+2200 oldu imamoğlu
Printable View
akp sayfasından..
https://i.postimg.cc/k481n48T/D3-A-Bdr-Xc-AA71b4.jpg
Belediyeler yerine oy oranlarına baktığımızda bu millet bu iktidardan memnun oldugunu görüyoruz.. 50% ... görüntü ileri için pek umut vaat etmiyor
Agalar dolar düşüyor özümüze dönelim :))
Akılları başlarına geldi iki lider hatta 3 lider de ekonomi diyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imamoglu öne gecti
Binali hayatinin hatasini yapti
Siyasi.kariyerini bu sekilde bitirmesi kotu olacak
Akp ye de buyuk zarar verecek
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İmamoğlu kazansa da kaybetse de chp nin yeni doğal lideri artık.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onemli olan bahcelinin ne diyecegi [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka bir yana ötekileştirmeyen yeni bir akp tarzı yönetim anlayışına kaymayan güzel bir gelecek olur inş. Herkes herseyden ders almıştır umarım
bozbey % 3 geride gorunuyordu nasil gecmis
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne dersi ? 50% yakın oy almışlar.. ben mi yanlış okuyorum acaba ? yarin erken seçim olsun meclisin coğunlugunu tekrar alırlar.. . ekonominin daralmasına işsizligin artmasına rağmen aldıkları oya bakın
Bursa seçim sonuçlarının 1 saattir askıda olmasının sebebi "Mustafa Bozbey" in öne geçmesidir. diye açıklamalar var
döviz çeteleri dedi:)
yaw bu adam utanmadan döviz cetesi diyor 7 tl den dövizi bozduran sen degilmisin
Uzun reisss balkonun iaterizzzz
Nilüferin oylarını ysk girmemiş bir saattir veri girişi yok
ortada bir döviz cetesi varsa lideri sen sin mehmet bahceli en yüksekten sen bozdurdun :kahkah:
Akıllı bir söylem. Önlerinde 4,5 sene var, rte'nin bu süre dolmadan ülke ekonomisini enkaza çevireceğinin hesabını yapıyordur. AKP'nin sonunu getirecek reformlara yönelmesini bekleyecekler. Bu reformların yaratacağı rahatsızlık muhalefete yarayacaktir, dsp-anap-mhp'nin 2001-2002'de yaptığı reformların AKP'ye yaradığı gibi.
Büyükerşen'im 81 yıllık Es-es Çınarı adamdaki karizma bildiğin gemi kazanııı[emoji28]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
herkese selamlar,
bahçelinin suratına kitlendim
bu ne sinir :)
Büyük trader bahçeli konuşuyor [emoji16][emoji16][emoji16]
Bu seçimden gene karlı çıktı
Mesele kravatmı şimdi. ...[emoji23]
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imamoglu kazandı fakat neden acıklanmıyor
Dedi büyük trader devlet bahçeli [emoji16][emoji16][emoji16]
Benim kabaca yaptığım hesaba göre İmamoğlu İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığını 25-35 bin farkla kazanıyor.
AKP İstanbul'un kaybedildiği gerçeğini gizleyip ülke genelindeki oyunu artırdığı izlenimiyle seçimi sonuçlandırmak istiyor. İstanbul sonuçlarını bu nedenle gecikmeli açıklayacak. Çünkü seçimlerde İstanbul ve Ankara'nın kaybının AKP için yenilgi sayılacağı konuşuluyordu. Şimdi bu yenilgi etkisini azaltma çabası içindeler. İstanbul ve Ankara'yı kaybeden hükümetin reformları yapma kapasitesi de zayıflamış durumdadır.
Bolu , Bilecik , Kırşehir,Ankara Aklını kullanabilen affetmeyen illerimiz [emoji41]
İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
S.Alışık
haha
mansur balkon konuşması yapıyor.
Ahaberi açın kafası çok güzel [emoji23][emoji23]