1.20 ye kadar feyk sarkmalar olası. Bence ansızın kaldıracaklar bunu bu hafta içi olacak bu iş bence bekleyelim görelim.
Printable View
1.20 ye kadar feyk sarkmalar olası. Bence ansızın kaldıracaklar bunu bu hafta içi olacak bu iş bence bekleyelim görelim.
adamlar 1.31 kademesine 632278 lot koyarak gözdağı veriyorlar...geçilmeyecek kale yoktur.amaç bıktırıp toplatmak.. bu o kadar açık ve net ki....vız gelir tırıs gider...yatırım tavsiyesi asla değildir..
Bence paçayı düzeltti artık. Bundan sonra piyasa bozulmazsa zor geri gelir.
20 yıllık borsa yolunda o kadar çok, bu tip oyunları gördüm ki...gülüyorum sadece..
1.20 lere gelseydi full portföy olacaktı ama yukarı çevirdiler.
Şirketimiz ile Silverline Ev Gereçleri Satış ve Pazarlama A.Ş.*arasında*2014 yılı ve izleyen yıllara ilişkin yapılan ve*03.11.2014*tarihinde KAP*da ilan edilen marka kullanım sözleşmesi*kapsamında 01 Nisan 2018 -30 Haziran 2018 tarihleri arasında*şirketimiz*üretimi dışında SİLVERLİNE ve ESTY*markalı ürünlerin satışından dolayı*SİLVERLİNE EV GEREÇLERİ SATIŞ ve*PAZARLAMA A.Ş. firmasından 2.418.591 TL*+KDV marka kullanım ücreti fatura karşılığı tahsil*edilecektir.*
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691408
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
millet http://www.silverline.com/ girip bakmayı düşünse , ne yapması gerektiğine yetecek kadar bir bilgisi olur sanırım..
Sn.güven06 emin olun orayada bayılıyordur.Sahsen ben kendi adıma bakıyorum.Ama bence önemli olan yönetimin profesyonel bir yapı alması ve yatirimcilarada güven verecek hamleler yapmasıdır.
sasanın geçmişine bir bakın derim.. belki bundan sonra bir ortaklık ve ya daha büyük teşvikler gelebilir...
1.31 den 630117 lotu koyup baskılıyor arkadaş, fakat bu lotu kaptırmak ta var...
bir babayiğit gelir elbet.:))
600 bin lot çok matah bir miktar değil bu hisse için , yeter ki biri almak istesin, basabilecegi miktar bu kadarsa spegi üzerler.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse bende yok yalnız spek aşağıdan mal istiyor 31'i çizdiğinde tren kalkacak gibi
Kaldırayım mı 1,31 i
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakti olmayan dusunsun
Şaka yapıyorum. Nerde o kadar para bizde. Goturecekler zaten bugün yarın elleri mahkum....
Ne 1.30 'muş arkadaş Olimpiyat rekoru oldu sanki.
Tamamen psikolojik harp taktiği uyguluyorlar gibi.
1.30 da 93.000 lot var
1.31 de 543.000 lot var
Soru şu, kimin bu mallar?
http://i.hizliresim.com/vP5GdO.png
31 mayıs -1 haziran aldığı mal iş yatırım...
O çıkmadan tahtaya rahat yok o zaman.
Fiyatının yükselmesi için birilerinin çıkması şart değil... Aksine hiç kimse satmasa yine çıkacak..
Bugün 1,31 TL yi ya geçecek ya geçecek... Bugün , yarın belki yarından da yakın ilk hedef 1,5 TL dir
Karanlık odada kaldıracaklar gibi bir hal var.
Daha önce mahşerin beş atlısını duymuşsunuzdur.. şimdi 6,7,8 i açıklıyorum...(tamamen şahsi görüşlerimdir.)
6. Sılverline
7. Ostim
8. Atlısı ise şekerbank olacak.... Yatırım tavsiyesi değildir..
1.31 kapattı hayırlısı olsun.
525.00 lot kaldı 1.31 de.
Neyin kafasıyla o kadar lotu yigmis olabilirler 1,31 TL ye sizce??? Amaç ne olabilir???
Arkadaşlar psikolojik sınırı aştık anlasilan
1.28 destek 1.31 direnç.
Sabiriniz çok olsun. Burda ne dirençler aşılacak.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asılacak çok yolumuz var inşallah kısa sürede maliyetimize bir gelsek gerisi her yol paris
Maliyetler kaç arkadaşlar. 2 TL üstü maliyetliler var mı?
Takas görebilirmiyiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta varmı arkadaslar