Evet hocam, o durumda olanlara gerçekten sabır diliyorum. O unutulmaz 20 Aralık haftası şunu net bir şekilde ortaya koydu: İhtiyacımız olan parayı buraya asla sokmamalıyız.
Printable View
Ikinci konu; kaldiracli piyasadan uzak duracaksın!
Alyel Hoca'm için bir şiir bırakayım şuraya. Bozkurt abi de ister birazdan şiir. Taze çıktı, dumanı üstünde:
MASA
Tarih kitabının ikinci cildinin
2022'nci sayfasına geldik
Ben 1995'inci sayfasından itibaren mesulüm
Sorular yağmur gibi yağacak üzerime
Sadece özel hayatımdan değil
Dünyada bütün olan bitenden
Kaç soruya parmak kaldırabileceğim
Bir ilkokul çocuğu gibi ağlamaklı
Başımı yerden hiç kaldırmayacağım
Ama bana sorarlarsa ki sorarlar
Göz yumdun mu zayıfın ezilmesine
Yanımda bulundurduğum şiirlerimi
Koyacağım masaya
Utanarak
https://i.hizliresim.com/1acinpk.png
Günaydın... BİST'in altı aylık yükselişinde ekranı hiç takip etmeden longumda beklemiş ve satıştan önce kârı realize etmediğime pişman olmuştum. Şimdi longumda beklemek konusunda daha daha sabırlı olacağım ve ekranı hiç mi hiç seyretmeyecek, kârı hiç ama hiç realize etmeyeceğim.
Hani başa gelen dertlere, zaman en güzel çare olur ya bazen; sadece beklersin, beklersin, beklersin.
Suçlunun kim olduğunu biliyorsun, sensin. Ondan böyle patlamaya hazır volkan gibi hâllerin. Sakın ha patlamayasın eşe, çocuğa! Bu haltı sen yedin, sen sindireceksin; kimselere yansıtmadan. Bari bir kere insan ol.
Tek abi Sepette kalan hisseleri mi de az önce verdim.
Geçen hafta verdiklerim daha çok gitti, elde kalanlar gitmedi, demek ki giden daha çok gidiyor. Bunu da ayrı bi parantez açıp borsacı nın karakaplı defterine not olarak yazalım.
Abi işlerinden ötürü şubatın ilk haftasına kadar yokum.
Sonra bakarız borsa işlerine,
Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor