Yoook ya olmaz dediğim tüm fiyat alarmları çalmaya başladı ki, alarmları belki 1 sene evvel kurmuştum.
Printable View
Yoook ya olmaz dediğim tüm fiyat alarmları çalmaya başladı ki, alarmları belki 1 sene evvel kurmuştum.
https://i.hizliresim.com/63p8n5w.JPG
Tarlaya ektim soğan bitmedi yedi doğan.
Ver Allahım ver.....sicim gibi yağmur.Tarlayı gübreledik,yağmur lazım.
YTD
erken devre kesecek sanırsam bence
varlık fonu şirketleri diğerlerinden daha fazla düşüyor ilginçtir...
devlet aksiyon almayınca piyasada fırsat arıyordu satmaya...
https://i.hizliresim.com/d3jxovs.png
daha öncede atmıştım bu resmi tıkır tıkır işliyor bence
Kap : Saat 10:12:01 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
dün biri yazmıştı..
sabah devre kestirip ,borsayı kapattıracaklar..
olabilir..ama geç oldu..batan battı
Sana neden güvenelim abka, kutuma gidecem dedin durdun sonra poz. kapatınca ellemeyin yükselsin dedin.
Bu daha ne kadar böyle devam edecek millet perişan oldu.
Hoş geldin partisi biraz ağır oldu. Buradaki yeniler buna alışık değil Gogo tar tar başka birşey bilmez bunlar çok acı bir tecrübe olacak
Bugün yeşil kapanır, sonrasını bilemem...
Devre kesiciye kadar piyasanın en büyük iki kurumu Yapı Kredi ve BoFA ilk iki alıcıydı..
Kutuma gideceğim dediğimde 6200 den poz. açılmıştı...5200 den kapandı..ve oradan zaten %10 yükseldik....ellemeyin yükselsin dediğimde viob 5100 gördü ve 5600 oldu...
Ana senaryo buydu ve asla long-hisse alım kelimesi ifade bile edilmedi..
Tepkiden sonra short açacağımı zaten ifade ettim...durumun hassasiyetine binaen bunu DUYURMAM yanlış anlaşılırdı...
ANA SENARYOYA BAK...deprem olmasaydı tepkiyi viobda 5800 e kadar beklerdim...Ama deprem olunca elbette senaryoda (tepkide) değişiklik oldu.
SONUÇ: BANA ZATEN GÜVENME...
En azından 40 gündür asla long yapılmamalı-hisse alınmalı gibi ifadelerden dolayı teşekkür edebilirsin.İşin saatine kadar isabet istiyorsan öyle bir makine icat edilmedi.
Caho hiç uğraşma, diplesin rahatlasın millet, 3binden sonra 30bin go go tar tar
Ee ne zaman acilacak?
Aslında VİOP ta paralar tring peşin olmalı,anında parayı masaya koyacaksın.
Paran bitti mi masadan atılacaksın.
YTD
Bozkuş bez getir Cafer WC ye yetişecek durumda değil.
Tam olarak ne zaman açılacak?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
--düşüş hacimsiz...öyleyse ne olur???
Veresiye kumar olur mu?
koskoca borsa en yüksek satışın 90 milyon oldugu ortamda devre kesti...
1 milyar falan değil 90 milyon sadece...
Bu hacim komedi ama bir gerçek daha ortaya çıkıyor böyle olunca pala oyun kurmadimi gerçek BIST bu demek ki.
Düşerken kolay kolay ky giremez bacaklar titrer malum içerdeki ky de gözüne far tutulmuş tavşan gibi kala kalınca palada yok böyle hacimler oluşuyor.
şuan göçük altındakiler
iletişim internet telefonun çekmemesinden dolayı ölmekte.
haliyle soğuktan. artık en kritik zamandayız.
göçükten değil donmaktan ölecekler çünkü :(
Unutmayın Pala'nın imanı yoktur... Aslında vardır, Amerikan doları...
Demekki isteseler 15 dakikada tüm bisti tavan yaparlar, bu kurumların insafına kaldık.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar,Kural.kaide nedir? ne zaman seans başlar?
Herhangi bir haber yok ne zaman açılacağı konusunda. Şuan oturup napalim diye düşünüyorlardır. Çok hacimsiz çok hızlı ve panik havasında açılış oldu. Deprem düşüşü yaklaşık %15 burdan bakınca böylesine büyük bir deprem için ve son bir yılda %100 den fazla pirimli borsa için çok bir düşüş değil gibi duruyor. Durum sakat şuan.
Bunların ne kadar sere...olduğunu bilemezsiniz..Kimisi ''asla düşmez'' dedi...defalarca 8.000 hedef gösterildi.Burada aracı kurum elemanı çok.ve sizin zararınız umurlarında değil...BİR YALANI SÜREKLİ SÖYLERSEN HERKES İNANIR...MANTIKLARI BUYDU..
Şahsen uyardım..en azından kafalarda soru işareti bırakmak istedim...Ailenizin parasını bunlara vermenin acısı başkadır.
2-3 şubatta bunlar yazıldı...ve hala forumda duruyor..