http://www.hisse.net/topluluk/showth...242#post880242
Hisse yarışmamız bayramda da açık alalım haftalık tahminlerinizi
iyi bayramlar
Printable View
http://www.hisse.net/topluluk/showth...242#post880242
Hisse yarışmamız bayramda da açık alalım haftalık tahminlerinizi
iyi bayramlar
İnşallah balondur, dediğin gibi bayram sonrası çıkış başlar, hepimizin istediği bu. Hayırlı bayramlar...
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doco kaliteli bir hissedir.Tarihinde hiç böyle zor duruma düşmemisti.Toparlaması yakındır merak etmeyin.Buralardan kaçırmadan maliyetlenmek çok akılcı bir iş olur.Belkide doco bir daha buralara bir daha görmez.Bu bir fırsattır. KAÇIRMA....Ytd dir.
Bizde kaliteli hisse ye aldık bekliyoruz, hatta daha aşağılara inmez diye 280 lerden tekrar alıp 160 olan maliyetini 220 yaptım ama malesef, beklenmedik sıkıntılar yaşadık, herkezin görsüğü gibi, bakalım inşallah bir an önce toparlar.
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belirli bi trendi var gidip geliyor bu sefer biraz fazla düştü
Dusunceni kendine sakla acemice yazsan senin gibi bir suru acemiyi etkilersin yok tilki gibi sansarlik icin yazdiysan digerleri sendende zeki grafigine bakmadan almaz almayi dusununde kademeli girer haberin olsun
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GÜLDÜR GÜLDÜR show daki ` keşke benim olsa` gibi bu fiyatlardan alan çok şanslı demek çok doğru yaklaşım olamaz. Bir hisse bu kadar keskin aşağı düşüş yaptıysa altında böcek mi var çiçek mi var iyi araştırılmalı , yatırım kararı ona göre alınmalı derim. Eskinin Doco savunucusu ve onun iyi ekmeğini yemiş biri olarak bu sefer ki hareket benim çok hoşuma gitmedi , umarım ben yanılıyorumdur da bu hareket tamamen spekülatif hareket olarak kalır ve elinde yüksek fiyatlardan hisse bulunduranlar zararlı çıkmaz.
Doco yu bu kadar kötü durumda görmek isyeyen bir sürü insan var.Amaçları iyice aşağılardan alarak daha çok trade etmek ce daha çok kszanmak.Bu tipler yatırımcı ve borsacı olamaz.Ama Allah size firsat vermesin.Siz geri gelecek diyerekten bu kağıdı 250-260 tan maliyetlenenler var.Onlar napacak.İnsallah Allah kötü niyetli olanların sonlarını getirir.İnşallah.
Eyyyyy Doco ilk seans açılışında bir şahlan da görsün art niyetliler.Hep seni düşen bir hisse olarak görmek isteyenlerin ağızlarına bir kapat ta görsün millet....
8 bu hissede ne var böyle ? neden bu kadar düşmüş? Fibo 61.8 i bile kırmış !
Bayramınız Kutlu Olsun.......
Sayın forumdaşım, size bir abi bir kardeş artık nasıl kabul edecekseniz acizane bir tavsiyede bulunayım, elinizde hangi hisse bulunursa bulunsun ona namusunuz gibi yaklaşmayın, düşünce kem gözler çatlasın , allah düşmesini isteyenlerin cezasını versin gibi duygusal yaklaşımlar size DAHA FAZLA zarar verecek kararlar almanıza neden olur. Ne ben ne başkası istedi diye DOCO ya nazar değmez ve bizler gibi küçük insanların kem gözleri hissenin düşmesine falan asla vede kata sebep olmaz. Ben ilgilendiğim hisse dahada düşsün alayım diye beklemem tam tersi hisse sebepli yükselsinde alayım derim. Ben şu anda Doco da olsam niye bu kadar düşüyor arkasında ne var onun cevabını bulmak isterdim ama cevabı kem gözlerde aramazdım. Allah size gönlünüzdeki kazançları sağlasın.
183 lira kapanış yurt dışı kac kapamış şahsen doconun toparlanma yapabilceğine inanıyorum zaman mechul
Bu kağıt sadece ve sadece speklerin ve kodamanların trade yapıp tekrar alttan almak için uydurma ve gerçek dışı haberler yayarak panik havası olusturuldu.Yatırımcılar elinden hisseyi korkarak çıkarmak için adeta birbiriyle yarıştılar.Doco bundan dolayı düstü.Bundan sonra herhalde alışlar başlayacak...Ytd dir....
Merak etmesin hiç kimse.Nasılsa Maniplasyon yapıldı ise tam terside yapılabilir.Kar yapmış bir hisse sonucta geldiği yere tekrar gidecek.Bu sıkıntıların bu hafta giderileceğini inanıyorum.Bu hafta hisse geri alım kuralı işletilebilir...
Gürme mutfaklar Los Angelos ta ve pariste bugün itibarı ile açılmış.Gözünüz aydın...
Kap ta haber var, anlayamadım bu haberin hisse fiyatını yukarı çekmesi gerekirdi,
Avusturya borsası bugünkü fiyatı 44.090 Euro %1.03 lük düşüşe işaret ediyor. Bugünkü yurt dışı Euro /Tl paritesi 4.09 desek bu şartlarda Salı BIST fiyatı`nın 180 Tl civarında olması gerekecek.
Doco bu sene bazi is hacmi ve musteriler anlaminda kayiplar yasiyor ve bunun etkilerini bilancosunda yansitinca dusus oldu. Ilk olarak avusturya merkezli nikinin merkezini almanya ve isvicreye tasimasi ve ana sirket olan air berlin'in kontrollu iflas surecinde olmasi ve de henry am zug markasi ile avusturyada tren isletmesi ile olan sorunlari basini agritti agritiyor. Ayni zamanda catering hizmetini sadece havada degil formula bir ve dunya kupasi gibi sosyal eventlerde de yapan sirket bilanco yili itibari ile bu tarz etkinlik ( -yeterli sayida ) bulamamasi nedeniyle de sikintida. Ozetle teknik spekulatif dusunmektense daha cok onumuzdeki donemde piyasada yapacaklari yeni is baglantilari onemli. Su an hem oebb hem de austrian airlines icin gorusmeler var. bunlari veya benzer yeni is firsatlarini takip etmek ve etkisini gormek lazim.... gerisi hikaye......
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu hisse çok sağlam bir sabır istiyor.Sabırlı olanlar kazanır...Benim fikrim aniden bir çıkış yakalayıp hiç kimseyi alış şansı verneden çıkışa geçecek ..Ama zamanı var biraz daha müsadeli...Şahsi fikrim ytd dir...
Hisse nin fiyatı korkutuyor beni, adamlar hala veriyor ve karşısındakiler güçlü duramıyor, vallahi 150 tl ve altı 120 tl görülürse şaşırmayın, 250 den aldık halimize bakın-90000 tliram düşmüş 60000tl altına, bitcoin bile bu kadar tehlikeli değil
Bu hissenin avrupa kapanışı hangi linkte var arkadaşlar yabanci her gun gelip cakiyor. Avrupayi takip edelim bari :) ytd
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.wienerborse.at/marktdate...NOTATION=92588
Bu arada şimdiye kadar Avusturya da ki fiyatları takip etmediyseniz sizin için pek doğru olmamış derim.
Hocam haklısınız ama bu kagit döndüğü zaman tahtada benim alacağım kdr mal olmaz. O nedenle düşerken almak gerek. Biraz daha sabredecegiz . Link için teşekkür ederim ytd
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doco da büyük manipülasyon olduğu için fiyatı düşüyor diye bir görüş dile getiriliyor. Diyelim ki bu bilgi doğru da bu şirketin hissesi Avusturya borsasına kote ve bildiğim kadarıyla da Avusturyada işler bizim Türkiye gibi dingonun ahırı şeklinde olmuyor. Birileri borsada manipüle edip hisseyi düşürüyorsa yakalanmazsa ne ala ama yakalanırsa adamı oylum oylum fidan boylum yaparlar. Ha ! hırsızın , uğursuzun dini vatanı olmaz derseniz buna katılırım ama dedim ya orası Türkiye değil hile hurda yapanın, eğer yakalanırsa buradaki gibi bu yanına kar kalmıyor. Bence bu hususu da dikkate alıp düşüşün nedenini daha detaylı araştırmakta fayada var. Kendi düşüncemdir, hisseyi kötülemek yada pohpohlamak gibi bir niyete dayanmamaktadır yani ytd.
Doco senden bir hareket bekliyoruz.Hadi artık....
Sats sats sats
Dico da yeniyim 2017 temettü verdi mi arkadaşlar
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri bu hisseyi çok kötü baskı yapıyor.Herhalde iyice toplayıp ondsn sonra gotürecekler.Kafalarındaki bir rakam var taki oraya kadar verip ondan sonra gidecek galiba...
Ne teknik kaldı nede hisse artık soylenecek söz yok.
Kipa nın net karı eksi 200 Milyon en son net karı eksi 46 Milyon kağıt şu an da tavana koşturuyor.Bizim kağıt kar yapmış dahada nasıl düşebilirim diye hesap yapiyor...