Hocam gecmis olsun.insallah kapatirsin zararini.ama muthis rakamlar.nasil bir faiz bu.aydinlatici bilgin icin sagol.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam gecmis olsun.insallah kapatirsin zararini.ama muthis rakamlar.nasil bir faiz bu.aydinlatici bilgin icin sagol.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmayan parayla borsa oynayanın sonu hüsrandır buna yatırımcı değil ava giden avlanır derler haketmiştir
Galip'in senetlerinde açık yapılmaz.Çok tehlikelidir..Bunun adı yatırım değil kumardır.Daha önce ICBCT tahtasında hallaç pamuğu gibi dağıttı.Hiç gerek yok böyle şeylere karı ettin mi çekileceksin.Hayırlısı bakalım..Galip Ağa nereye kadar sürecek.Merak ediyorum.
Ben hala bekliyor ne olcak bu filmin sonu
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum açılışta alabiliyormuydunuz neticede 3,63 açılmış,açık olayını bilmediğim icin soruyorum,ne zaman yerine koymanız gerekiyor?yani bu hisse elbet dönüşe geçecektir ama sizin yerine koyma süreniz var sanırım degilmk?2-3 gün felan diye biliyorum
3,02 olmayan hisseyi sattınız düşse yerine koyup kazanacaktınız demekki açığa satan cokmuş hisseyi kopardı üzüldüm sizin adınıza ama dediginiz rakamlar inanilmaz yüksek öyle sacma sey olurmu yani 2-3 bin zarar olsa kismet dersinizde ben hic anlamadim komple zarar etme işi nasil oluyor,yarin yada p.tesi tavan taban bile yapabilir yerine koymak icin aceleniz yoksa bekleyin
Kesinlikle şahsi yorumdur bir zamanlar 2-3 bin bende zarar etmistim bunda ama hayatimda açığa satış yapmadım yapmamda bilmemde zaten banka üzerinden islem yapıyorum
https://i.hizliresim.com/z0yapB.jpg
Yükselişin başladığı günden bu tarafa açık satışlar, gün içi kapanan açıklarda olmuş olabilir.