Sağolun. Teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Geçmiş olsun umut kardeşim Allah acil şifalar versin.
Hmmm. Dayı geçenlerde anlık grafik atmıştın orda da info 27 yakıyordu sürekli. Vay canına demek ki borsa harbiden kumarhane olmuş iyice.
Adam twette 2.46 diyordu grafikte. O gün komutan attığında bakmıştım. Komando diyorlar birbirlerine devrim mevrim bi şeyler. Adam ceza yemiş isyan ediyor. Hatta başka bir sitede komandolar geldimi hisseye filan dedi birisi o da yok şimdi dava işleriyle uğraşıyor filan dedi. Bugün baktım o grafik twet ini silmiş sanırım bulamadım.
Hatta 4 hissemi ne belirliyorlar sanırım bu birinci hissemizmi filan diyorlardı hdfgs ye.
Valla yukarı gitsinde sarı mı götürür galibağa mı götürür yeterki gisin
Bakın birde bugün demiş ki ak yatırım 40 milyon garan hissesi almış 8.51 ortalamayla diyo. Kağıt şu anda 7.88 yani orda da bi film var ne dersiniz
Sildim postu bu yaştan sonra bi de mapus çekemem valla
https://www.resimag.com/p1/55363e4811c.png
2 haftalık pasta akbank maliyet 8.75
garanın kapanış fıyatı 7.88 acayıp zararda
Hedeften alırsak üç beş kuruş garan alalım madem ak zararda:)
Yalnız şöyle bi durum var o adam mart ayı pastasını atmış orda maliyet 8.51 demekki al sat yaparak maliyet düşürüyor uyanık ak. Hmmm boşver garan maran hedefe sahip çık "evde kal" yeni sloganım:)
öyle olmadı aslında, önceden aldı virüs olayı iyice zıvanadan çıkınca zararına verdi
mal elinde patladı sonra sattı , pıyasalar biraz iyileşince tekrar aldı ,zarar oyüzden
terste kaldı yani anlayacağın akyatırım genelde belli olmasın diye yabancı oradan işlem yapar
yanlış anlaşılmasın arkadaşlar 22 yıllık borsa hayatımda
hiç banka hıssesi alıp satmadım bazı hassasiyetlerimden dolayı
pıyasalarda yön açısından ben önemli indikatör olarak gördüğüm için
her daim ekranımdadır onun takasını takip ederim
Dayı hangi kurumda ne kadar var hedefin hissesi birde onu atsana boş vaktin varsa
En fazla olandan az olana doğru atarsan sevinirim :)
boş vaktım çoooook evden dışarı çıkmıyorum , atsam sanki çok anlarsın
takas ve pasta üzerine üstüme analiz yapacak adam tanımıyorum
ben bile 1 saat öalışıyorum işin içinden tam çıkamıyorum
ağamız karda yürüyen izini belli etmeyen birisi :)
atarsam 50 tane yorum yaptırırsın bana oyüzden atmıyorum :kmk:
Dayı senle laurel ile hardy olabilirdik. Ama biz İbrahim tatlisesle mahsun kirmizigulu seçtik [emoji23]
İşçi çıkarmiyorsun değil mi dayı?
arkadaşlar krızler öyle çabuk bitmiyor 2008 krizi parasal krızdı 9 ay sürdü
haftalarca endeksler yeşil yüzü görmemişti çok büyük büyük fırmalar battı
fulll malda olmayın derim virüsün sunuçlarının nereye varacağı kestirilemiyor
Arkadaşlar selam. 2018 deki bedelliden beri burayı takip ediyorum. Yorumlarınız güzel ayrıca bdayım mantıklı açıklamaları ile ışık tutuyor. Geçen günlerde 1.39 dan satılan 5mil.160bn lotun hangi aracı kuruma geçtiğini görebilen varmı?
https://www.resimag.com/p1/ff2c6602016.png
takas bu şekil toplam fark 3 milyon yatırımfonlarına gider dağıtmış patron
mandrake hokus pokus . t artı 2 hariç
çok teşekkür ederim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
bdayım selam. Patronun Kuzey Yatırım Fonunu 14 şubatta sattığı(7.5mil.lot) hisselerin maliyeti bence düşüktü ve hisseleri ortalama 3 TL den sattı. Aradaki fark HDFGS e kar olarakmı görülür,? Bu bilançoyla yansırmı? Sağlıcakla kal
O zaman ordan yaptığı yaklaşık 12 milyonu kap a alım olarak bildirdi patron. Yani tamamını alım yaparsa bilanço ya bir etkisi olmaz.
Böyle bir senaryoda ben patron olsam tamamını alım yapmam ve bilanço kar açıklarım. Bi de temettüsü filan vardı değilmi dayı.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HPF
Dayı konu bu mu? :)