İng özel bankacılık 600,000 usd 4.30% 50 gün bağlandı.
Printable View
İng özel bankacılık 600,000 usd 4.30% 50 gün bağlandı.
Dolarda 3.70 göründü...Bakalım mart ayı enf.ile 3.60 altı da olur mu?
rodeo 15 temdit
burger 15.20 temdit
Finans 14.7 temdit
Vakıf 14.20 yeni
Burgan 15.5
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nurol
+1 m
%17,85
ytd.
Bu yazıyı görünce aklıma geldi. RESSAM nikli bir arkadaş vardı. Sürekli faiz dışı yazanlara kızıyordu. Aktif ve nurol da bundan 3 - 4 ay önce %16 17 oranlar aldığını yazınca adama sataşanlar olmuştu. O günden beri - ne haliniz varsa görün dedi ve daha yazmıyor. Tıpkı emektar chuky gibi.
sadece oran sordum bağlamadık.
haklısınız bono olduğu için muhakkak sizin söylediğiniz kodlamaları bulunuyordur fakat bağlamadığım için sorma gereği duymadım, dilerseniz kendilerine telefonla ulaşarak sizde buna benzer oranlar alabilirsiniz, hatta belki daha bile yüksek verebilir.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bono olayında şuna dikkat ederim, ticari kredi faizleri hangi seviyede üzerine bsmv eklerim çıkan sonuç, bankanın verdiği faizle yakınlık gösteriyorsa aklıma yatar, aslında baktığınızda genelde de bu şekilde olmuştur.
ytd.
Temdit
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ozel sektor borclanma fonlarindan odeme gelmediginde bu yazdiklarimi hatirlatmak hosuma gitmeyecektir- saygilar...........
Merhaba burası belki yeri değil ama forumda yatırım fonları ile ilgili aktif bir bölüm bulamadım. Müşteri temsilcisi Garanti SMART Temkinli Değişken fonu tavsiye etti. Getirisi daha iyimiş. Tecrübe eden varmı acaba ?
https://www.garantiportfoy.com.tr/gp...r/smart-fonlar
Burgan yıla faizleri indirerek başladı.Bugün itibariyle hoşgeldin 15.50,temdit 15.10'a indi....
Yatırım fonları ile ilgili sayfa aşağıdadır.
http://www.hisse.net/topluluk/forumdisplay.php?f=47
İlgili fon ise maşallah her şeyden alıp satmaya yetkili ve %1,50 yıllık yönetim ücretli olduğundan pek hoşuma gitmedi.
Arkadaşlar çerez parası olarak tuttuğum 60,000 tl var günlükte enparada fakat faiz %10.
Ing turuncu hakkım bitti, hangi alternatifler mevcut?
Şekerbank gece gündüz 14,5 boşta para kalmıyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli forum üyeleri,
Bugün aldığım TL mevduat oranları aşağıdadır :
150.000 TL ve 35 gün vade, yeni giriş için ,
Anadolubank : % 15,30
Burger : % 15,10
Rodeo : % 15,00
T-Bank : % 14,95
ICBC Bank : % 14,80
Fiba : % 14,75
Vakıfbank : % 14,50
HSBC : % 14,00
swap tamamen bitti mi?
Milyon üstü tl ve usd için benim araştırdığım kadarıyla en yüksek Halkbank veriyor ama düşük rakamlar için oranlar düşüyor
Ayrıca ben prensip olarak , bankaya usd taşıyacağım zaman , gelen döviz transferinden komisyon alıp almayacaklarını ,giden swift işleminden de muhabir banka masrafı haricinde ( en fazla 50 tl oldu şimdiye kadar ) başka bir ücret alıp almayacaklarını soruyorum. Yine prensip olarak hiç bir zaman çantada keklik olmadığımı gösteriyorum , yani yeni paraya x iken bana 0,y ise o parayı taşırım , paragöz değilim ancak bankadan zengin de değilim. Olur da bir daha aynı bankaya dönersem bu hatayı da yapmazlar. İng özel bankacılık 600000 usd ye ,3.90 verirken yeni müşteriye 4 veriyordu. Halkbank 4.40 deyince oran alacağız size dediler Ancak ben çoktan talimatı yollamıştım.
Vadesi dolan parayı 200 K i bugün aynı Vakıfbank şubesine 14.80 den 32 gün bağladım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.