4 dolar ile 40 dolar arası gideri var.
Ben hepsini 4 dolar cıvarı geçen sene sattım (4 dolar cıvarı son sattıkalarım idi.)
0,77 dolara düşerse tekrar girerim mala.
Ytd
Printable View
GARAN'da BBVA %65,29 olmuş.
Bugün de 29 milyon lot kadar devir olmuş.
Hisselerde 1,2,3 fk'lar havada uçuşuyor ama hâlâ satış var.gelen ve beklenen kârlarda da artış bekleniyor. Örneğin dün açıklanan kârlardan biri yıllık kârının 2 katı. En son bu durum 2009'da oluşmuştu sonrası malûm. Acaba bi benzeri olur mu? Yoksa esas hareket seçim sonu mu?
endeksin grafiğine şöyle kabaca bakarsak, ukrayna savaşıyla birlikte başlayan ralli 41 iş günü devam etmiş ve düzeltme havasına girmiş gibi görünüyor son 8 seanstır.. bu kadar düzeltme yeterli, ralliye devam demek naif bir boğacılık olur gibime geliyor, düzeltme modu bir süre daha devam etmeli.. bu durumda 2700 desteğinin bir ara aşağı kırılması ve 2500-2600 aralığında bir yerlere kadar dip yapması en mümkün senaryo.. mayıs stratejim- sell on rallies
demiştim bayram evveli son tahlilde.. mayıs stratejisi aynen devam,
çarta basitçe bakarsak, 2700 kırılırsa felaket olabilir vaziyeti devam ediyor, burayı bugün test etti ve sert tepti.. bugünkü işlem paterninden anlaşılacağı gibi, shortçuya kolay para yok.. dipten yüzde 2+ tepti, ilk satışta short yapayım parayı bulayım yok mesajı verdi piyasa.. sıkıştırıla sıkıştırıla short yapmaya tövbe ettirdikten sonra iş yapacak gibi gözüküyor short.. kolay iş değil
https://i.ibb.co/6nPcZ6N/x30-110522.png
Tebrikler iki gözüm...
KY. ya ilham veriyorsun.Şu VOB tan bir kurtulsam senin gibi yapacağım.Ne varsa hissede var.
Dur bakayım ben de 20.000 dolarlık parekende şirketi aldım...istedikleri kadar baskı kursunlar.YABANCI/YERLİ ORTAKLIĞI VAR.....HİSSE 20-22 DOLARDAN 2 DOLARA GELMİŞ..dayanağı varken batacak hali yok.
Bunu 200.000 dolardan satma niyetim var.:)..hedef 3-4 yıl...