ben anadolu hayattayım. eskiden fon yönetim gideri 0,5 yada 0,05 idi. şimdi sıfır gözüküyor.
Yönetim Gider Kesintisi %0,00
Printable View
Sayın BOOTES ben 5 ay oldu bes e gireli.sözleşmeyi bu şekilde imzalamışsınız deniyor. giriş aidatınız yok denilip kanuni olan%8.5 lik kesintiyi yönetim gider kesintisi adı altında kesiyorlar.bu da katkı payının %12 sine geliyor.yani her ay bu kadar zarar ediyorum.yani kelime oyunları ile soygun yapıyorlar. müşteri hizmetlerine bunun mantıklı olmadığını söylediğimde bana bunun mevzuata uygun olduğunu söylediler..resmen hırsızlık...
Şimdiye kadar böyle yüksek oran görmedim. Mevzuatı incele gerekli yerlere müraacatını yap. TOFAŞ var. Mehmet Şimşek e yaz
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tefas
kesinti fon kesintisi değil..onu daha kesmediler..bu kesinti yönetim gider kesintisi...yasal olarak alabiliyolar fakat bu sürdürülemez, kimseyi de bes li yapamazlar..ileride düzeltilir diye düşünüyorum. ha tabi ki ben de dedim ki madem siz kanunları zorluyosunuz ben de zorluycam, cbaşkanı başbakan denetleme kurumu vs. dedim.sözleşmeyi istedim. KİMSE BES E GİRMESİN.BÖYLE BİR YANLIŞA SAKIN HAAA...
Ben kanun değişirken Mehmet Şimşek e kadar yazdım fon yönetim kesintisi %15 olsun fakat kardan olsun. Adamlar hem fonu zarara uğratıyorlar üstünde para alıyor. Diğer bes fonlarını araştır. Onlarda düşükse rekabet kuruluna şikayet et. Haksız rekabet.
İki yolun var. Ya mücadele edeceksin. Yada fonu başka şirkete taşı veya düzeltmesiniz başka bir şirket e taşırım de.