Yok yahu gerginlik yok. Vehamete vurgu olsun diye biraz mizah katayım dedim. Sevgiler saygılar efem[emoji106][emoji106][emoji106]
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ak Parti ve İttifakı en az yüzde 55 alır. Belediyelerin yüzde 65 ine tekabül eder. CHP bu kafa ile gittiği sürece bir yol olmaz. 15 Temmuz a kontrollü darbe deyip 15 Temmuz Şehitler meydanı açan, HDP ile ittifak yapan, Fetö nün finanse ettiği İP ile iş tutan bir parti ittifakına millet teveccüh etmez. Domates, patlıcan yemez, aç kalır yine de desteklemez.. sadece ıdeolojik fikirler sabit kalır bu seçimlerde. Şartlar insanları istemedikleri halde istemedikleri adaylara oy kullanmaya zorlayacak. Artık siyaset kutup halinde ve milletin korkuları üzerine kurulu. Adamların tek derdi IMF gelsin. Uzun Adam'ın söylemi daha sempatik geliyor millete.. gerçek böyle.. Yine de bir ve beraber yaşanası bir memleket olsun yeter..bizim bizden başka dostumuz yok demeyim ama az.. kıymetini bilelim...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Tengri ben bu sefer diyorum ki seçimden once chp yi elestirelim,secim gecesi kimseyi bulamıyoruz,
Başka bir amacım yok sozde akplilere koyun diyoruz demi biz neyiz...
yat.tavs. değildir.
Neyse polimige girmeye gerek yok ...
Ulkemiz kazansın kim kaybederse kaybetsin sorun yok.
yat.tavs. değildir.
Borsaazmanı ,İyi partinin feto tarafından finanse edildiğini söylüyorsan bunu belgelemelisin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi