Borsanın ilk yıllarında Halkalı Toplu konut buna benzer sertifikamı hisseymiydi bilmiyorum ama çok net hatırlıyorum.Onun akıbetini iyi araştırmak lazım. Bu ilk uygulama değil borsada . Ama insanın aklına mantığına uymuyor .:cool:
Printable View
Borsanın ilk yıllarında Halkalı Toplu konut buna benzer sertifikamı hisseymiydi bilmiyorum ama çok net hatırlıyorum.Onun akıbetini iyi araştırmak lazım. Bu ilk uygulama değil borsada . Ama insanın aklına mantığına uymuyor .:cool:
Yeni gördüm BozkurtReis, Bu sefer ki AKD Pc den değilde Mobilden olsun!
DMLKTG günlük
https://r.resimlink.com/5aV1GOkd.png
Senin gibiler varken bana bir şey olmaz korkma.Sen hocanın peşinde devam et ben senin gibi hoca peşinde olanları çok gördüm o 30 yılda. Ama şimdi anlamıyorsun. Biz ne yazmışız sen ne anlamışsın acaba! Günü vakti zamanı gelince acı kimde olur görürsün. Hoca peşinde olan cahiller ile muhatap olmam ben redlist ettim geçtim seni.
KAP: [DMLKT EKGYO HLY ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Likidite Sağlayıcı Atanması
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1483225
Dosyalar:
Likidite Sağlayıcı Atanması 2025-08-27
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Yeni Likidite Sağlayıcısı Aracı Kurum Adı Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Yeni Likidite Sağlayıcısı Aracı Kurum Kodu HLY
İlgili Menkul Kıymet Adı DMLKT
Eski Likidite Sağlayıcısı Aracı Kurum Adı -
Likidite Sağlayıcılığın Başlayacağı Tarih 2025-08-28
Açıklamalar
Açıklama Halk Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi'nin, Borsamız Yapılandırılmış Ürünler ve Fon Pazarı'nda işlem gören Emlak Konut Damlakent Projesi Gayrimenkul Sertifikası'nda (DMLKT.G) likidite sağlayıcılık faaliyetinde bulunma talebi 01/03/2016 tarihli ve 02.PRO.001 sayılı Pay Piyasası Prosedürü uyarınca değerlendirilmiş ve Borsamızca uygun görülmüştür.
Yine ekside... napıyo nan bunlar böle...
Strada bahçeşehir 2+1 hemen teslim 5.091.000
Luxera Nevbahar 3+1 hemen teslim 10.700.000
Damla kent 1+1 4 yıl sonra teslim??? 4.793.206 (7.59 arz fiyatı itibarı ile)
Damlakent projesindeki araç otoparkları hk.bilgisi olan var mı? Sitesindeki dökümanlarda 200 küsur araçlık kapalı otopark bilgisi dışında bir veriye rastlamadım.Belki gözümden kaçırmışımdır. Anılan otoparkın da ticari bağımsız bölümlere tahsisli olduğunu düşünüyorum.
Değerleme raporundaki ruhsatlarda kapalı ve açık otopark tiklenmiş, kat planı anahtar kesitlerde de 2.bodrumların kat yüksekliği nedeni ile buraların otopark olabileceğini düşünüyorum.Ancak site görsellerinden bina otopark girişleri anlaşılmıyor.
Özetle; 5325 dairelik sitede iç yollara kalındı ise araç işi problem.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi