Zamansizliktan bulamadığımız aylardır sürünen işlerin hepsini tamamlandığını yaşayarak goruceksiniz.
Printable View
Zamansizliktan bulamadığımız aylardır sürünen işlerin hepsini tamamlandığını yaşayarak goruceksiniz.
Çok basit bir hesaplama. Bir dizi izlemek en minimum 1 saat. Veya You... Bir video izlemek en az 1 saat.
Hop bir saatiniz cepte.
Tel kapamasaydiniz bir programa takilacaktiniz. Gruplardaki yazışmalara cevap vermek biraz laklak yapıyım derken vaktin nasıl geçtiğini anlamadınız. Yine minumum 1 saat oda size kaldı.
Büyük matketlere alışverişe gitmek için hazırlandı iz. Arabanıza bindiniz optaparka. Hadi madem dışarı çıktık yemektemi yesek veya kahvemi içsek. Hazır cikmisiz. Derkenomrunuzden kaybolan 3-4 saat daha.
Markalar seni esir aldı. Mahalle bakkalini unuttun. Unutmaki zorda kaldığında sana mahalle bakkalin defter açar. 3 harfliler veya diğer süpermarketler o imkanı sunmaz.
Kaybettiklerin den sen sorumlusun bir başkası değil. Bizler esiri olduk rahatligin tembelliğin. Gözlerimiz boyandı. Sınavımız çok ağır. Kaybetmeye mahkum olduk.
Kendim yazdım kendim dinledim.
Size aptalca salakça gelen bu yazilarin degerini kaybettiğiniz de anlayacaksiniz.
Geçmişiniz geri gelmeyecek. Kaybettiğin Zamanı geri getiremiyceksin.
Hayır li geceler.
Sn baba_başkan selam:hi:
Son yazdıklarınızı okudum. İçinizi dökmüşsünüz ve iyi de yapmışsınız.
Bende fikirlerimi söylemek istiyorum..
Yukarıda sıraladıklarınızın hemen hepsini yapıyorum.. Zaman kaybı dediklerinizi yani. Sizin bakış açınızda sanki hemen herşey zaman kaybına giriyor gibi. Önemli olan zamana değer katmak diye düşünüyorum.
Ailenle dışarıda ya da evinde beraber vakit geçirmek muhteşem.. :kalp: Güzel bir dizi izlemek.. Muhteşem.. Çünkü dizi de olsalar ufkumuzu geliştiriyorlar. Ya da eğlendiriyorlar. Kafa dağıtıyoruz birkaç saat..
Evine sipariş vermek güzel. Çünkü evine alışverişte birşeyler taşımak çok zor ve bu sürekli olan birşey. Bitmiyor hiç ve bize kolaylık sunmuşlar neden değerlendirmeyelim?
Marka giyinmekte güzel çünkü gerçekten kaliteli oluyorlar. İmkan varsa bu da neden olmasın?
Zevki kendimize çok görmemeliyiz. Hayat herşeyi ile güzel. Ölçülü yaşamak, çiçeklerden bal almak lazım.
Üretmek konusunda mesela. Şu dünyada bir işin ucundan tutan her insan üretiyordur bence:yes: Tembel insanlarda muhakkak vardır. Çoğunluğumuz çalışıyor.. Emek harcıyor.. İşini layıkıyla yapıyor..
Velhasıl kelam herşey güzel:kalp:
Sevgiler:)