Bizim ailedede vardı böylesi,ama onun gibileri ters giydirirdi,büyük dayımdı havas ve cifir ilmi vs ile arası çok iyiydi ,yıllarca güney doğu ve arabistanda kalmıştı o yöredede meşhurdur,ama benim aram yoktu,çünkü içini okurdum sen ilmini kötü yollarda kullanıyorsun şarlatanlık,firavunluk peşindesin diye,ölelide bayağı oldu,zamanında giresuna çok önce zatı sungur gelmişti,sanırım 70 öncesi olması lazım,çadırdan içeri girdiği an dayımı görüyor,neyse gösterisine başlıyor ama çoğu şeyler ters gidiyor,dayıma lütfen dışarı çık diyor ve hala söyleniyor eski yaşlılarımız tarafından,zaten çoğuda öldü biz onların yerini aldık...ama büyük amcam bundan hariçti,o değişik bir insandı pek insan içine çıkmazdı derler evinin üstünde zamanlan oluşan bir ışık hüzmesinden bahsederlerdi,çok dürüstmüş,gelecekten bazı bilgiler vermiş önceleri buradada açıklamıştım,daha öncedende belirtmiştim,yıkılan evimizin tavan arasında çok değişik yazmalar çıkmıştı çuvallar dolusu bunları dedem devlete teslim etmişti,aklıma rte geliyor normalde 2014'de ölmesi lazımdı sistem gereği ama ölmedi,ama vücut dili ölü gibi,ellerine ve vücut diline bakarsanız anlarsınız,çok pahallıda akıllı ilaç kullanıyor,tarsus olayındaki gizem çözülmüş değil,neden abd ve vatikan ilgilendi bu konuylan o hep ironi...Rockefeller vs ailesiylen neden görüştü ?bu gibi şeylerlen bilal oğlan çok ilgileniyor,artık ne gibi bir durum var bilemiyorum,devamlı seçim kazanıyor,tamam halkımız aptal ama çok değişik bir durumda var ondanda şüpheleniyorum,bahçeli olayı mesela 11 oy aldı,normalde 5 olması lazımdı,yani bunun adı gizli ilimdir derler,idrislen bu olay ortaya çıkmıştır pek detayıda bilinmiyor...bu gizli ilimlen uğraşanların ve ona benzerlerlen pek uğraşılmaz,çünkü beyin frekansları elektrik gibi çarpar,hangi sistemlen uğraşırsa o sistem ters yüz olur,ben bunu fahrettin altunada gördüm kanser oldu,eşi beni mahkemeye vermişti,neyse fazla detaya gerek yok sadece bir kısımını belirttim diyelim by.