Forumlarda okudum
Şuan fiyat öyle bir yerde ki ek alım mı yapsak eldekini mi versek garip bir ruh hali en iyisi ekranı kapamak sanırım
Printable View
Forumlarda okudum
Şuan fiyat öyle bir yerde ki ek alım mı yapsak eldekini mi versek garip bir ruh hali en iyisi ekranı kapamak sanırım
Takaslarda bir dalavere varmı diye inceledim 3. Gün alımlar yansıyor yani iş.in salı günü aldıkları yansımış henüz son iki gün pazartesi salı yansıyacak Şimdilik 44 bin net alımda iş 7.5 milyon lota herşey yapmaya muktedir dir spek sonuçta fonet ülkedeki sağlık sisteminin Bel kemiği oldu bir satış ortak bedelsiz ne bileyim şapkadan ne çıkacak bakalım
Hayırlısı olsun
Hayırlı cumalar
Aynen hayırlısı olsun nerdeyse 12 aydır bu hissedeyim. Son zirveye kadar buradayım inşallah 10 lu rakamları da görürüz umarım.
Sabredip, cesaret edip buralara kadar bekleyenlere helal olsun. Bizi 4.5 da döktugunden beri hala izlemedeyim. Tahta yapıcı Ky Psikolojisi uzmanlığı egitimi almış sanırım.
Makas artıyor kademedeki lotlar azalıyor aşşağı yukarı kafa karıştırıyor bugün de halk ve iş 40 ar bin lot almış
Cesaret konusu da kıymetli olduğu için mi yükseliyor yoksa gerçekten çok mu değerlendinin kıyısında
Açılış değerinin üzerine atarsa kıymetli olduğu için yükseliyor denebilir
Başka bir deyişle 5.60 üstü ucuz altı pahalı denebilir
Saygılar