Tık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tık
Hissede sanırım sadece uzun vade yatırımcılar var. :)
Kap gelmiş. Müthiş diyorlar. Yarın şenlenirmiş. Investte bayram havası var. Ama h ha Ytd.
Araştırmadan iş yapmayın.
İyi ki bilanço iyi gelmiş ya kötü gelseydi [emoji23]
Haklısınız, Kar diyelim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Bloga #AKCNS 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Bu hissede pek kimse yok sanırım..
Bilanço geldiği halde analiz edip yorum yapan olmamış..
Tahtadaki hisse Fiyat hareketlerini izlediğim kadarı ile,Kendi halinde
*şeker yatırım, akçansa için 19,30 tl hedef fiyatla 'tut' tavsiyesini korudu
Sen onlara takılma onlar saka yapıyor. . . . . neden mi?
Aynı bilancoya
Halk yat. 22,10
deniz yat. hedef yok
vakıf yat. 19,40
oyak yat. 20.90
iş yat. 15.36
yani işin özu sen yolunu bilmiyorsan kılavuzun kargaysaaa . . . . .anladın sen onu.
baska acıklayan varsa su an gözumden kacmıstır. ama . . . . . . . kağıt 20 lerdeyken 15 fiyat hedefi neyin nesi? bunlar neyin kafasını yasıyor. 22 hedef verenle aranızda ne fark varki bu kadar korkunc fiyat farkı cıkıyor?
terziysen kendi sökuğunu kendin dikecen yoksa baska terzi adamı dikmez . . . . . iker
saygılarımla,
A1 ve Garantideki yatırımcılar tahtada istedikleri gibi at koşturuyor. Bile bile baskılıyorlar. Şu boğa piyasasında hisseyi götürmeyeceksinde ne zaman götüreceksin? %1-2 kar'a işlem yapıyorlar. Yazık.
Temettü ve kanal istanbulu sabırla bekliyorum. Karımızda güzeldi. Hayırlısı. Aman ga ytd.
Grafikten anlamam ama düşeni kırdı mi ne onun gibi birşey. Zaten grafikten ite kanal ist. ICIN bekliyorum. O kedi buraya gelecek. Ne zaman bilmiyorum. Ama ısrarla inatla beklemeyi düşünüyorum. Inş. Çürüyüp gitmem. : )) aman ha yatırım tavsiyemiz yoktur haa.
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kanal İstanbul'a devlet garantisi verildi
Resmi Gazete'de Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanuna geçici madde eklenerek Kanal İstanbul'a devlet garantisi verilmiş oldu.
Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanuna geçici madde eklenerek Kanal İstanbul'a devlet garantisi verilmiş oldu.
TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Cevahir Efe Çelik, kararı Twitter hesabından duyurdu.
Resmi Gazete'de yayıımlanan geçici madde şu şekilde:
"“GEÇİCİ MADDE 4 – 15/3/2020 tarihinden sonra ihalesi yapılmış ancak bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihte henüz uygulama sözleşmesi imzalanmamış, yurt dışından finanse edilmesi planlanan yap-işlet-devret projeleri kapsamında, 1l/A maddesi uyarınca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı özel bütçeli kamu idareleri tarafından imzalanacak borç üstlenim anlaşmalarına, ilgili idarenin borç üstlenim anlaşmasından kaynaklanan yükümlülüklerinin yerine getirilmesini sağlayacak şekilde, 4749 sayılı Kanunun 4 üncü maddesi ile 8/A maddesi hükümlerine tabi olmaksızın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da taraf olabilir.”
Kağıdı,22 liradan verdiler elimize.. Bugün 17.tl ye inmiş .Tavana yapışsa neeee,,duvara asılsa neeee..??.
Çimsa ile Akçansa yı birleştirme yapacaklarsa,belki o zaman bir şeye benzer...
https://csb.gov.tr/arama?ara=Kanal
Linke girin ve duyurulara bakın. Hayırlı olsun
25inde onayanmis dun tavan olmasi lazimdi
Tavanda kaç lot var acaba? Teşekkürler.
820 bin var
Kağıt ; Kanal İstanbul ve Genel Kurul gazı ile 20.72 TL den Tavan açtı ve Gün sonunu da yine Tavandan kapattı.Forum sayfasında kimseler yok..
Genellikle,Benim sattığım kağıt yükselmeye, Aldığım kağıt da düşmeye devam eder..
Bugün, Hükümet ve piyasalardaki belirsizlik nedeniyle,bu kağıdı Tavan'dan sattım çıktım..Bakalim yarın gidişatı nasıl olacak...
Bekleyen arkadaşlara hayırlı kazançlar olsun derim..
Döviz borcu olan şirketlere tahmini kur farkı tutarı:
31.12.2020
Dolar : 7.3405 TL
Euro : 9.0079 TL
31.03.2021
Dolar : 8.3258 TL ( Kur 0,9853 TL artmış)
Euro : 9.7688 TL ( Kur 0,7609 TL artmış)
Döviz borcuna göre üç aylık bilançoya yansıyacak kur farkı ?
Bakalım ne zaman hareketlenecek buralar. Tarihe not 09.04.2021 17:08 itibariyle Akçns 18.77 - 19.84 gün içi aralığında 19.08 satış ile işlem görmekte.
Hedef 50 olsun nuhdan eksiğimi var.
50 makul bir rakam. Eksiği var tabi biraz nuhtan o kadarda olsun
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haziran çok sicak gececek belli.
Heç dadı yok borsanın haliylede Akcns ninde dadı duzu yok.
maşallah bu havada tavan çekmiş helal olsun
Kanal istanbul yapılamayacak olsa bile köprülerinin yapılacağına ikna oldu galiba piyasa? :kahkah:
Kesinlikle aynısını düşünüyorum. Ama piyasa hala ikna olmuş değil. Projenin başlayacağı ama bitirilemeyeceği düşüncesi egemen görüş.
Bu proje ile genel bütçenin bozulacağı argümanı, yap - işlet-devret sistemi ile ötelenip önümüzdeki yıllara tevil edildi aslında.
Ancak Rusya ilişkisi enteresan. Montrö anlaşmasının aleyhine bozulacağı endişesi, Rusya'nın covidi öne sürerek turist göndermeme kararında olduğu gibi rusya'daki inşaat şirketlerimizin
alacakları hususunda kozlarını kullanacağı hatta Suriye dahil askeri konularda baskı yaparak projeyi erteletebileceğini düşünen kesim etkin.
Bu kesimin yanıldığını düşünüyorum. Bireysel olarak siyasi tarafı bir yana çevre felaketi projesi olarak görsem de akçansa için ciddi bir katalizör olacağından buradayım.
Herkese önce sağlık ve huzur sonra bol kazanç dilerim.