Benim banka geçen hafta yüzde 1 bugünde yüzde 1 baz puan indirim yapmış mevduat faizinde önceden haber alınmış mı diyelim yoksa öngörümü enpara
Printable View
Benim banka geçen hafta yüzde 1 bugünde yüzde 1 baz puan indirim yapmış mevduat faizinde önceden haber alınmış mı diyelim yoksa öngörümü enpara
https://i.hizliresim.com/jwg7hlj.png
Graf üzerinde basitçe anlatalım burada güzelleme geldiğindede uyardık dikkat diye , teknik konulara gelirsek p park yapılmaz yani stoplos uygulayacağınız bölgeler aşağı kesti çıkmadınız , kanalın içinde cam göbeği ortalamanın altında çoklu kapanış olmamış bunun altında kapanışa yelteniyorsa piyasa üzerinize yıkılacak demektir sizide kanal ile katlarlar bu konularla ilgili teknik çok yazdım çizdim , bu yüzden bazı insanlarla kavga ettik tartıştık artık yoruldum .Konumuza dönersek yukarı hareket grafta görüldüğü gibi yükselen tepeler mevcut aşağı kırılımda alçalan tepeler 2-3 gün önce tepki beklediğimiz yerden tepki geldi 240 dk bir dip çalışması mevcut , yalnız piyasa şuanda INSIDER üzerinden hareket ediyor buda önünüzde olsun 2.58 üzeri kapanışlarda yukarı hareketin devamını görebiliriz son daire içindeki bölgenin aşağı doğru haber kaynaklı kırılımında yeni dip ararız buda 2.47-2.48 bölgesi .
kolay gelsin
5 puan indirir diye düşünüyordum.. Son olaylardan sonra ya 3 yapar yada 4 yapıp 40 ın altına psikolojik olarak çekebilir diye düşünüyorum. 1-2 puanlık indirim hoş karşılanmaz borsada ama beklentiyi de canlı tutar diğer yandan.
Soru gelmeden şunu yazayım siyasi belirsizlikler kalkmadan milletin dilinde olan 14-15 bin bantı bende yok , chp kurultay davası olumlu sonuçlanır hava biraz yumuşarsa dolar bazlı 2.95-3.00 bu bölgeler .Yoksa dediğim gibi bu belirsizlikler devam ettiği sürece aşağı yönlü veya yatay makina işlemleri benim öngörülerim bunlar kolay gelsin .
3/3.5 dolar yukarısı için büyük para lazım doldur boşaltla olmaz o iş. Bu seviyelerde oluşacak marketcap in çapına bizim tırtların cepleri yetmez. Büyük büyük dışarıdan paralar gelmesi lazım. Araplar 400/500/1 trilyon dolarlar cizye parası için ABD ye akıtçaklarına birazını bize gönderseler hem çalışan hava savunma sistemleri olur hem de biz şu kısır borsamızda vay be o günlerde ben de oradaydım derdik.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapu sahiplerini ilgilendiriyor: Yönetmenlik değişti
Parseli kamu hizmeti alanına giren ve yapılaşma hakkı verilmeyen vatandaşların hakları, imar hakkı aktarımıyla belirlenen alanlara aktarılabilecek.
https://www.sozcu.com.tr/tapu-sahipl...egisti-p225513
Senin kasanda faizden gelen emanet para var buraya gelecek normal piyasaların üzerinde ortaya birşey koyarsan geliyor iş köprülere kadar düştü geldiklerinden beri özelleştiriyorlar OVP okudunmu özelleştirme %11 yapmışlar yani kafalarında bir yerler var.
borsaya gelirsek piyasa çoktan beri fonlama ve makinalarla dönüyor benim gördüğüm bugunde ogunlerden dün çıkanlar satılıyor geride kalan alınıyor devamlılık var mı yok günlük hareketler trader değilseniz yanıltır 1 senede borsa kazancı dün koydum %7,5 istatisliklerde:)tahtaları yakalayan trade eden kazanmıştır oda ayrı yukarda yazdığın paraların buraya geleceğini düşünmüyorum mandra konjöktör kabul etmez.selametle
truva atları olmayınca forum ne kadar güzel...