satıcı arkadaş 15kuruşaSM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
satıcı arkadaş 15kuruşaSM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=suatt38;5259721]Satmakmi istiyorsunuz
evet 8000 lot var
20 kuruş veren varsa haber versin banada :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Transtürk konusu artık bitmiştir
310bin lot var.. 20kurustan alan varmi .. olursa haber versin arkadaslar
....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1c57c4ff7e.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sıra bize geliyor bakin 20 kuruşa kacirmayin :) SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu lotlar benim olsa 4 sene şirkette yatar kalkardım :).. Beyler bunlar şirketti bedelsiz devrederler alıcı birini bulurlarsa.. Borcsuz HOLDiNG .. zor bir ihtimal ama böyle bir ihrimal var .. gerci kimsenin isteyip devralcagini düşünmüyorum... belki biri cikar .. !!!
Bide şirket Mine gibi birinde kalsaymiş bunlardan iyimiş ..antin kuntin birseyler yapardi sokardi o :)
Çooook sağlam şirket hisselerinize sahip çıkın :)))) whatsgrubu kopuyormuzz kafalar dımtıs dımtıss
https://www.msn.com/tr-tr/finans/eko...4JL?li=BBplYy0
spk mine tozlu ya suç duyurusu yapmış.
5 milyon tl , muhasebe hilesiyle şirket ( marka hold/ transtürk) zarara uğratılmış.
transtürk kottan atılmış.
zarar eden dava etsin diyorlar.
sadece mineyi değil eski yönetim kurulunu da dava edin hepsi aynı bk yedi.
şu kadar zarar ettik.
tazmin edin diye açın davayı.
spk nin suç duyurusunu gerekçe yapın.
verin avukata,
onlar size acımadı,
siz onlara acımayın..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8c459312b4.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b071470c54.jpg
doğru diyorsun dava edilmelilerSM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunlar gitsinde kim gelirse gelsin su an her seçenek bunlardan iyi [emoji4] .. spk cikarmak için cagri isteyebilir .. bakalim sonuc ne cikacak ..SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim anladığım transtürkü devretmeyecekler, transtürke devrettiği anadolu ceviz hisselerini geri devralacaklar, neyse yakında netleşir
Sizin dediğiniz gibi. Ben telefondan zor okudum yanlış anlamışım. Tam olarak ne olduğunu şimdi söylüyorum. Anadolu Cevizi Transtürke devreden ortaklara LAZ ve USLUya anadolu cevizi iade ediyorlar yani satışı iptal ediyorlar. yani Transtürk yakında tasfiye olur. Daha da birşey olmaz...
Bundan sonra ne olur. İyi bildiğimi düşündüğüm bir konudur. Şirket sahipleride faydalanabilirler. hatırlarsanız iki ayrı çağrı yapılmıştı transtürk satın alındığında. Birincisi transtürk ortaklarının değişmesinden kaynaklanan çağrı idi. Bir de Anadolu cevizin transtürke geçmesinden kaynaklanan ayrılma hakkıydı. Her ikiside 21 krş tan yapıldı.
Şimdiki transtürkten anadolu cevizin ayrılması olduğu için ayrılma hakkıdır. İstisna verilirmi? hayır verilmez bence. Bunun temel iki nedeni var. Birincisi başvurudaki maddeler kesinlikle Transtürke uymuyor bence. ama başvuru imkanı varken deneyelim dediler herhalde. ikincisi İade veya satış iptalinden bahsediyorlar. bir kere eğer iptal ediyorsanız ve ayrılma hakkı daha evvel kullandırılmışsa tekrar kullandırılır. böyle bir iade örneği vardı geçmiş yıllarda aklımda böyle kaldı.
Peki ne kadar sürer. Uzun sürer.
Muafiyet başvurusu ve raporun çıkarılması vs. 2,5 aya kadar gidebilir. Herhalde başvuruyu 27 sinde yapmışlardır. Bu arada iadeden anladığım 8 milyon ödemişlerse gene 8 milyona geri alınmıştır. Faiz olmamalı. Ondan sonra Genel Kurul yapılmak zorunda. O da ilkinde toplanırmı bilinmez. ikincisini dahil edersen yaklaşık 2 ay daha. Genel Kurul da RED oyu verenler ayrılma hakkını kullanırlar. ama spk dan ara karar çıkabilir 1-2 haftaya istisna kabul edilmemiştir veya edilmiştir diye. Bunu SPK bülteninden görürsünüz. her perşembe yayınlanır
bu arada şunu da söylemek lazım. şimdiki sahipleride çok zarar etti bu işten. Benim hesabıma göre 1 milyonun üzerinde. ayrılma hakkı kullanılırsa daha da fazla olacak.
kazanan yok yani. hatta bence süren bile kaybetti.
yani şirket sahipleri ve bizim için denedik olmadı diyebiliriz...şirket sahipleri için iyi niyetli insanlar diyebilirim.
bir not daha;
ayrılma hakkı kullanacak toplamda en fazla 2-3 milyon lottur. Oraya gelirsek görürsünüz.
mine icin Spk kararı varken eski yönetimleri mahkemeye vermek en iyi karar olur .. Tabi bu işten uralda sorumlu .. Kaybetme ihtimali yok kapı gibi spk kararı var elinizde .. bu şirketten birsey olmaz artik mefta .. bu yönetimin hiçbir hatasi yok denediler olmadi
Yapılan başvuru olumlu olarak kabul edilmiş. Ne tip bir gerekçeyle kabul ettiklerini hala anlamış değilim.
Alacaklarının Borçlarını karşılayamaması faaliyetlerinin durdurulması dahil olmak üzere Finansal güçlükten kurtulmak amacıyla yapılan başvuru.
Şimdi finansal güçlükten kurtuldukmu? Tebrik ediyorum.
Hayır anadolu cevizin transtürkten ayrılması var. Böyle olunca iflas kaçınılmaz. Borç kaldı transtürkte sadece.
Siz zarar etmedinizmi
zaten kaybettik gitti belki birşey olur diye bekledik olmadı birilerine bizim paramız fayda etmez hayrını görmez insallah
Hayrı şerri düşünselerdi hissenin durumu böyle olmazdı.Allahsız, kitapsız,haram ve helalin ne olduğunu bilmeyen insanlardan ne fayda gelir ki zaten
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar kolay gelsin.anadolu cevizin transtürkten ayrılmasını şöyle iyi bir algılama yapabilirsiniz.spk bu şirketi kabul etmedi.belkide anadolu ceviz yerine iyi bir ortak bulmuş olabilir faruk süren.ytd
Faruk süren yaşlandı ölürse bizim umutlarda ölürSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aylardır kimse yazmamış bir yazayim dedim [emoji23] ceviz agaçları büyüdü yeşilendimi ?? son durum ne bilen varmi??
Seneler öncesinden elinde lotlari olan kişiler hala beklemede dimi? Bir dostmuzun da yatırımı bundaymis tekrar kote olma durumu varmı??
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
Benim de elimde küçük bir miktar kalmıştı.
Almak isteyen olur mu, olursa transfer nasıl yapılıyor?
ilgilenen bir arkadaş yanıt verebilirse çok sevinirim.
Saygılarımla,
Yönetimde değişiklik olmuş