5.etiketi sistem yapıştırmış olmalı, piyasa çok zayıf
Dünkü tepeyi geçirmiyorlar, belli ki pala tepeye bayrağı dikmiş. O yüzden sana söylemiyor
Printable View
:)kardeş ben dün kapanışta yazdım bu yorumu şimdi değil .
sabahta grafını koydum ne tarafa kırarsa pozisyon açtım.
bağcıyı dövmek yerine üzüm yiyin , varsa analiziniz çarpışalım ama iş başka ise anladığınız dilden konuşuruz sıkıntı değil .
bu birilerine balkon konuşmam olsun .:wave:
Bankaların karlılığı sürekli böyle artmayacak, bankalar öncülüğünde
geçici olarak son iyimserlik yaşanıyor
Çok anahtar almıştır herif
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bıst100 de 2860-64 altına serçe inmedikçe bu RALLİ DEVAM EDER...çuval dolsun vob u da devreye sokar..
Shortçular çok darbe aldı, sendeledi ama düşmedi.
Düşürmek için sağlam bir yumruk çıkarabilir long tarafı.
Benim bildiğim bu herif hiç beklenmedik zamanda longcunun da anahtarını alır. Ben arabalarla yola cikiyorum siz yayan takip edin der:)
Ne yalan söyleyeyim Eylül gibi başlar diyordum hareket o zamana kadar tırıviri yatay sonra da endekste 3 bin sene sonu görür diyordum. Her sene birşey öğreniyoruz heriften.
Gel Testere Gel Testere bitsin bu gurbet..
Bulut Hocam özel mesaj gönderemiyorum kutuyu temizleyebilir misiniz :)
Çok Kısa
5 dk lik viop
Sevgili hemşerimin x 100 2894 rakamına geldik
biraz heyecan olsun dedik :p
https://i.hizliresim.com/95icd5z.PNG
benim anektarı alan kimse getirsin masaya koysun ben bakmıyom hadi :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Palanın yükseliş niyeti ciddiyse haftasonuna kalın bir margin call ile uğurlar shortçuları diyorum. 17:00 dan sonra çok hareketli geçebilir.
10 bin şube ile kredi kartı ve fatura ödeme vs alanda iş yapabilir.
>>>>>>>>>>
https://www.birgun.net/haber/karar-r...kuruyor-398792
A101 marketler zincirinin dijital banka kurmasına izin verildi. Zincirin yöneticilerinin, "T.O.M. Katılım Bankası A.Ş."nin kurulması için yaptığı başvuru Bankacılık Düzenleme Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından onaylandı.
Taşınan Açık genelinde azalış var, sadece THYAO ve ODAS da artış var, diğerlerinde azalış olmuş,
https://www.linkpicture.com/q/111_20.png
Ben büüüle boş boş izlerken ipliss dürtüyor, sizde de poz. yokken dürtü oluyor mu
Kerem abi heralde aradığımız 3. eksik bişii bu
3200 görüp şır şır
enflasyon 80 olmuş gitmesinmi ustalar gitmezse sıkıntı
Rusya Merkez Bankası, Ulusal Refah Fonu’ndaki rezervlerde değerlendirmek için Türk lirası, yuan ve rupi satın alınmasına yönelik değerlendirme yapıldığını bildirdi.
>>>>>>>>>>>
https://www.tarimkredi.org.tr/gundem...dirim-mujdesi/
Kampanya kapsamında 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibariyle indirimli fiyat uygulanmasına geçilecek.
İndirim uygulanacak ürünler
Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar olacak:
“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”
Enflasyonda en çok etkisi olan ürünleri seçmişler, domates konmamış.
A101 banka haberi ve Kooperatif indirimi BIM için olumsuz. Sözleşme değşikliği yapmışlardı ama ses getiren bir gelişme olmadı.
VİOB yapmayın...hele short asla...memetabi doğru söylüyor.
Gece uyku tutmaz.Millet başka alemlerdeyken siz futurelere bakarsınız ve az olan heyecan da gider.:)
dün grafladığımız Ak da 10.50-60 bandını vermiştik 10.39 görüldü o bölgeden satış geldi.
özl den soruluyor satalımmı alalım mı diye arkadaşlar karar verme sizin işiniz olsun.
bana göre değil kendi stratejinize göre hareket edin bulut 10.15 maliyetli oyunun içinde ona göre varım nokta :)
sizde kendinize göre belirleyin artı ve eksi leri.
Her şey MIŞ GİBİ YAPILIR....
Koca ülkede kaç kğ. satabilirsin ki?
Zaten amcalar ,sabah namazına müteakip sıraya girerler...