Yabancı alımında mart ayında ön sırada bu kağıt parçası var niye aldılar acaba yoksa bunlarda bıyık mıbırakmış
Printable View
Yabancı alımında mart ayında ön sırada bu kağıt parçası var niye aldılar acaba yoksa bunlarda bıyık mıbırakmış
HEPİMİZE KOLAY GELSİN SEVGİLİ ARKADAŞLAR......
BENİM NAÇİZANE DÜŞÜNCELERİMİ DAHA ÖNCE BNTAS VE CEMAS ÖRNEKLERİNİ VEREREK AÇIKLAMAYA ÇALIŞTIM...VE ALIM İÇİN ASLA VE KAT'A ACELE EDİLMEMESİ TARAFTARI OLDUĞUMU SÖYLEDİM....YILBAŞINDAN İTİBAREN 4.88 FİYATTAN BİR GÜN BİLE YERİNDE SAYMADAN 14.38 FİYATINA KADAR GELDİ VE SONRASI MALUMUMUZ.....
BENCE ELİNDE MAL BULUNAN ARKADAŞLAR ALIM İÇİN ACELE ETMESİNLER DERİM...ÇÜNKÜ; HİSSE FİYATI DÜŞERKEN/DÜŞMEYE DEVAM EDERKEN ORTALAMA YAPMAMAYA ÖZEN GÖSTERMEK LAZIM....BENİM GİBİ HENÜZ ALIM YAPMAMIŞ OLANLAR İSE; KENDİLERİ BİLİRLER....BUGÜN DE AĞIRLIKLI ORLAMA DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR MAALESEF...ŞU ANDA AO: 6,918.....HİSSEDE İŞ, ZİRAAT, GARANTİ, HALK VE AK EN İYİ 5 ALICI İKEN, DEUTCHE, CİTİ, MEKSA , TACİRLER VE İNFO EN İYİ 5 SATICI.....
KARAR SİZLERİN ARKADAŞLAR......saygılarımla
---yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir---
akşam brüt takas gelir herhalde artık hayırlı olsun bunu yapmaya çalışıyorş şeref yoksunları.
ayenci arkadaşlar geçmiş olsun zararınız büyük düşüşüş sebebi nedir diye geldim buraya
hiise çıkarken alını düşerejen satılır bunu unutmayın asla
Kesici uygulayacağına 2 gün tahtayı kapatın daha iyi adamlara wc molası veriyorlar
İLAVE OLARAK, İLK SEANSTA AYEN'DEN PARA ÇIKIŞI OLMUŞ.....BİLGİLERİNİZE.....saygılarımla....
Ek 17932
Nereye kadar satacaklar ky bu kadar vermeyeceğinin göre
Taban olsa da aralardan boşuna almasak, dipten alırız en azından, piskopatlara çattık anlaşılan. Kaç ay buralarda bekleyeceğiz acaba?
Ulan küfür etsem bana yasak gelir. Aklınıza hangi küfür gelirse bilin ki ben yaptim
HUAWEI G610-U30 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye düşüyor bilgisi olan varmı
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimsede yokmu bu hisse
manyak eder bu hisseler adami
Bu hissede gerçek yabancı yok . hiç olmadıda yabancı 2 ay önce 4 lü fiyatlardan almayacak 14 lü fiyatlardan milyonlarca ayen hissesi alacak hemde bu kadar sığ bir tahtada. yabancılar o kadar saf değiller. Kişisel düşüncedir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Satan bellide alan kim
1mart en düsük 11,56 26 mart en düsük 14,10 mart ayında yabancıların en çok aldığı hisse bu ortalamadan aldıklarını kaça verdiler acaba
Satan yatırım finans yükseliş zamanında 4 milyon lot alımı olmuş son bir kaç aydırda 2 milyon lot satışı olmuş , ve son olarak 2 milyon lot var halen elinde..
Hisse daha önce yabancı alımı gösterilmek suretiyle yabacı kurumlar üzerinden yneticiler tarafından işlem yapılmış yani yabancı alımları tamamen fake.
Yatırım finans satışları sona erdiğinde hisse bir müddet yataya girer. Alanlar içinde güçlü şekilde bir aracı kurum yok daha çok küçük yatırımcılar
Gecmisini geleceğini s.k.m
Yatırım finansın satışlarını
Karşılayan kim bu kadar lotu.
Ky alamaz.
........cumamız mübarek olsun sevgili arkadaşlar........
Hayırlı cumalarınız olsun
buralardan aldım devamlı düşecek değil ya bu yataya sarması gerekiyor artık
yok abi siz bunun mezar taşını yaptırın, sıkmışlar milletin ümmüğünü
Bu kağıt 14 günde 14 ten buralara
Neden düştü. Şirkette bir sıkıntımı
Var.
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:[/SIZE][/B][/COLOR]
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
HAYIRLI SABAHLAR....ŞİRKET, KAR AÇIKLADI...VE ŞİRKET AÇISINDAN HERHANGİ BİR SIKINTI YOK...ANCAK, ŞİRKET; BEDELLİ, BEDELSİZ, TEMETTÜ VS. AÇIKLAMADIĞI İÇİN 14'LERDEN BURALARA GELMİŞ OLMASI MUHTEMEL.....O YÜZDEN ALIM İÇİN BU HİSSEDE HİÇ ACELEM YOK......HAYIRLISI.....
---yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir---
Üç yılda buraya getirdiler sonra şişirip patlattılar. Grafiğini inceleyin.
Haftalık Hisse Yarışmamıza Kurallara uygun 3 hisse seçin
Bir hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...89#post1985989
Yatırım finans bir dur da kağıt tepki versin
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne yapmak lazım
14 ten alanlar ne yapsın.
Bundan sonra ne olur
Noluyooo ya bu salak kağıda yaaa
Senin gibi kağıdın gelmişini geçmişini her gün birisini.................
bu kağıdın tek düşme sebebi alttan aldığını zanneden uyanıklar
Yeter AMK bu ne yaa bir ağırlıklı ortalama olur kağıdın tepki verdiği yer olur herkez açığa satıp aşağıdan alma derdindemi ben çözemedim ,8,20 den beri ortalama düşürmeye çalışıyorum ama mermide bitti.
18 nisan seans sonuna kadar hissede açığa ve kredili işleme kapalı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir kaç gündür yatırım yüklü satış yapıyo, patron olduğunu sanmam, nerde sonlanıcak bende merak ediyorum, zaten çıkışa başladığı fiyatlara yaklaştı.. buralardan toparlanabilir..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.