Yani bir kerede şaşırt allahtan fazlalıklar gitti ana lotlar duruyor.
Printable View
Yani bir kerede şaşırt allahtan fazlalıklar gitti ana lotlar duruyor.
Tahtacı yatırımcılara ucuz ucuz mal aldırıyon buralardan yatırımcı mal satmaz elindeki malıda kaptırdın yukarıda süremiyon at şunu 200 üzerine satan satsın alan alsın akıllı ol
Dün bir miktar daha ekledim.
Bayağı oyalandı buralarda.
Bir de bilançoyu merak ediyorum.
O arsaların yeni değerlemesi nasıl olacak acaba?
Artik zorlama oluyor ve cok belli
Bilanco gelmedi oraya kadar yukari surup inşallah 200 ler oradan geri gelebilir bilanco ile
https://resmim.net/cdn/2024/02/21/ZclwaI.png
Bundan önceki 160 lira seviyesinden aşağı dönmesi sonrası 6 tane tavanı var. Daha küçükleri saymadım.
Bu gün kırar diye düşünüyordum ama gene başa dönmez umarım.
Gel vatandas gellllll
10 milyon sermayeli sirket 150 tl 1000 degil.1500 degil 500 hic degil
Fk sadece 16
40 50 100 degil.her sene temettusude var
Git gellerle geçen aylardan sonra bu sefer ters köşe yaptı.
Beleş dağıtıyorlar...
Bakacazzzz kimin :)))
Adam terbiyesizlikte sınır tanımıyor 187
174 180 illa hep ben kazanayim diyor
Bugun tum malimi verdim.185 civari geri donuste 10 gunde 4 tavan cek asagilara gelenlere mallari yik eksi kapat
Sallamak ,titretmek sana çok yakışıyor ….
Bizde zaman çok büyüme devam ettikçe burdayız 3. Yılımızın şerefine hürmetler ….
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugun ana hisselerimi geri aldim 50000 tl de cebimde kaldi sagolasin tahtaci
170.70 e 10.000 lota yakın alış emri veren seni tanımak isterim diye yazmış investingte sürekli takasları takip eden biri. Bu yazıyı okuyunca aklıma siz geldiniz. 185 ten verdiğiniz tüm malı buradan yerine koyduysanız başarılı bir hamle diyebiliriz. 195 e çıktığı gün kağıdı çok iyi takip ediyordum. Vereyim buradan hepsini gitsin diye düşündüm ama yine cesaret edemedim. Ben satarım 195 i de kırar geçerse diye satış yapamadım. Sizi tebrik ediyorum bu işte başarılısınız. Bu al sattan 50 bin tl kalması çok iyi bir kazanç. 195 tepe noktadan yine 170 e geldi ise zaman zaman 170 in altına da sarkarak buralarda epeyce bir oyalanma evresine girebileceğini düşünüyorum. Kağıtta tecrübeniz çok fazla bir iki ay buralarda oyalanır mıyız sizce gidişat nasıl şekillenir.
Valla bilanco gelecek derdi bitecek sıkıntısı ne bilmiyorum grafik olarak kopup gitmeye hazir
Şu mübarek Ramazan ayında şu mübarek günlerde patron Allah seni iyi yapsın
Seçim öncesi çoğunlukla olan oldu,tahtacımızda bu fırsatı kaçırmadı ama biz kaçırdık.Kısa vadeli yükselen trendi kırdı,teknikçileri avladı.Uzuncuyuz,beklemeye devam.
Şu mübarek Ramazanda şu mübarek günlerde Allah seni iyi yapsın Patron
Sevgili spek,bayram tatili diye faize kaçanları hisseyi bu fiyatlarda tutarak dönüşte ödüllendirmezsin umarım.
Halka açıklık olarak alanında tek şirket tekel resmen yeni fabrika üretime başladı bakalım karlılığa destek olacak mı gider şişirmeyi bilançoda nere kadar sürdürecek patron
Fiyattan çok artırdığımız lota bakıyoruz
Daha son aldığımız fiyata gelmedi Alcar gibi olacak herhalde zarar aciklayacak taban yiyecek endeks zirveyi kırdı
2022 ve 2023 yılı denizli ili kimyevi maddeler ihracat oranları karşılaştırıldığında %1 artış var .
Ocak 2024 de %2
Şubat 2024 de %15
Mart 2024 de %5.7
Galiba 3 aylık bilanço 2023 eee göre daha iyi gelecek …. Ek üretim kapasite artışının etkisi %25 yakın
https://www.denib.gov.tr/tr/ihracat-...tablolari.html
Karaktersiz Soyguncular
Perşembe taban açar cuma da 5 eksi gider rahatlariz ben zarar bekliyordum yine de kar etmiş
O brüt kar degil mi net kar 35 M
Az önce finans.mynet ten baktım yıllık dönem kârı 35.785.415,00 yazıyor. KAP tan açıkladıkları verilerden neyin ne olduğu tam anlaşılır değil. 35.785.415,00 lira kâr enflasyon muhasebesinden sonra geriye kalan kâr ise yine kâr ve şirketin kasasına girmiş oldu. Bilançolarında zarar açıklayan pek çok şirket varken zarar da açıklayabilirdi. Beğenmesekte yılı kârla bitirmesi olumlu diyebiliriz. Asıl merak ettiğim 2024 ilk çeyrek bilanço . Bakalım neler olacak.
İlk çeyrek gelene kadar mali toplar sonra süper ilk çeyrek patlatır 250 üstü millete mali kakalar örnek
Alcar tmpol plastik
Benim de aklımdan benzer şeyler geçiyor. 195-140 ardından 183 e kadar bir yükseliş oldu. Dün gelen bilançoyu bahane ederek yarın ve sonraki günlerde sert satışlarla bir panik durumu oluşturabilir bu arada tekrar mal toplayabilir. 2024 ilk çeyrekte iyi bir bilanço gelebileceğini tahmin ediyorum. Eğer böyle olursa yukarı yönlü sert hareketler gelebilir ve ardından yine tepeden milletin eline verir diye düşünüyorum.
Enflasyon muhasebesi bir çok firmanın son çeyrekte daha kötü kar getirmesine sebep oldu.
Muhasebeciler bu uygulamanın zorluğundan ve zaman külfetinden isyandalar. TV de ilk çeyrek uygulamasının erteleneceği alt yazısı gördüm. Konuştuğum bir muhasebeci sadece yıllıklarda uygulanma ihtimalinden bahsetti.
Benim için şirketin çalışıp cirosunu ve karlılığını artırması.
2023/9 aylık enflasyon muhasebesi uygulanmamış bilanço ile 2023/12 aylık EM uygulanmış bilançoların kıyaslamanın yanlışlarını anlatan bilgilendirici bir yazı
https://www.dunya.com/kose-yazisi/fi...kuyoruz/725046
4 saatlik 2 saatlik 1 saatlik hepsi yukarı döndü
Bu da döndü döndü dönmedi vur beline kazmayı
*Acıselsan'ın vergi dairesine sunduğu tabloda 2024 yılı ilk üç aylık dönem net karı 16.320.944 TL
Bilanço değil hocam bu 20 civarı çok süper olur bu ortamda herkes zarar
*ACSEL-Acıselsan 2024 yılı 3 aylık konsolide olmayan net dönem karı 8.997.166 TL (Önceki -7.852.465 TL )
Sağolun 125 130 aralığında 10 bin lota çıktık
Hissede kimse kalmamış
Vicdansızlar canımızı çıkardınız çok zarar ettik