SASA çift hanelere geri döndü.
Bakalım kontrollülerle tutabilecek mi bugün de endeksi.
Printable View
SASA çift hanelere geri döndü.
Bakalım kontrollülerle tutabilecek mi bugün de endeksi.
Ayı saldırısına karşı elektrikli hisseleri yok mu bugün
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sasa dönmeden bu endex adam olmaz ..ytd olmasın ama seve seve tabanı kaldırıp artıya geçirecekler....
Yaşlı kurt, kan kokusu aldın di mi:)
Bir tabanı daha var sanki...Patronun söylediği seviyeler 80-85 arası patronun malını aldıktan sonra çıldırmıştı hisse...80-85 arası konsolide olup 100 lere kadar tepki verebilir gibi...ama uzun süre 100 üstüne atmasını beklemem.
yarın dönmeleri lazım aslında bu düsenlerin ytd
KOZAL'ı 300-500 lotla 10 TL düşürmüş..
speklere bak!
sasa smrtg kontr diptekiler 100 endekste...
arkadaş bunlarda düş düş bitmez...
biri 20 diğeri 30 kat gitmiş...
https://i.hizliresim.com/9rwde4k.jpg
Ayın 22 sine kadar yani sasa brüt takastan çıkana kadar oynaklık devam eder pıst 100 de , çoğu endeks tahtasında şişme yokmu var ARALIK ayı dinlenme ayı olur bana göre tahtalar sıra ile düzeltmesini yapar pıst 100 de çok büyük bir olay olmadığı dürece 4600 altı olmaz diye düşünüyorum.
haydi halk...
Arkadaşlar altıns1 nin pastasını ve 1 aylık takasını atabilecek varmı acaba
Tepede gelip varlık fonu demirçelik alıyor güzel hamle.:)
Yakında short yasaklanır.SPK-VARLIK FONU varken short açan,haç kafilesinin otobüsünün tekerleğini patlatmıştır:)
Kısa Vadeli İşlem Önerileri - ALBRK / AL
Spot Hisse
Cari Fiyat : 3.63 3.64
Hedef Fiyat: 3.75
Zarar Kes : 3.58
Şöyle bi 470 lere iğne atsa da cerahatı atsa ne güzel olur. Bu seviyeler öldürmüyor da yaşatmıyor da.
Teşekkürler yemekçi kardeşim :)
Varlık fonu tüm badem hisseleri alsın..XBADM, sizce kaç olur?
badem FİYATLARI kuruyemişçilerde... 220 TL DOLAYISIYLA xbadem 22.000 bin olsun hocam...
SASA ya kimse bulaşmıyor..kendi kendine çalıp oynaması şart!
el at patron..
Borsaya açık hisselerin
Büyük olanların hepsinde fiyatı kontrol edecek şekilde payları var...
Ortodoks bakan bu nedenle gitti..
Milli yerli projeye taş koyuyordu... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisselerde asla short-açığa satış yapmam...Bunu 4 -5 yıl önce terk ettim.Gerçi enflasyon-büyümeden dolayı zaten uzun zamandır sadece ENDEKS KONRATINDA BİLE LONG/FLAT GİDİYORUM...AMA GEÇEN TEMMUZDA YAPTIM..VE MALESEF O İŞLEMLER SİSTEME RAGMEN ZARAR YAZDI.
artık hep GOGOGO
,TARTARTAR MODUNDAYIZ...açığa satış,short milli projeye karşı çıkmaktır..:)
120 dk lik x100
önce 5000 üzerine atmalı
https://i.hizliresim.com/3pbghs3.PNG
bu kamu şirketleri malum çok kötü yönetiliyor, arpalık olarak kullanılıyor, zaten tanım gereği bu iktidarın iyi yapabileceği bi şey olamaz, herifler badem bıyıklı bi kere..
bilimsel analiz açık ve şunu gösteriyor- kısa vadede speküle edebilseler bile orta vadede gerçek ederlerine dönecektir kamu hisseleri, kademeli olarak short açılıp biriktirilmesini tavsiye ediyorum, uzak vadeler likit değil diyorsanız yakın vade short gidersiniz, ay sonu taşırsınız bi şey olmaz
Short yapında MAZOT olun diyor:).Bunun mali yapıyla ilgisi yok.1 masa 4 sandelye şirketler bile 100 kat gidebilir.
En batık şirket bile realiteyi kaybedip fezaya çıkabilir.Yükselmenin sonu yok..bu iş bilimle ilgili değil pozisyon ile ilgili.
Uzun vade ederini bulur ama öncesinde 5x mi olur 10 x mi?
Buna da para (short) dayanmaz.
Varlık fonu kardemir hisse alınca kamu bankaları da hareketlendi
3.4 mil. borsacı vatandaş var...aileleriyle 10 mil. eder...bunların 1 milyonunu bile küstürmek oy kaybettirir ve önemli kayıptır...zaten 2018 seçimleri 2 puanla kazanıldı.
Karakemalin dediği gibi her şey bilime matematiğe uygun olarak tasarlandı.:)
Yönün netleşmesine az kaldı, bu hafta sonuna kadar netleşir diye söylüyor algolarım.
Düzeltmenin devam etmesini bekliyorum ama algo ne derse onu uyguluyorum.
Yani, algo al derse alıyor, sat derse satıyor robot.
toplam yatırımcı sayısı üstünden yorum yapmak imkansız.
Son dönemde bazı yıldızlı kaatlarımız efsane performans gösterdi.
Yeni gelen yurttaşlarımızın çoğu onlara öbeklenmiş olabilü.
endekis dediğimiz olay düşmezken bunlar düşebilir. tam tersi de olabilir.
Bademler in borsadaki gücünün azalmasını bekliyorum. Seçim yaklaşıyor, parayı seçime yönlendirmelerini bekliyorum. Kömür, makarna ve çay dağıtacaklar, para lazım. Yine seçim için para yardımı yapabileceklerdir.
Yatırım fonları, bist te 10 kat yükselen hisseleri satıp ABD borsalarına geçecektir diye düşünüyorum. Bu fırsatı kaçırmak için deli olmak lazım :-)
Yalnız bist100 Günlük sat vermiş, düzeltmeye girmiş, ama düşmüyor/düşürmüyorlar, Muhtemel gelecek bir haber sert düzeltme getirir. Düzeltmenin ay başında gelmesi de çok manidar.
Tüm düzeltmeler seans başı, gün başı, hafta başı, ay başı başlıyor.