teknik acıdan baya güzel oldu bir kac güne 4 leri aşabilir ytd.
Printable View
Dusmedigine göre vardır bir durum
2018 yılında zarar nedeniyle temettü vermeyecek.
Üst üste 2 yıl temettü vermemiş olacak..
Halbuki çok temiz temettü veren bir şirketti.
Ayrıntılarına bakmadım zarar yazıyor 2 yıldır.
https://www.google.com.tr/amp/s/m.sa...bu-satildi/amp
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dobur da satılmış...
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En sığ doğan hissesi bu zirvesi de 7 lerde
yatırım tavsiyesi değildir
bu hisseyi niye almıyorlar hepsi kapalı bu açık buralardan ben aldım yola devam edeçekmi
2 şatış geliyor olabilir hissede alman ortak açıklama yapmış demirörenle ortak olamam ben hisseden çıkacagğım demiş % 47 yakın hisse var bu yol ve yön ne tarafa döneçek,,,,,,,,,,
Taban alanı ise eksi açıyor yok demek lazım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavan olan hissi eksi açtı
bir şeyler oluyor 4.31 den 4.39 yazdım alamadım şu an 4.99 yazdım yine yok.................
dk bir devre kesici mi yiyor yoksa
ben olsam yukarı cekerdim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk defa cesaret edip ne olursa olsun diye dün 4.70 aldım az kazanacagız ya ikide bir kapayın elinize ne gececek alışlar bile gelmiyor
ikide bir durdurma ne bu ne aldırdılar ne sattırdılar +800 den-200 sizi kime hav edim
Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya'ya satılacak olması nedeniyle grup şirketlerinde ortaklar hisse satmaya başladı
Doğan Burda hissesinde hakim ortak Burda GmbH hisse satışına başladı.
Doğan Medya Grubu'nun Demirören Medya'ya satılacak olması ile birlikte satışa konu olan grup şirketlerinin hisseleri 3 gündür yükselişte.
Doğan Burda'nın yüzde 48.43 oranında ortağı bulunan Burda GmbH 325 bin 506 adet payı 4.6863 liradan 22/03/2018 tarihinde sattı. Satıştan şirket 1.525.419 lira gelir elde etti. Böylece şirketteki payı da yüzde 46.76'ya geriledi.
ŞİRKETİN KAP AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN...
GAZETECİ ZAFER MUTLU DA HİSSE SATMIŞTI
Doğan Gazetecilik'te payı bulunan gazeteci Zafer Mutlu tüm paylarını satarak şirketin ortaklığından çıktı.
Mutlu, 560 bin adet payını 22/03/2018 tarihinde 3.85-4 lira fiyat aralığından sattığını KAP'a yaptığı açıklama ile duyurdu. Satıştan Mutlu, 2.200.517 lira gelir elde etti.
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş Doğan Holding’in medya varlıklarını satmasının ardından D&R Mağazaları’nı da satacağını açıklayarak medya sektöründen tamamen çıkacağını iddia etti. Yarkadaş D&R’ların dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos’un sahibi olduğu Amazon’a satacağını ifade etti.
ne hisse be ömür yer bu ve devre kesenler neyse para batsın canımı kurtarım dedim az karala kaçarken ne oldu ise 5.17 gitmiş yanlişlıkla dogub atmışız kafayı yedirdi
doğan dakini demirören alır, burda nın satışlarını da karşılar böylelikle %51 çoğunluğu sağlar
ORTAK ADISERMAYE (TL)HİSSE ADEDİ%Burda GmbH9.472.3139.472.31348.43Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.8.804.6408.804.64045,02Diğer Ortaklar ve Borsa İstanbul’da işlem gören1.282.2221.282.2226,56
TOPLAM19.559.17519.559.175100
değil die biliyorum karışık yapıları bunların
ama tüm doğan dergileri burada satılıyor,
Satan satana yine iyi ayakta durdu
Dergi grubu şimdilik kalacak
Satışa konu olmayan dergi grubu ile ilgili olarak Faralyalı, şu anda bir satış düşünmediklerini kaydederek, şu açıklamayı yaptı: " Dergi grubunda şu anda bir satış yok. Blue TV'de grupta kalacak. Daha çok geleneksel medyanın dışında şeyler yapacağız. Daha çok yeni.... Oturucağız, stratejik bir plan yapacağız. Mevcut olduğumuz sektörler var enerji perakende sanayi buralarda varız. Bizim hikayemizde her zaman doğru dönemde doğru sayın alımlar yapıyoruz. Türkiyeye çok güveniyoruz inanıyoruz. Bu nedenle iyi fırsatlar çıkacaktır biz Türkiyeyiz sonuçta.
Sektör hak ettiğini verdik
Begümhan Doğan Faralyalı, satışa ilişkin hislerini ise gözleri dolarak şöyle ifade etti:
"İnsanız ve duyguluyuz. Ben 3 yaşındaydım.... Doğrusu bu sektöre hak ettiği herşeyi sonuna kadar verdiğimizi düşünüyorum çok huzurluyum elimizden gelen herşeyi yaptık. Çok öncülük yaptık bu sektöre zamanıydı yani."
Sosyal medya yüzünden DOBUR'da satıldı zannettik. Halbuki daha ilk KAP açıklamasında dergiden bahsetmiyor..
Haber nerede
Dohol de satılmıyor ama tavan tavan gerçi onun kasaya para girecek
Speğin yenimi haberi oldu
Akşam 5 te 4,96 iken 4.91 e alış yazdım çok aşağılardan sattım ******** bunlar
Dergi satıldı mi satılmadı mi net bilgisi olan var mi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satilmiyorsa yabancı ortak neden satıyor. Deutsche bugün satışların tamamını tek başına yapmış nerdeyse.
Doğan Holding'in medya varlıklarının Demirören Grubu'na satılması haberinin ardından ortak satışları devam ediyor.
Doğan Holding'in dergi şirketi Doğan Burda Dergi Yayıncılık'ın Alman ortağı Burda Limited hisse sattı.
Burda Limited, 4,68 liradan 325 bin 506 adet hisse sattı ve Burda'nın şirket sermayesindeki payı yüzde 48,43'ten yüzde 46,76'ya geriledi.
Bende anlamadım 5 e kadar ayılmadılar da sonra mı aklı başına geldi 4.91 den alış yazdım çok zararla aşağılardan sattım son 200 lotu da 4.40 karanlık odadan sattım
Faralyalı: (Doğan Holding) Dünyada medya sektörü çok büyük değişimlerden geçiyor, biz de uygun zaman diye düşündük-Dünya
23.03.2018, 15:10:04
Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faralyalı, medya grubunun 'ucuz satıldığı' söylemlerini "Aydın Doğan iyi bir tüccardır" diyerek yanıtladı.
Dünya Gazetesi'nden Jülide Yiğüttürk Gürdamar'ın haberine göre, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, aralarında medyanın amiral gemisi olan Hürriyet'in de yer aldığı medya organlarının Demirören Grubuna satışına ilişkin soruları yanıtlayarak, 40 yıllık güzel bir yolculuk yaptıklarını ve uygun zamanda teklifi değerlendirerek satış kararı aldıklarını kaydetti. Piyasa değerinin altında bir fiyata satıldığına yönelik bir soru üzerine, "Aydın Bey çok iyi tüccardır malının değerini her zaman korumuştur. Dolayısıyla bunu öyle düşünmüyorum" yanıtını veren Doğan Faralyalı, şöyle devam etti:
"Doğan Grubu'nda Hürriyet Gazetesi 60 yıllı oldu. Birçok sektöre girdi çıktı bu da 40 yıllık güzel bir yolculuktu. Dünyada da medya sektörü çok büyük değişimlerden geçiyor. Dolayısıyla bunu da biz uygun zamanı diye düşündük. Gelen teklifi değerlendirdik."
Dergi grubu şimdilik kalacak
Satışa konu olmayan dergi grubu ile ilgili olarak Faralyalı, şu anda bir satış düşünmediklerini kaydederek, şu açıklamayı yaptı:
"Dergi grubunda şu anda bir satış yok. Blue TV'de grupta kalacak. Daha çok geleneksel medyanın dışında şeyler yapacağız. Daha çok yeni.... Oturucağız, stratejik bir plan yapacağız. Mevcut olduğumuz sektörler var enerji perakende sanayi buralarda varız. Bizim hikayemizde her zaman doğru dönemde doğru sayın alımlar yapıyoruz. Türkiyeye çok güveniyoruz inanıyoruz. Bu nedenle iyi fırsatlar çıkacaktır biz Türkiyeyiz sonuçta. ". Şrfsz spek 3,10 geçe haber gelmiş 5 e kadar işim vardı 5 e kadar beni mi bekledin
Böyle bi ********lik olur mu
Ahlaksız bunlar üstadım. Y.t.d
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberi geç duyan benim gibi ky ler pazartesi satar kağıt taban olur. Deutsche de 5 tl den sattığı 1 m. Lotu 3 kusurlerden yerine koyar