Futbol açık kanalda olursa milli maç veya şampiyonlar ligi falan şöyle arada bakar seyrederim.
Cebimden ekstra 1 kuruş harcamam .
Printable View
Futbol açık kanalda olursa milli maç veya şampiyonlar ligi falan şöyle arada bakar seyrederim.
Cebimden ekstra 1 kuruş harcamam .
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya ile ABD arasındaki ilişkilerin gittikçe daha kötü hale geldiğini, ancak Osaka’daki G20 zirvesi kapsamında küresel ekonomi anlamında yapıcı çözümler bulmayı umduklarını söyledi.
Merkez'in brüt döviz rezervleri 74.9 milyar dolara geriledi
Herkes meraklı olduğu, sevdiği, tiryakisi olduğu konu için para harcar.
Bir kaç bin liraya bilet alıp futbol maçına, basket maçına giden bir çok insan var.
Harcamayan da harcamaz.
Ben 15 yıldır Süper Ligi ve uzun zamandır da Premiere League'i izlerim.
Bir nevi hastalık. Onu da çıkar keyf noktalarımdan biri eksilir.
İnsanı diri tutan yönlerden biridir bu.
Aslında pasif değil de aktif keyifler, hobiler edinmeli...Seyretmek yerine yapmak lazım...Her neyse o...
5.87.
90lara gelir mi ki..
Bahçeli çıkıp erken seçim derse doları 7 lirada görürüz bu ayda:)
dolar artınca burada heyecanlanan arkadaşları görünce mutlu oluyorum.Terste beklemek zor. :)
Bu ülkede parayı korumak bile büyük yetenek, ihtiyarlar heyetine kalmış ülke
Bahçeli vurdu çekti. 5.89
Merkez Bankasının haftalık istatistiklerine göre geçen hafta;(7 Haziran haftası)
1-Yurt dışı yerleşikler 54.9 milyon dolar hisse senedi aldı , 128.5 milyon dolar Hazine tahvili sattı..
2-Yurt içi yerleşiklerin TL cinsinden mevduatları , 7.064 milyar TL azalarak , 1018.889 milyar TL'den 1011.825 milyar TL'ye indi.
3-Yurt içi yerleşiklerin döviz tevdiat hesabı geçen hafta 2.755 milyar dolar arttı..
Toplam mevduatın %45.6'siTL,%54.4'i döviz olmuş oldu.
4-Geçen hafta TL kredi hacminde %0.54 azalış oldu.Yıllık kredi hacmindeki değişim -kamu bankalarının kredi hacmindeki büyük artışa rağmen- çok uzun yıllar sonra ,-kabaca %19 enflasyona rağmen -sadece reel olarak değil nominal olarak da 1 yıl öncesine göre %0.39 eksiye geçti.Veri reel olarak kredi hacminde çok sert daralmayı gösteriyor.
Türkiye ekonomisinde reel kredi hacmindeki artış ile büyüme oranı arasında çok kuvvetli bir korelasyon olduğu dikkate alınırsa Türkiye ekonomisinin sert bir şekilde küçülmeye devam ettiğini henüz dibi bulmadığımız söylenebilir.
Benim dikkatimi çeken Purple dolar aldığı gün dolar 5.65 lere kadar düşüşüne başladı. Galiba yanlış kişiyle uğraşıyoruz [emoji23][emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar başlığı altında yazan herkesten bavış adı altında para toplamaya başlamamız lazım. Meğer aramızdaki hain başkaymış [emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de 6.10'dan almistim. Birkac ke 6.00 altini deneyip kiramayinca dip olur diyip almistim ama dibin dibi varmis. Bir de kademeli girmedim, en buyuk hatam. %65 dolarda beklemedeyim [emoji45]
Ciktim diye dusecek korkusunda oldugumu zannetmeyin. Parayi ppf ye yetisrirmek icin ciktim
5.92 beklentim devam ediyor...
Kesinlikle ytd