak zor iş
Yuh devre kestik erdemoğlu az sahip çık yaw
Affedersiniz ama akı böyle işin
2 aydır yataya sar. ilk düşüşte önden koş
Şirket son zamanlarda hissesini ve yatırımcıyı boşlamış görüntüsü veriyor. Böyle zamanlarda hisseye sahip çıkmasını beklerdim
1 aydır bist 30 da tavan yapmamis hisse kalmamisken bunun tahtacisi ya...lık pesinde kosup, kurus kurus yukseltip ilk duzeltmede de verdigi her seyi geri aldı.
ABD de enflasyon beklentilerin % 0,1 üstünde gelmesi dünya borsalarını sallıyor. Ne tuhaf bir dünyada yaşıyoruz