-
GARAN ve XU030 endeksini gözden geçirerek bi yorum yapayım istedim. ama biraz karmaşık gördüm. sabaha oyun kurmak için neler yapmalıyım diye düşündüğümde ilk aklıma gelen artı bir açılış gelirse sat anasını satayım dedim. ama tabii izleyerek satış yapmayı garanti düşünüyorumda nereden? onuda izleyerek değerlendireceğiz. yanlış anlaşılma olmasın satış diyorum ama bu bir düzeltmede olabilir, asansör bir piyasada olabilir diye düşünüyorum.. bol şanslar. neyse halimiz, o çıksın falımız:)
-
GARAN__ bugünü çizik yemeden kapatmalıyız. ilk etapta destek 8.16
-
xu030 ve garan__ bu güçle, bu saatte, yukarı gidemez. ancak böyle uyuta, uyuta, seans sonunu getirebilirse....
-
piyasa tüm gücünü kullanarak bu saatte erken aldı.. bu bende soru işareti olarak kaldı ama, yinede rakamlar baz almalıyız. şu an GARAN 8.24 destek yaptı.
-
GARAN__ sürekli destek yükseltiyor. 8.16.. destek diye başladık, 8.24 derken şimdide 8.29 destek yaptı. yarın bile bu destekler kullanılabilir diye düşünüyorum. bol şanslar...
-
GARAN__ yarın için normal açılışlarda dirençler. 8.38.. 8.41.. normal açılış diyorum çünkü sert yukarı açıp tepeden çaktıkları zamanlarda oluyor.
-
GARAN__ destekler
8.29
8.24
8.19
oyun bu.. direncini geçer diye düşünen alıp tutacak, hayır geçemez desteğinini kırar diye düşünen satacak.. kaymak gibi destek ve dirençler. bugün piyasayada yön verir
-
sosyal medyaya bakıyorum aklına esen bi sistem uyduruyor. kimisi fibo diyor, kimisi dolarla değerlendiriyor, kimisi almış eline metreyi sanki tarla sınırını belirliyor. yav bunun fiyatı üzerinde işte.. ederine göre alıp vereceksin. olay bu...
bak adam ne güzel söylüyor:kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=FBXKAdFaLXY