pegi de işlem durdurmuşlar(alt üst marj mı ne diyorlar ya ona takılmış).. :kmk: bana göre koronadan daha zararlı bu.. bakalım kaç kişiye bulaşmış yakında belli olur..:)
Printable View
pegi de işlem durdurmuşlar(alt üst marj mı ne diyorlar ya ona takılmış).. :kmk: bana göre koronadan daha zararlı bu.. bakalım kaç kişiye bulaşmış yakında belli olur..:)
bıstte kagıtlar sırayla devre kesıyor ucaklardan basladı zaten
endek -2,50 olmuş.. vay anam vay..:wu:
Alakasız bir şekilde petun ile hareket ediyor. Senin beklentilerin başka. Petun da Yaşar lar içinde en iyi şirket ama.. sen başkasın.. 250 milyon dolara satacaz seni inş...[emoji3]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi işin reel kısmına geldik
Bunum gibi bacası tüten ihracat yapan şirketler haricinde ki şirketler 10 gündür yukarı fiyatlanıyordu.
Virüsü salgını unutmuştuk. Duran ekonomileri unutmuştuk.
Klasik lafım vardır, fiyatlar gerçekleri unutturur.
Şimdi de virüs var, dünyada salgın var, ekonomiler çok kötü, ticaret durmuş edebiyatı dönecek. Teknikçiler, gördünüz mü şelale oldu ben demiştim diyecek. Gel gör çıkışları yakalayanlar iyi kar aldı.
Ben de burda anamalımı verdim. Sadece kar ı bırakytım.
Allah ne verdiyse. Bakalım nereye gidecek. Gitmezse de ana paramı sağlama çektim.
Olduğu kadar, olmadı kader)))
Yine de patrons büyük ortaklara şükran.
Tabi piyasa şartları da un şirketlerinin lehine. Bu da bi realite. 100 yılda bi denk gelen salgın, dünyayı kasıp kavururken, un gıda şirketlerinin piyangosu oldu.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ayaktayız yıkılmadık yıkılmayızda ne zaman hedef fiyat o zamana kadar hatta konjüktüre göre belki yıllarca. YtdSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.