sabahları kuş sitesine bakarım haber vs günlük tredar yaptığımdan ne zaman baksam hazırmısınız tavan yapacak hisseleri veriyorum diye yazanlar çok bana komik geliyor:)
Printable View
geçen cuma hafta hektaş ve sasa aldım, hektaş tahminin zaten diplerde, sasa çekilirse 39-40 lara kadar çekilebilir benim tekniğe göre. Oradan da maliyet yaparım önemli değil.
Ancak endeks gidecekse bunları da bir ara devreye sokacaklar bankalar gibi kanaatimce.
Endeks mühendisliği için yaparlar, paladan korkulur :)
ytd.
secbul okuyorsun buraları. sen kazandın kardeşim. gel sidik yarışı yapmayacam.
Tuik ve Enag ın verileri ilk kez paralel geldi. Birşeyler değişmeye başladı demek...
bear şu derecelendirme kuruluşlarının sende numarası vardır.
arayıp bir fırçala şunları.
kankim size güvenip mala gömüldü ama sizin gılınız kıpırdamıyor de.
üjj beşş kademe yükseltsinler şu notları.
hissede olmak bezdirdi, nakite geçeyim artık. asdasds:he:
Bakan Mehmet Şimşek:
Enflasyonla mücadelenin biraz zaman alacağını biliyoruz. Geçiş dönemindeyiz. Enflasyonu kontrol altına almak ve daha sonra düşürmek için ne gerekiyorsa (parasal sıkılaşma, kredi politikası ve gelirler politikaları) yapacağız. Sonuçta sabretmemize değecek.
Enflasyonla mücadelede kesinlikle kararlıyız.
araba hisselerini taşıyan kurumlardan bazıları çoktan beri tahta değişimine başladı , ulaşım gelecek bilançodan önce tahta oradada değişimler olacakdır , bu yüzden tup,eregl,sasa üçlüsü yaptım endeks ağırlığı olan tahtalar kenara gelecekse karşılarına endeks ağırlığı olan geride kalmış tahtaları koyacaklardır .Tup toparlanan marj ve temettü hikayesi , eregl aynı şekilde toparlanma kendi iç hikayesinde gelişmeler , sasa yeter artık iyi bir düzeltme devri geçirdi yavaş yavaş kıpırdanmalı 2023 açılacak tesisi vs 2 kap vs bakar bizim borsada:) diğer 2 tahtam koç ykbnk ortak hareket ediyor ha o meşhur yabancı gelecekse bu sektörler ilk tercihleri olur .Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada yeni öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun inş.
8000 üstü yeni vade ile birlikte Beklediğim gaza basma geldi akşama doğru 2.5-3+ olmalı.
8400 8500 çok hızlı 8800 9000 lere savrulmalı bir çıkış bekliyorum.
Hadi bakiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Sabah yukarıdan açılan kağıtları verip bankalara yüklendiler. Bankalar yeşil yakıyor bazıları kırmızı yakıyor aynı anda.
14,35 tekrar gönderildi....
https://i.hizliresim.com/qp5gl4o.png
Yalnız hacim az. Hadi geçen hafta bayramdı seyrandı tatildi de bu hacimle bu piyasa çok dayanmaz.
nijer uranyum fiyatlarına zam yapmış, eski fiyat 0.8 euro imiş, şimdi kanada fiyatlarıyla satacakmış yani 200 euro, fransaya 220 milyon euro olan uranyum ihracatı normal fiyatşarla 54 milyar euro ediyor.. yani fransa her sene 50 kusür milyar dolarlık uranyumu çalıyormuş nijerden.. afrikanın en fakir ülkelerinden biri bu nijer, yüzde 80 elektrik yok, su yok, aç bilaç yaşayan bir halk
bu batılılar kadar aşağılık bi ırk olmamıştır insanlık tarihinde
kemal,
nas orada duruyor bize ne oluyor .
bu işin sonu yerel seçimden sonra ImF demedi deme.
ama en çok hoşuma gideni kim bozdu bu ekonomiyi havası yapıp sonra çıkıp biz düzeltiriz konuşmalarını ilgi ile dinlemeyi seviyorum:)
Hayirli işler. Isc de satan gene infoyla bofa mi? Tesekkurler.
Şimşek = Kemal derviş
nas la çıktığımız yol şimşeğe verilen reçete ile normal bir yola girildi.
yerel seçime kadar reçete belli kararlarla uygulanacak şuanda alınan kararlar ekonomik , belirli dönem içinde bunu süsleyecekler adalet anlamında süpriz kararlar çıkabilir havayı dağıtmak için.
bu reçetenin devamlılığı için sıcak para gerekli sudilerden istedikleri parayı bulamadılar , batıdan para çekmek istiyorlar bu işler sadece ekonomik adımlarla olmaz o hamlelerde yakında gelir , devamında depremin getirdiği 105 milyar dolarlık ek yük ve yanlış politikalar derken IMF şartları sorulmaya başlanır .
Bu ülkede olmaz denilen her şey vakti saati geldiğinde olmuştur
seçimden önce kredili işlemleri takip edin burada ımf den alıcağınız paraya bağlı bu enstrümanları durumu bunu yazın turistlerden gelecek dolarla bağlarlar borsa seçime kadar yukarı hareketine alınan kararla düzeltme ve kar satışı ile 3-5 aylık yatay hareketle devam eder , döviz aşağı gelir bu seneryom çalışırsa.
Bugünlük de yevmiye çıktı üç günde böyle hacim yaparsam Matrix PC verisini alırım bu ay çok yapamam diye sadece cepten gedik trader almıştım ama bu ay da sanki go go olcak. Muhtemelen bu hafta içi teminat eksikliği sebebiyle satış olur ufak ufak
Önce bi gri listeden çıkalım da sindoma.
IMF öyle hop diye bi kamyon parayı boca etmez.
Sizden bi takım istekler listesinde bulunurlar.
Bunları tam olarak yerine getirdiğiniz zaman kredinin ilk dilimi açılır.(mesela yüzde 20 si)
sonra başka istekler 2. dilim falan bu şekilde devam eder.
Hop diye 50 60 milyar dolar boca et falan yok yani.
istekler ilk dilim
istekler ikinci dilim falan..
Bunlar RTE tarzı değil.
Memed abi nin seçimlere yakın şutingen del piero olmasını bekliyorum tam tersine.