10 kasım ve 2017 sonuna 52 gun var :) belki olur !!!!!!
Printable View
Bu borçlara çare olarak muhakkak bir satış olacak, ne satılır bilinmez , takım gram ilerlememişken borçlar ikiye katlanmış, muazzam bir çiftliğe dönüşmüş , bu yönetimin değişmesi daha iyi olur sanki
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günü en düşüğünden kapatmayarak hepimizi şaşırtmayı başarıyor 😀
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın delidolu ve tüm forum üyeleri iyi akşamlar.en son yazımda spkek e hitaben "seni o açmaya çalıştığın kanalda eğecem"dedim.
çaresi olsa neler yapacak da çaresi yok çünkü isterse indirir isterse kaldırır tip bunlar ki alenen de yazdılar.her halde bir tek ben okumamışımdır.ben de kayıtlı ha bi önemi varmıdır yok sanmıyorum.yine de bir gün lazım olur diye saklıyorum.
yazmıyorum çünkü burdan besleniyorlar bence.zaten yazdıklarım adımı "kırık"a bile çıkardı burda.şimdi yine yazıyorum,
la spkek hissettin mi ???ne dedim sana seni her alanda eğecem dedim dimi ?ki bunlar hiç emin ol ölene dek peşindeyim kimseniz yada kimlerseniz hiç farketmez ama 3 ama 5 lot gücüm neyse sonuna kadar eğileceksin/iz...bu kadar insanı bu kadar alenen dolandıramazsınız.burda bir çok eski yatırımcı herşeyin tamamının farkında artık.ve sen malak spkek ölmüş eşşekten ne bekliyorsun???kaptırdıklarını mı???
eğil paşam eğil.yapabilirsin,başarabilirsin.:party:
tüm forum üyelerine iyi akşamlar diliyorum.
Bu başlığı şu anda 6 kişi okumaktadır. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
MAKO