Fikstür çekilsin Fener kızarsın hemen satarım mesela ... çok ince düşünüyorum artık
Printable View
Fikstür çekilsin Fener kızarsın hemen satarım mesela ... çok ince düşünüyorum artık
Vaka sayısı artıyor artmasa maskeli taraftara geçilebilirdi ancak bundesliga takip edilmeli
Anlaşılan 31 Ağustos a kadar süründürecek yada gelecek haberi bekliyor oynatmıyor yerinden
Brezilyalı top cambazı TSPOR a hayırlı olsun.
https://youtu.be/MRSZ-l7FHZc
Hisse 4.40.TL de,Tavan olmuş.Forum sayfasında yazan çizen kimse yok..Hayret..
Bugün dahil,3-4 Seanstır 4.29 a satış yazıyordum.Bir ara baktım 4.29 dan satılmış..
Merak edip anlık fiyata baktım Hisse 4.40 TL Tavanda...
Bir şişe Gazoz,Yarım Ekmek Döner Parasıyla kaldım..:-))
Üzülsem mi,Sevinsem mi bilemedim...:-)
trabzon kadrosu iyi.şampiyonluk kıl payı gitmişti.
forveti iyi bu sene şampiyonlukta çok şansı var.
şorlothun kalması şart.giderse yeri doldurulamaz.
kadroya yapılan takviyeleride görünce belli olur durumlar..
orta sahaya takviyeler yapıldı.
defansada takviyeler yapıldı.
fenerde bolca adam aldı.ligi bilen iyi oyuncularıda aldı.
yeni takım kurdular.
yeni hoca yeni takım ligi bilen tecrübeli oyuncularla trabzonun şampiyonluktaki rakibi fener olur. bence.
gsarayın şansıda var.bu iki takımdan sonra.
başakşehir 4 girer şampiyon olamaz.
kartalda kadro çok yetersiz. 5,lik durumu olabilir.
seyirci sayısıda yüzde 30 olacak.
heyecanlı lig bekliyoruz..ytd
Kripto dediler sanki sanal para top koşturacak hisse bunu nasıl pozitif fiyatlar anlaması güç adamlar herşeyi malzeme yapmaya çalışmakta. Herkes transfer beklerken bir de baktık kripto çıktı karşımıza bana göre bunlar boş işler sanal parayla bu işler yürümez.
Bu kripto olayı şuna benziyor biz aç gözlüyüz futbol haricindeki kazançlara göz dikmiş bulunuyoruz. Buyurun o zaman tezgahlarda kıyma satın
Futbol başarısı olmayan bir kulübün bilmediği bir işe girmesi ve bu macerası sadece saman Alevi. Bu işlere yöneleceğinize Avrupa’da başarıya yönelin sayın yönetim
Eski deyim ile "Çalışıyor musun? Evet. Sigortası var mı? Evet. O iyi sigorta önemli. Kalıplaşmış düşüncelerden kurtulmak lazım.Tutar tutmaz orası her işte muamma. Kripto olayını da bekleyip görmek lazım.
Ben de aranızdayım...
Allah,Allah!
Hiç mi yorum yazan olmaz!
Herkesin "spek" olması mümkün değil!
Nedir bu sessizlik ya hu!
Kim bilir kaç kez daha!
"Tabana kuvvet!"
Öyle anlaşılıyor ki millet sportif hisselerden umudunu kesmiş!
Umarım yarın kara görünür; yeşil yanar!
Ben artık spor hisse leri yavaş yavaş tırmanır kanateyim...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umulur ki fazlasıyla aldıklarını aynı hızla geri verir!
Kap : Trabzonspor
Bonservisi Crystal Palace kulübünde olan, kulübümüzle kiralık sözleşmesi bulunan futbolcumuz Alexander Sorloth'un, RB Leipzig kulübüne transfer olabilmesi için yapılan görüşmeler neticesinde Crystal Palace ve RB Leipzig kulüpleri ile anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre; RB Leipzig Kulübü, Kulübümüze, Alexander Sorloth ile olan 31.05.2021 bitiş tarihli sözleşmemizin erken feshi karşılığında aşağıdaki ödemeleri yapacaktır.
1-Sözleşme fesih bedeli olarak 20.000.000.-EUR ödenecektir.
2-Futbolcunun maç oynama sayısına göre toplamda 2.000.000.-EUR bonus ödenecektir.
3-Futbolcunun başka bir kulübe transferi halinde, bu transfer dolayısıyla katlanılan maliyetler sonrası kalan transfer karının %20 si kulübümüze ödenecektir.
4-Futbolcunun ileriki dönemlerde Türkiye'ye transferi söz konusu olması durumunda kulübümüz öncelikle alma hakkına sahip olacaktır.
Bu transfer dolayısı ile elde edilecek gelirler, Alexander Sorloth'un bonservisini elinde bulunduran Crystal Palace kulübü ile yarı yarıya paylaşılacaktır.
Artık toparlansın!
Her gecenin bir sabahı vardır!
Elinizdeki malı zararına satmayın derim!
Bu aşamadan sonra spor hisselerinde topluca hareket değil de sonuca ve hedefe endeksli fiyatlamalar olur. Lig başlamadan fener'in şampiyonluğu fiyatlanıyordu. Gs lige iyi başlangıç yapınca hesaplar değişmeye başladı. TS bu hesapların içinde ne kadar olur, ciddi soru işareti. Şampiyonu tahmin edip pozisyon almak iyi kazandırır gibi geliyor.
Bilanço an itibariyle kap a göndermisler.
hayırlara vesile olsun...
*trabzonspor sportif 01.06.2020-31.08.2020 dönemi 3 aylık konsolide olmayan net dönem zararı 60.264.196 tl (önceki 106.889.757 tl )
(01/10/2020 - 06:29:32)
Yeni sayfaya ulaşamadım!
Kimseler yok!
Ne oldu acaba!
Temel analizden anlayan bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi ... Trabzonspor'un mevcut durumda hiç borcu olmasaydı, hisse değeri ne olurdu?
Teşekkürler.
Olağan dışı gelişmeler olmadıkça hissede geçen seneki performansı çok ararız!
Alış için bekliyordum ama yok alınmaz
bu spor hisseleri... malum zevkle vermiyor artık...
Kap : Şirketimiz ile Teknik Direktör Edward John Ikem Newton arasındaki 26.08.2020 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli teknik direktörlük sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre Teknik Direktöre, 2020-21 futbol sezonu sonuna kadar olan 333.296.-EUR tutarındaki alacakları ödenecektir.
Kimse yok mu? Buralar alım yeri değil mi?
apdullah Avcı ile anlaşmış lar...
Hayırlı olsun
çıkın şu çalıların arasından... havalar soğudu...
götü...z donacak. hasta olacaksınız...
işler yoluna giriyor... demedi demeyin...
Berat abı buraya gelmıs baskan olacakmıs
buralar yakında şenlenir
Hep aynı senaryo... millet dökülür ciyuuuv yukarı... bak bak dur... :-))
Bu hafta bizim haftadır olsun...
sonra çok ağlarsın... demedi deme uşağum