ky yatırımcıyı peşkeş çeken SaPıK, hırsız şirket ve manefat sağlayanlar az kaldı hesap vermenize
Printable View
ky yatırımcıyı peşkeş çeken SaPıK, hırsız şirket ve manefat sağlayanlar az kaldı hesap vermenize
ALFAS 58'lerden çıkmış , 404.80 görmüş hala 253 lerde..
CWENE bu fiyatlarda oyalanır ve kısa sürede 150 - 200 leri bulmazsa bu ancak bizim borsamızın ilginç bir yer olduğu ile izah edilebilir her halde...
YTD. Herkese hayırlı kazançlar
eee önceki halka arzların tavan serisi şimdikilerden farklı olacaktır önceden toplu birilerine kıyak çekiliyordu şimdi bireysele eşit dagıtım diyorlar ve 1-2 tavandan sonra ky yi dökmek için çalkalayıp ky nin kafasını karıştırıp eliyorlar ve guruplar da bu işi baya beceriyor tahtacısı ve gurubu olmayan hele şirket de iyiyse belli spekler tahtaları önce bozar sonra ver elini marşa yapar bu yenilerde sabretmek gerekir 105 milyon sermaye ve yeni bir şirket hele tahtacılar bir belli olsun milislere ky nin gücü yetmez.
Satışar ky satışı yaklaşık arzda 25 milyon mal ky ye verilmişti ,zamanla malı topladıktan sonra yoluna devam edecektir , alımda bıraz acele etmışız ,, beklıyeceğiz artık seçim bıtsın ortam netleşsın elbet çıcekler yeniden açacaktır ,:)sabırlı olan yıne kazanacaktır !!
Benim anlamadığım bişey var bu cw yıllık 1GW üretimimiz var diyor Türkiye ve Avrupa ın en büyüğü biziz diyor iyi güzel alfas da yıllık 1.7GW üretimimiz var diyor nasıl en büyük panel üretici cw oluyor cw nin 45 bin m2 kapalı üretim tesisi var alfas ın 30 bin
Fiyat istikrarı politikası halka arz fiyatının altına inmeyecek demek değildir.
Ki fiyat istikrarını koruma maddesi keyfidir ister uygular alım yönünde, isterse uygulamaz, ister bir hamle isterse parça parça. Ama satmama taahhütü zorunludur