Cok tesekkürler sağolun. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cok tesekkürler sağolun. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm BİST tarihinde gerçekleşen/ gerçekleşecek en büyük en kararlı geri alım oluyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sirketin global capli satin aldigi sirketlerin ciroya katkisini daha cok takip ediyorum.
Asya Pazari benim icin cok onemli.
cin pazarinda olabilecek miyiz?
Payimizi pazar olarak arttirabilecek miyiz?
Hindistan da buzdolabi sirketi vardi bunun yansimasi ne olacak?
Diger urunler de eklencek mi?
Cunku Bati pazarinda beyaz esya satisi patlama yapmaz ama asya pazarinda yeni musteri kazanmak daha kârli olabilir diye dusunuyorum.
Ytd
https://i.hizliresim.com/ylqi6gd.jpg
Haftalıkta malesef yabancı satışta.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstedikleri kadar satsınlar. 67 m lot alım planlayan kararlı güvenilir patron var.
Satmazlarsa namerdler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arçelik yöneticilerini ileri görüşlülüğü için kutlamak gerek. En önemli hammadde olan demir-çelik ürünlerindeki aşırı fiyat artışının yarattığı maliyet artışlarının fiyatlara yansıtılamaması nedeniyle karda ciddi düşüş yaşanmıştır. Bu düşüşün fiyatlara yansımasını ve şirket prestijini olumsuz etkilemesini önlemek için bilanço açıklanmadan önce geri alım kararı alınmış ve bunu kararlılıkla uygulamaktadır. Profesyonel yönetim böyle olmalı. Hem kendi saygınlığı hem de yatırımcıların korunması, borsa işleyişi açısından önemli. Umarım diğer şirketler de bu davranışı örnek alırlar.
*hsbc, arçelik için hedef fiyatını 43,40 tl'den 45,00 tl'ye çıkardı, yatırım tavsiyesini al olarak korudu
Birşeyler oluyor ama hala anlayamadım, bu kadar yüklü ve devam eden satışlar, ardından dolaşımdaki hissenin nerdeyse yarısı kadar açıklanan geri alım programı, her sabah %1,1,5 yukarı sürmeler, ardından aşağı basmalar, endeksten bağımsız yapılan hareketler, bir gün ak yatırımla satmalar, diğer gün bofa ile, sonra ünlü ile, sonra ykbnk ile devam eden satışlar, 33 altında alıyormuş gibi yapmalar, 33 üstünde kendi haline bırakmalar. Var bişeyler ve kısa vadede olumlu görünmüyor malesef.