abi özgürü gram sevmem ama burada tusaş soyluyor diyo kendi yorumu yok burada
onlar bile 7-8 yıl diosa yani anlamında sanıyorum
hatta kaan ı satmışlar diye gormustum endonezya mı motoru takarsak teslim ederiz :whistling:
Printable View
Dolar-Euroya kazık çakmışlar ipini koparamıyor-altının onsuda 3850-70 arası patinaj yapıyor...
Tak partinin haricinde hangi parti gelirse gelsin ekonomi o zaman rayına girer,tak devamlı ülkede batış istiyen zihniyete sahip,ilk zamanlarda avrupa birliğine gireceğiz diye beynimizi ziktiler,içinde eski karışık partilerden adamlar vardı,şimdi öyle birşey yok,zat hepsini köle etti,onlarda zaten köleliğe razı...
Benim ortanca enigi bedelli askerlik yemin töreni sonrası Burdurdan almaya gittiler. Kendi yaptığım askerliğe bakıyorum kışlaya kadar uğurlama yok. Askerlik boyunca devletin verdiği asker maaşı ile yetindim. Askerliğim boyunca bir kez acemi birliğinde dışarda yemek yedim. Parasız olduğum için hiç dışarı çıkmadım izin kağıdım bomboştu. Bize değer veren yoktu. Şimdiki evlatlar altın kıymetinde.
Mesela 4.5 nesil Eurofighter için İngiltere, Almanya, İtalya ve İspanya beraber ancak hakkından geldiler, biz hemen tek başımıza 5. nesil tayyare yapmışız tek derdi motoru kalmış hastirin beee...
Altının onsu 3900 dolara dayandı,gr 5200...
Ülke ne güzel , her yerinden şey fışkırıyor ... İstanbul havalimanindan havaş servisiyle Sabiha gokcene geçiş 400tlydi... Birkaç kişiye sorup öğrenince metro+metrobüs+metro ile 40,70 TL'ye geldi + 1000tl de İstanbul yerine Sabihadan uçuş bilet fiyat farkı