Bu yazdiginizi sifir ihtimal olarak gorurum. Mumkun degil. Bugun Ertugrul Ozkok Fox'da konusuyordu. Referandum sonucuna herkesin saygi gostermesi gerektigini soyledi.
Printable View
http://www.birgun.net/haber-detay/ab...ti-155707.html
Alıntı:
Abdulkadir Selvi: YSK pimi çekti, bombayı bıraktı
Cevabınız için teşekkürler.Doğruyu söylemek gerekirse,bende aynı görüşteyim.Ama ağır ceza mahkemesinin aldığı zorla getirtme kararından sonra, kayyum söylentileri falan çıkmaya başlamıştı.
Şimdi çembere başka bir açıyı alalım:
Siz şahsen;
A.DOĞAN için ,özellikle sol görüşlü insanların bu forumda son iki aydır dillendirdiği...
" Yaranmak için her şeyi yapıyor "
söylemini nasıl karşılıyor sunuz?
(Özellikle Hürriyet'te atılan 'askeriye'de başörtüsü' manşetinden sonra genel yayın yönetmenini değiştirmesi falan...)
Bu dediklerinizi bütüncül olarak bakarsanız yine tutarsızlıkları var..
Her yere operasyon yapan bir iktidar, Ysk'ya neden yapmaz?
Yapamadığından olduğunu sanmam o kadar zor olmasa gerek, istese çok kolay yapabilirdi..
Sebebi zaten kontrolünde olduğu için midir acaba...?
Akp'deki fetöcülere dokunulmamasının sebebi halkın gözündeki imajını zedeleyeceği için operasyon yapılmadı, doğal seleksiyonla yedirerek, yavaş yavaş gönderilecekler.
Seçim zamanı, ama hiçbirini hapse şimdilik atmayacaklar, hatta sonra da dokunmayacaklar..
Zaten öyle birşey olacaksa AKP'de adam kalmaz..
Hepsi bu pisliğin içindeydi...
Kavganın asıl ve tek nedeni "RANT" yüzündedir.
Parayı ve gücü bölüşemediler, kavga ne zaman çıktı, kasetlerin içeriği neydi...?
Neyse..
Bu soruyu, Hulusi Akar'in son zamanlarda ozellikle muhafazakar cevrelere verdigi mesajlarla birlikte degerlendirmek gerekiyor. Muhafazakar kesimin onemli bir yazarini sivil kiyafetle ve Fidanla birlikte ziyaret etmisti. Medyada daha baska fotolari da cikmisti. Bu haberler ve fotolar muhafazakar kesime sempatik gelirken, ulusalci kesimde tepki cekmisti.
Bunlari ve ilintili diger haberleri bir dosyada toplamistim. Bunlari okuyup, sordugunuz soruya kapsamli bir cevap vermek icabeder.
2 hafta once yazmistim. Hukumet evlilik programlarini kaldiramadi. Halbuki Numan Kurtulmus cok kararli bir aciklama yapmisti.Alıntı:
Her yere operasyon yapan bir iktidar, Ysk'ya neden yapmaz?
Yapamadığından olduğunu sanmam o kadar zor olmasa gerek, istese çok kolay yapabilirdi.
Gecen hafta Zuhal Topal'in evlilik programina bir turbanli kizi dahil ettiler. Yapabildikleri bu kadar...
Aralarindaki kavga 2009'da ortaya dokulmustu. Tayyip agam, secimlerden once 40 fetocu adayin ustunu cizivermisti. O donemde internet medyasinda hayali isimlerle yazan bazi fetocu yazarlar, Tayyip agam icin "vatan haini" ifadesini defalarca kullandilar.Alıntı:
Kavganın asıl ve tek nedeni "RANT" yüzündedir.
Parayı ve gücü bölüşemediler, kavga ne zaman çıktı, kasetlerin içeriği neydi...?
Asil kirilim noktasi 2007'deki Aktutun saldirisidir. Bu saldiridan kisa bir sure sonra Tayyip agam Abd'ye gitti, Bush ile gorustu. Tayyip agam, fetoculerle ve Akp icindeki Gul grubuyla yollarini o tarihte ayirmisti.
Olayın,forumdaki arkadaşların subjektif bakış açısından ibaret olduğunu sezdirmeye çalıştınız galiba...
Şimdi çok önemli bir konuya daha parmak basmak istiyorum.Gece - gece sizi biraz yoracağız ama ... A.DOĞAN'ın damadının Trump'ın başkanlık koltuğuna oturması esnasında, törende bulunan üç kişiden biri olduğunu kefeye koyacak olursak...
ABD ile yakınlaşmamızda(Mayıs'ta ABD'de Trump - Erdoğan görüşmesi var) , A.DOĞAN nemalanabilir mi?
Evlilik programlarına karşı olduklarını sanmıyorum, dışarıya öyle bir söylem ortaya koymaları gerçekten öyle düşündükleri anlamına gelmez..
Bence halk ne kadar uyku halinde tutulursa o kadar iyidir, bütün güç delisi iktidarların ana amacı budur..
Ayrıca evlilik programlarını kaldırmaya bile sözü geçmeyen bir iktidar var demek ve buna inanmak çok komik bir durum değil mi? Bütün televizyonlar kendilerinin propaganda aracı gibi zaten... Kendi işadamlarına ait değil mi çoğu...!
Biz zaman olarak çok sonra şahit olduk ama bölüşme kavgası çok önce başladı, mirası paylaşamadılar..
Sonra birbirlerine ihanet ettler, yol arkadaşıydılar ve birlikte yaptılar herşeyi..Yaptıkları tüm hareketleri gizlice kayıt altına bile aldılar.
"Ne istediler de vermedik" bile dendi.
İnsan açgözlüdür halbuki, hep daha fazlasını ister ama bunu görememek ve bilememek ne büyük bir gaflettir...!
Ergenekon dalgalari ve davalari sirasinda Taraf gazetesi; Tsk'ya saldirirken, Tayyip agami destekliyordu. Dogan medyasi ise Tsk'yi desteklerken, Tayyip agama saldiriyordu.
Bugun Taraf gazetesi var mi?
Nemalanmaktan kasit maddi nemalanmaksa dikkatli olmak icapeder. Zimtufa Koc baya iyi nemalanmisti. Siyaseten nemalanacaksa tabii nemalanacaktir. Dogan medya Turkiye siyasetinde belirleyici olacaktir.
http://haber.sol.org.tr/dunya/abden-...di-olur-193131
Alıntı:
AB'den ilk açıklama: Artık Türkiye'nin AB üyeliğinden bahsetmek komedi olur
Memet abiyi unutmayalim. Memet abi duzgun adamdir be ya...Alıntı:
mehmettuluce4†@mehmettuluce4
Akp'nin islamci kanadi bu secimde asil fireyi veren kanat oldu.Eski bir islamci olarak gozlemim bu.
Laftan ibaret bu ya...Asıl MHP'nin tabanı ciddi fire verdi.Yalnız, İdam geri gelir ve bu olayı bir şekilde bahçeli sahiplenebilirse, belki tekrardan tabanıyla bütünleşebilir...Alıntı:
Akp'nin islamci kanadi bu secimde asil fireyi veren kanat oldu.Eski bir islamci olarak gozlemim bu.
Hakkımızda hayırlısı... Size ve forumdakilere iyi akşamlar dilerim hocam.
Estagfurullah abi, iyi aksamlar...Alıntı:
Hakkımızda hayırlısı... Size ve forumdakilere iyi akşamlar dilerim hocam.
Keske...Ben short devam edecem...Alıntı:
â @July707â†@July707
Yarın sabah terör biter
Petrol fiyatları düşer
Turistler Türkiye'ye akın eder
Dolar 2 TL olur
Cuma' ya Şam'da namazdayız..
yahya m. madra†@ymadra
Yeni Türkiye’nin idari modeli, eski Türkiye’nin kadim sorunlarını çözebilecek kabiliyette olmadığı gibi derinleştirecek gibi gözüküyor.
yahya m. madra†@ymadra
@ymadra adlı kullanıcıya yanıt olarak
Kısa vadede kortizonla ayakta tutulan TR ekonomisinin orta vadede oldukça sıkıntılı bir döneme gireceğini zaten tüm iktisatçılar söylüyor.
yahya m. madra†@ymadra
Yeni Türkiye'nin bu yapısal sorunları çözecek yeni hiçbir özelliği yok, tam tersine hukukun bağımsızlığına duyulan güvensizlik ciddi 1 zaaf.
turkiyede hukuk yoktu ki
fettuseytanin hashasileri hertarafi haksiz hukuksuz bir sekilde milletin hakkini yiyerek soru calarak hukuku alasagi ederek hertarafi sarmisken,
kumpaslarla , sahtekarliklarla , duzmece video ve senaryolarla,
kendillerine eyvallah etmeyen meslekdaslarini , ordu mensuplarini , politikacilari , toplumun her kesimden yetkin insanlari korkutarak, besleyerek, tuzaklarina dusurduler, yada islerinden guclerindan ettiler, hapislerde surundurduler yillarca .
hukuk o zaman vardida simdi onlar temizlenirken mi hukuk yok, daha kotusu nasil olabilir ki?
Doğan grubu hareketlendi,bu iyi...
Mesela DOHOL , % 8,70 artı yazıyor şu anda....Ditaş % 6,67....DGZTE % 4....Hurgz % 12,68 vb.
Yaradı referandumdan çıkan evet.
Selvi: Topla gelseler Kılıçdaroğlu'nu yıkamazlar
ilhan tanir†@WashingtonPoint
@WashingtonPoint ve @hasavrat adlı kullanıcılara yanıt olarak
Birden 167bin sandık ve 55 milyon seçmene düşüyor . 7 bin sandık ve 3 milyon seçmen 20.10 ve 20.30 arasi YSK ekranında kayboluyor. !!
Alıntı:
coşkun edip soykan†@edipsoylu
@hasavrat ve diğer 2 kişiye yanıt olarak
1-mesele şu değil mi?20:10 da çekilende 174.409sandık 58.291.898seçmen
18.22 çekilende 167.068sandık 55.319.222seçmen bu normal değilmi?
Alıntı:
2-erken saatlerde az sayıda sandık açılmış 18.22 de saat 20:10 ise sandık sayısı artmış ve seçmen sayısıda artmış buradaki problem nedir?
Alıntı:
3-yalnız bu saatlerle kullanılan oy sayısı geçerli oy sayısında problem var,174.466 ilk saatlerde olan sandık sayısı 90.000 açılmış
Alıntı:
4-ise o zaman saat 18:22 de açılan sandık sayısı 167.069 açılan sandık say 142.829 doğal olarak 174 sandıkla başlayan ilk saatlerin sayımı
Alıntı:
5-çünkü 22 milyon geçerli oy görünüyor daha sonraki saatte çekilen foto 18:22 olanında sandık sayısı 167.068 e düşüyor nasıl oluyorsa
Alıntı:
6-ve seçmen sayısı da 58 küsur milyondan 55 küsur milyona düşüyor gerçekten ilginç saatler konusunda netlik oluşturulursa burada epey büyük
Alıntı:
7-bir problem var görünüyor;burada 174.049 sandık sayısının olduğu saatin 18:22 den önce olması gerekir çünkü orada 90.000sandık açılmış
9-bu nasıl bir işleyişmiş bunu YSK ya sormak lazımAlıntı:
8-18:22 de 142.829 sandık açılmış ve 58 milyonluk seçmen sayısı 55 milyona düşmüş bu YSK ya sorulmalı eğer doğru fotolarsa çok önemli
Tum sandiklar ayni saatte aciliyor...
AGİT: "YSK'nın oy pusulası kararı yasaya aykırı"
OSCE: The Election Board's decision to accept unstamped ballots undermined the integrity of the referendum and contradicted the law.
http://i.hizliresim.com/V081Mn.jpg
MaradonaKuzeyKoreli♀†@anarkobakur
üşenmedim tek tek saydım. sonuçlar bunlar arkadaşlar. fark 537 219
Iste bu cok enteresan bir tweet...Alıntı:
halitesendir†@halesendir
@LutfuTurkkan ve @giraycaglar_ adlı kullanıcılara yanıt olarak
sufıterapy faruk aslan beyde 3-5 gun önce ruyamda gördüm evet oyunu % 51.44 olarak açıklayacaklar demişti.2.5 milyon sahte oy ysk kabul etti
http://www.habererk.com/m/siyaset/mu...ti-h29777.html
Haberler akiyorlar...Hep akar...Alıntı:
Meral Akşenerle birlikte hareket Dervişoğlu'nun istifası Akşener yeni partimi kuruyor sorusunu akıllara getirdi.
Hani maricinkolu yiyecektim? 1, 5 senedir marcin yedigim gorulmus mu? Ben marcinkol yemem. Ya batariq ya cikariq...
Hollanda'da aşırı sağcı lider Geert Wilders, 'Evet' diyenlerin topluca Türkiye'ye dönmesi gerektiğini söyledi.
Gulmekten gobegim yer degistiriye...Alıntı:
A HABER TV†@haberinbaskenti
Cübbeli "Seçimde Hile Caiz Mi" sorusuna öfke kustu!
-Kalk şuradan s.git! Tabiki de caiz!
Doğru söylemiş, kendi elleriyle yarattıkları bu mükemmel sistemde onlarda yaşamayı hak ediyorlar,
Hem böylece istenmedikleri yerdede durmamış olurlar diklenmeden dik durmuş olurlar,
Ama onlarda o yürek ve .... yok bizim bildiğimiz gibi bu aşırı sağcı "hıyar" da biliyor, ülkemizin karizması bunlar yüzünden yerlerde alçak sürünüyor...
Toplu halde Turkiyeye gelmeleri tek bir formulle mumkun, 2 S formulu. Boyle olursa da hepicigi "hayirci" olur zati...Alıntı:
Doğru söylemiş, kendi elleriyle yarattıkları bu mükemmel sistemde onlarda yaşamayı hak ediyorlar,