Karahan: Dezenflasyon aşırı likiditeden ve sermaye akımlarının yarattığı kırılganlıktan kaçınmayı gerektiriyor. Bu ödünleşimleri iyi yönettik-Bloomberg HT
Printable View
Karahan: Dezenflasyon aşırı likiditeden ve sermaye akımlarının yarattığı kırılganlıktan kaçınmayı gerektiriyor. Bu ödünleşimleri iyi yönettik-Bloomberg HT
Borsa rekor kırdı zirvede, herkesin kazançtan mutluluktan uçması gerekiyor değil mi?
Çevremde ki herkes zarar da, tam bir ülkemiz klasiği,
Lafta Everest tepesindeyiz gerçekte ise Mariana çukuru.!:kahkah:
ABD eski başkanı ve yeni başkan adayı Donald Trump’a miting alanında silahlı saldırı düzenlendi . Saldırıda Trump kulağından yaralanırken kurşunun isabet ettiği 1 kişi hayatını kaybetti.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...44e23ae779.jpg
Adalet Bakanı : İzmir Konak'taki yağış sırasında elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada, 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Erdoğan : 15 Temmuz’un işaret fişeği esasında bizim “ one minute” çıkışımızdan hemen sonra atıldı
günaydın iyi haftalar
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: (En düşük emekli aylığı zammına ilişkin) 10 Bin TL olarak öngörülen asgari ödeme tutarını da 12 bin 500 liraya*yükseltiyoruz.
Erdoğan: Sokağa, pazara, çarşıya kulak tıkayan bir iktidar olmadık, olmayacağız, 22 yıllık süreçte insanlarımızı enflasyona ezdirmedik, aynı şekilde devam edeceğiz
15 temmuz olunca iktidar ve çevresi havaya giriyorlar,darbeciği kim önledi Atatürkçü subaylar,ödül olarakta uzun onları görevden men etti 2'ci kısım olarak yobaz kısımın yolunu açtı,20 temmuzda ise kendi darbesini yaptı,galiba kendisini akıllı sanıyor:he:
Vergiler akp lilere gidecek . akp iktidarı tam bir kara delik oldu ve TÜRKİYEMİ vergi cehennemine çevirdi.artı birde kayıp kaçak yok hesap işletim yok bu yok şu ücretleriyle etrafımız doldu.Vatandaşı boğuyorlar ve ÜLKEM'den kaçırtırmaya çalışılyor.
Burada 1 araba fiyatına dışarıda 2,5 araba alınabilmesi
Maaşların oraların 5 ila 10 da birine olması
Çinliler bile ucuz işçilik için buralara gelmesi.
Stratejik çinlilere burada 300 milyar dolarlık yatırım yaptırıp.batının oyununu bozabilmek bunun içinde bopçulardan en önce kurtulunmalı muhalif geçinenlerde bile bopçu çok.
BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre Borsa İstanbul Pay Piyasası'nda işlem gören KZSDR.V kodlu varantın piyasasında emir ve işlemleri nedeniyle Levent Üstündağ isimli yatırımcıya 17/07/2024 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" tedbirleri uygulanacak.
https://www.borsagundem.net/haber/bo...etirdi-1807768
:ok:çok doğru bir anlatım yazıt,zaten dinlerin doğuşuda sümerlerlen başlar,yobazlar benimsemez,sanki başka yazı türü vardı önceden,bütün yazıtlar hep buradan alınır kalemlerlen kitap defterlere aktarılır,yazı öncesi şekilleri çözmek çok zordur,çünkü manası lastik gibi uzar gider çektiğin yere doğru,mesela trt hemen çözmüş göbekli tepe şekillerini,neymiş ibrahimin babası zamanındaymış göbekli tepe ile ilgiliymiş,lavuk geri zekalı kesim bunlar,arada tam en az 5000 sene fark var,zaten alay konusu oldular,ama onlar için fark etmez,yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyen güruhlar.
Mesela ben chp içinden bilirim,adam 30 senelik üye en az ,para için ruhunu satmış aka geçmiş,şimdi %68 ile gümbür,gümbür geliyoruz diyor,beni gördüğü yerdede fellik,fellik kaçıyor,sizin kafanızı keseceğim dediğim zamanda siz darbecisiniz diyor :seyt:
Not=parti içinde çok tanıdığım vardı konuşurken mangalda kül bırakmazlardı,çoğu üyeliğini sildirmişti,neymiş çoluk çocuğunun geleceğini düşünürmüş,hepsi bok oldu çıktı çoğu işe bile giremedi,sorduğumda sen varlıklısın sana birşey olmaz diyorlardı,böyle güruhlar çok parti içinde.
ABD Başkanı Joe Biden'ın Covid-19 testinin pozitif olduğu açıklandı
yunan bozuntu sanatçı dediklerinde bile karın ağrısı var.
Burada da ATATÜRK karşıtları da o zaman bana yunan
Çeşme
Birde
akp li yada akp yarayan suçlar hep cezasız ne biçim bir adalet
En uyduruk ülkelerden bile daha kötü duruma düştük hak hukukda.
Vatandaş mahkemelere güvenmeyince teksas'a döndü ortalık.En ufak anlaşmazlıklarda bile.
günaydınlar
Vergi en düşük gelirliler ve orta direk için soygun yeri,haraç,yağmaya dönmüştür.YTD.
Hesap işletim,okuma bedeli,dağıtım bedeli asfalt vb de dahil.
Dünya genelinde internet alt yapisi ile ilgili sorunlar yaşanıyor
Microsoft 365 Status tarafından yapılan açıklama:
“Kullanıcıların çeşitli Microsoft 365 uygulama ve hizmetlerine erişimini etkileyen bir sorunu araştırıyoruz”
Londra Borsasını işleten LSE Grubu, haberlerin yayınlanmasını engelleyen küresel bir teknik sorun yaşadığını bildirdi.
Thy basın sözcüsü : Değerli yolcularımız, Dünyada havacılık da dahil farklı sektörden birçok şirketi etkileyen yazılım kaynaklı bir problem yaşandığı tespit edilmiştir. Kısmi olarak etkilenen operasyonlarımızdaki bu sorunun giderilmesi için gerekli aksiyonlar alınmaktadır. Operasyonlarımız kademeli olarak normal seyrine dönmektedir. Yaşanan aksaklıktan dolayı siz değerli misafirlerimizden özür dileriz.'
günaydınlar
Denizbank : Değerli Müşterilerimiz,
Kullandığımız global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle ülkemizde de birçok kurumu etkileyen kesintiler yaşanmaktadır. Bankamız, söz konusu aksaklığın giderilmesi ve tüm kanallarımızın en kısa sürede hizmete açılması için çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
BTK: (Global kesinti) Yaşanan aksaklığın siber saldırı kaynaklı olmadığı tespiti yapılmıştır
O günleri yaşayan biri olarak hem gözlerim yaşardı hem de bir kere daha kahroldum.
https://www.youtube.com/watch?v=lWKC65Ulw2I
Sofra yaygısını kefen yapmakla olmuyor bu işler.
Thy : Dünyada farklı sektörlerden birçok şirketi etkileyen yazılım kaynaklı problemin çözümü doğrultusunda operasyon yoğunluğumuzu düşürmek için çalışmalar yapmaktayız.
Uçuşlarda aksama yaşanmaması adına bazı seferler iptal edilecek olup, uçuşlarımız en kısa sürede kademeli olarak normal seyrine dönecektir. Yaşanan aksaklıktan dolayı siz değerli misafirlerimizden özür dileriz.
Marmara denizinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Çok iyi anlatmış Yılmaz Özdil
15 Temmuz Aslında Nedir? - Yılmaz Özdil
https://www.youtube.com/watch?v=jcCXOemFDMM
Moody's Türkiye'nin kredi notunu B1'e yükseltti görünümü "pozitif" olarak sürdürdü
Moody’s böylece Turkiye’nin kredi notunu iki kademe birden arttırmış oldu